Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 9:36 pm Temat postu: |
|
|
drapaka juz nie duzo zostalo moja siostra lezala ostatnie 4 miesiace, po czym przed samym porodem okazalo sie ze nie bylo potrzeby lezenia bo rozwarcia zadnego nie bylo, a lekarz do ktorego chodzila widzial rozwarcie 4 miesiace przed porodem :/
Wiec spokojnie miesiac to nic, wiadomo lezenie w lozku nie jest przyjemne ale moze masz ksiazki gazety tv internet Dasz rade _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
natalia szulc
Wysłał podziekowań: 7 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Cze 02, 2010 10:40 am Temat postu: |
|
|
czesc wszytskim mamom i przyszlym mamom jeste na pzrelomie 27/28 tydzien ciazy wczoraj miaalam wizyte zapisala mi lekarka luteine i powiedziala ze mam lezec i nic wiecej mi nie powiedziala martwie sie troche ze cos jesct nietak wczoraj pytałam sie mamie zadzwonila do swojej kolezanki i sie podpytala muwila zebym lezala zebym nie urodzila wczesniaka
nie wiem co mam myslec kazala mi lezec do wizyty a wizyte mam w nastepny wtorek zwariuje w domu nie wiem co mam robic tv internet gazetki juz przeczytalam pozdrawiam mam nadzieje ze mi ktos odpisze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sro Cze 02, 2010 11:02 am Temat postu: |
|
|
no cóż dziwne,że nic Ci nie powiedziała dlaczego masz leżeć? Czy rozwarcie się robi czy szyjka skraca? Nic nie wiadomo ale leż ile możesz lepiej posłuchac lekarza _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
natalia szulc
|
Wysłany: Pią Cze 04, 2010 10:41 am Temat postu: |
|
|
nie wiem
chciala bym wiedziec |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 12:04 pm Temat postu: |
|
|
No więc byłam u gina i zrobiła USG pod kątek szyjki, powiedziałą że wszystko jest ok, dł kanału szyjki 41 mm.
Posiew w porządku.
Więc najwyraźniej ten typ tak ma:) _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agne8190
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 2:12 pm Temat postu: |
|
|
Natalia nie bez powodu lekarz kazał Ci leżeć. Nie przeciążaj się teraz. Luteinę podaje się pacjentkom na podtrzymanie ciąży, więc może jest jakieś ryzyko. Spokojnie wystarczy teraz brać regularnie lek i jak najmniej się wisilać np. podnosić, dźwigać. _________________ Aguś |
|
Powrót do góry |
|
|
|
natalia szulc
|
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 8:29 pm Temat postu: |
|
|
DZIEKUJE AGNES8190 ale mogła mi powiedzieć a nie ukrywać to przede mną . Jutro mam wizytę i będę wiedziała wszystko |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|