Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Temperatura w ciąży

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 31, 32, 33  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Edyta22

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sob Lut 07, 2009 8:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A to dobre z tą wiosną heheh. Moja poczęła się 1 maja więc może coś w tym jest. Very Happy Pewnie chodzi o nastawianie do życia. No to oby do wiosny Smile)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Ruzia80

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 12:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no my dzis przeprowadzilismy sie do nowej chatki...z jednej strony mniej stresu, bo wczesniej mieszkalismy w domu z innymi ludzmi i byla tragedia, klotnie, szarpanie nerwow itp ale z drugiej strony teraz bedziemy placic 3 razy wiecej i pojawia sie kolejny stres o to czy damy rade finansowo...ale planujemy tez podroz dla odreagowania, nasza poslubna zreszta...i to bedzie chyba jakos tak.....wiosna....Wink choc chyba niestety dziewczyny stracilam nadzieje...dzis mialam bardzo obfite krwawienie w nocy, platy krwi albo niewiem czego wielkosci ...DLONI!!! w pon ide do lekarza, niewiem co to bylo ale jestem potwornie wyczerpana, stracilam duzo krwi i strasznie bola mnie plecy na dole , albo moze raczej nerki...i w glowie potwornie mi sie kreci...bardzo sie boje ze to cos niedobrego....co utrudnia lub(oby nie) uniemozliwia mi zajscie w ciaze...porobie wszystkie badania i zobaczymy...trzymajcie kciuki....ja ogolnie mam teraz depresje , jak tylko widze male dziecko wpadam w ryk...ale jakies resztki nadziei jeszcze zostaly wiec zobaczymy...pozdrawiam....
Powrót do góry
jolik

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 9:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ruzita nie resztki nadziei bo nadzieja jest zawsze , co do bólu pleców to raczej bóle krzyżowe a nie nerki bo nerki nie bolą!!!! Niezadręczaj się na zapas a do lekarza idź może on cię uspokoi i powie że wszystko jest ok. Ja trzymam mocno kciuki. Hm mówisz nowa chatka? Powodzenia i udanego wypoczynku!! Informuj w miarę możliwości o waszych staraniach. Smile
Powrót do góry
Edyta22

PostWysłany: Nie Lut 08, 2009 6:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to miałaś zajęcie przeprowadzką, a te płaty to moze z wysiłku, co? Ja tez robie morfologie w tym tygodniu bo kiepsko sie czuje. Nie załamuj się. Pierwsze miesiące starań są bolesne (duchowo) i ja tez strasznie wszystko przezywalam a teraz juz mi przeszlo wiec i tobie bedzie lepiej.
Powrót do góry
Ruzia80

PostWysłany: Pon Lut 09, 2009 10:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny przypomniala mi sie dzis taka historyjka z mojego zycia...Wink my biedne nie mozemy zajsc choc robimy wszystko co trzeba a moja kolezanka z pracy 2 lata temu wyszla za maz i kiedy zapytalam ja wtedy czy chce miec dzieci powiedziala ze za rok w kwietniu 'machnie ' sobie dzidziusia i nie uwierzycie ale w zeszlym roku w kwietniu zaszla w ciaze i jest teraz szczesliwa mama...jak to wytlumaczycie? powiedziala kwiecien i miala kwiecien...szok... Shocked
Powrót do góry
Edyta22

PostWysłany: Pon Lut 09, 2009 10:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja wam mowie ze to sie ma takim wlasnie lekkim podejsciem do sprawy.
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Pon Lut 09, 2009 10:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ruzia, takich anegdotek jest wiecej, ja zostalam poczeta, bo moja mama bedac dwa miesiace po slubie i nie bedac w ciazy, poszla do taty powiedziala, i tu cytuje: " a jak ja nie moge byc w ciazy?! wez sie do roboty, zrob mi w koncu to dziecko!" i w przyszlym miesiacu juz okresu nie miala, za to za 9 miechow, miala mnie.
edyta: cos w tym jest Wink

PostWysłany: Wto Lut 10, 2009 8:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bo wszystcy zgodnie twierdzą że to nasze chcenie blokuje coś w głowie a jak wiadomo głowa (przysadka mózgowa) jest odpowiedzialna za hormony które do zajścia w ciążę są niezbędne niestety. Ja narazie staram sie nie stresować bo wiem ze i tak w tym cyklu nici, bo wiem co mi jest i musze brać leki od początku cyklu. Tak więc jakoś przetrwam Smile
Powrót do góry
Ruzia80

PostWysłany: Wto Lut 10, 2009 10:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o Edzia a co Ci jest?jesli mozna spytac bo moze ktoras z nas tez to ma...?od razu wiesz ze nici w tym cyklu? a przeciez mialas tesciki owu robic?ja biore na luz...odstawiam testy i bzykanko co drugi dzien...Winkw koncu trzeba sie chwytac kazdej metody...choc i tak wiem ze pewnie sie nie uda ale zawsze bzykanko zostanie....;)hihi
Powrót do góry
jolik

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Lut 10, 2009 10:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ruzia widze że poczucie humoru cię nie opuszcza a to mi się podoba.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 31, 32, 33  Następny
Strona 13 z 33