Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
opcja
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 2:21 pm Temat postu: potrzebuje pomocy |
|
|
ten sam post zamiescilam w innym temacie ale chyba zlym wiec teraz zamieszczam tutaj, moze ktos pomoze, najpierw opiszę swoją sytuację, 20-tego dc. 36.6st., 21dc była 37st.pokazał się owulacyjny śluz, 22dc.-36.9, 23dc. rano nadal 36.9, ale pokazał się gęsty biały śluz(nie taki jak kurze białko), wieczorem potworny ból głowy i wymioty, nie brałam żadnych tabletek przeciwbólowych, starałam sie przemęczyć bez tabletek, napiłam się tylko melisy i przeszło, 24dc. temperatura 36.6. Nie wiem czy to możliwe zeby owulka trwala tylko trzy dni? i co sie w ogóle stało, kochaliśmy sie z męzem 17dc.,19 dc., 22dc., i staramy sie o dziecko |
|
Powrót do góry |
|
|
|
babette
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 2:53 pm Temat postu: |
|
|
No ja dziś znowu mierzyłam temperaturę i znowu miałam 37,1 okres powinnam dostać w piątek oby temperatura nie spadła bo mam coraz to większe nadzieje się się udało |
|
Powrót do góry |
|
|
|
elle25
|
Wysłany: Sob Mar 28, 2009 3:46 pm Temat postu: co sie dzieje 2 |
|
|
witam, ostatnia miesiaczke mialam 20.02.2009 r. zaznaczam ze wspolzylam w czasie tego cyklu dosc czesto jeden test ciazowy zrobilam 20 i byl negatywny, a kolejny 26 i juz byl pozytywny. w piatek bylam u lekarza stwierdzil ze ciazy nie widzi ale za to torbiel na jajniku jest. nie wiem co jest grane do dzic czyli do 28 marca nadal nie mam okresu. czy mozliwe jest ze ta torbiel powoduje pozytywny wynik?? czy przy ciazy tez tworza sie takie torbielki??? dopiero jutro ide na hcg.
pozdrawiam serdecznie i dziekuje za odpowiedz
Dodano po 1 minutach:
zapomnialam dopisac ze objawy mam takie jak w ciazy, uplawy powiekszone i bardzo bolace piersi. a mierzona temp w pochwie wykazuje 37,2.
dziekuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Mar 28, 2009 4:30 pm Temat postu: |
|
|
raczej torbiele wpływu nie mają na wynik testu. zrób może beta hcg _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
elle25
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 3:25 pm Temat postu: |
|
|
witam wlasnie odebralam wynik beta hcg który robiłam dziś rano i wyszedł 1271,82. proszę bardzo o pomoc który to mógłby być tydzień???? pozdrawiam i dziekuje z calego serca:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karolinatomek17
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 8:52 am Temat postu: witam |
|
|
Mam pytanko takie troche dziwne.Ale niepokoje sie od kilku dni tym iz jak kucam czasami to czuje mocne bicie serca w okolicach pepka.Moj maz jak przylozyl mi do pepka ucho to mowil mi ze serce bije jak dzwon.I NIE MAM POJECIA CZY TO NORMALNE BO TO MOJE SERCE 28 MARCA POWINNAM DOSTAC MIESIACZKE. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 6:58 pm Temat postu: |
|
|
Skoro tam przebiega aorta to jak masz nie czuć i nie słyszeć bicia swojego serca?
Poza tym tętno dziecka jest dużo szybsze niż nasze i słyszalne dopiero ok 11 tygodnia ciąży... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karolinatomek17
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 7:52 pm Temat postu: |
|
|
dzieki bardzo za odp |
|
Powrót do góry |
|
|
|
joan69
|
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 6:49 pm Temat postu: jak to jest z temperaturą?? |
|
|
czy prowadzicie wykres temperatury? jak to u was jest bo ja mierze co dzień o 6 rano i wiadomo że była podwyższona ale jestem dzień przed spodziewaną miesiączką i mam 37,5 stopni. Kiedy u was spada tempka mi zawsze spadała 2-3 ni przed okresem. (kochałam się w dni płodne bez zabezpieczenia, bolą mnie piersi i sutki)
--- przenosze do tematu pokrewnego w dziale Objawy ciazy, nie zakladaj takich samych tematow jezeli juz istnieja! --- Pituszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KASIAB27
|
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 4:16 pm Temat postu: |
|
|
Witam!
Jestem tu nowa i bardzo się cieszę, że trafiłam na to forum,
Czy może mi któraś z Was odpowiedzieć na pytanie ?
Spóźnia mi się miesiączka od ok. 7 dni bardzo boli mnie brzuch tak jak co miesiąc zrobiłam 3 testy i wyszły pozytywne dzisiaj dostałam temp, 36,9 czy to może być ciąża? na usg u gin nic jeszcze nie widać wczoraj miałam robione.
Z góry dziękuję za odpowiedź |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|