Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sakina
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Gru 04, 2010 10:42 am Temat postu: |
|
|
Mi się wydaje że nie powinno być. Jeśli ciągle będęna diecie i będę ćwiczyła i odstawię aqua to raczej nie powinno nic niepożądanego wystąpić. Zwłaszcza że to jest suplement a nie środek odchudzający. To jest wielka różnica.
A znacie jakąś dietę żeby przez miesiąc ze 3-4 kg schudnąć?
To strasznie dużo jak na miesiąca. Możesz spróbować ducana, ale gwarantuje że jak przestaniesz jeść proteiny to te kilogramy spowrotem wrócą... a czemu tak szybko tak dużo chcesz schudnąć? Nie lepiej stopniowo?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sob Gru 04, 2010 10:57 am Temat postu: |
|
|
Dieta ducana to troszkę bardziej skomplikowana jazda ale skuteczna. Kilogramy nie wracają i ile trzymamy się zasad czyli jeden dzień w tygodniu na zasadach ducana _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kuźma
|
Wysłany: Pon Gru 06, 2010 9:59 pm Temat postu: |
|
|
Daruję sobie teraz ducana, to wyższa szkoła jazdy jak to tosia81 mówi zaczęłam pić aqua i ćwiczę i myślę że coś wyćwiczę |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mariola_24
|
Wysłany: Wto Gru 07, 2010 6:27 pm Temat postu: |
|
|
Naprawde ten produkt aqua slim pomaga zejść trochę z wagi? Czytałam trochę pozytywnych opinii o nim również na innych forach i zastanawiam się czy sama go nie wypróbować. Nie uważam że nie da się schudnąć bez żadnych wspomagaczy, ale jeśli one mają pomóc i przyspieszyć efekt to czemu ich nie używać. A jakie składniki zawiera? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Wto Gru 07, 2010 8:44 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny jeśli chodzi o aqua to nie wierzcie w cuda wianki . Pijąc to świństewko nie schudniecie . Nie ma szans. Oczywiście w jakiś sposób wspomoże przemianę materii itd ale nic poza tym. Pijąc to niby powinno sie odczuwać sytość ale taki sam efekt uzyskacie pijąc normalna wodę. Zauważyłyście ,że po wypiciu szklanki wody czujecie się pełne?? Taki sam efekt daje aqua tylko trzeba za to zapłacić. Nie zmieniając nic w swoim jadłospisie na nic wam te saszetki _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
insomia
|
Wysłany: Sro Gru 08, 2010 12:27 pm Temat postu: |
|
|
Ja się z Tobą nie zgodzę tosia81, bo ja od ponad 2 miesięcy biorę suplementy na odchudzanie, na początku właśnie brałam aqua slim, potem jednak się przerzuciłam na nutri i już 4 kg 200 gram schudłam. Oczywiście to nie jest jakiś lek-cud, ale w połączeniu z dietą i ćwiczeniami przynosi pozytywne efekty. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Sro Gru 08, 2010 12:53 pm Temat postu: |
|
|
Insomia czytaj ze zrozumieniem , proszę . Dokładnie napisałam,że nie zmieniając swoich nawyków itd same suplementy nic nie dają . _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
insomia
|
Wysłany: Pią Gru 10, 2010 3:22 pm Temat postu: |
|
|
Ojej, przepraszam tosia81, chyba w okulary muszę zainwestować
No ale dobrze mówisz, ja pewnie nie schudłabym gdybym nie połączyła nutri z dietą i ćwiczeniami przede wszystkim. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Pią Gru 10, 2010 5:42 pm Temat postu: |
|
|
nic sie nie stało tylko nie chciałam żebyś mnie źle zrozumiała ) _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylamos
|
Wysłany: Nie Gru 12, 2010 12:21 pm Temat postu: |
|
|
Właśnie co sądzicie o stosowanie naturalnych dodatków i suplementów diety przy odchudzaniu ? Ostatnio znajoma poleciła mi stronę na ten temat ---nie podajemy linków---- Nie wiem czy rzeczywiście te substancje jak guarana czy zielona herbata są rzeczywiście skuteczne. Zastanawiam się nad zakupem jakiegoś środka na odchudzanie z tej strony , ale czy warto na to wydawać pieniądze ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|