Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Temperatura w ciąży

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 31, 32, 33  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Kwi 17, 2009 9:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrob test krwi - bhcg. podaj wynik na forum i ocenisz sama w jakiej normie sie znajduje i ktory to tydzien Smile skoro na usg nie widac- to zapewne jakis 4 tc Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Edyta22

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sob Kwi 18, 2009 7:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli 3 testy wykazały ciążę to gratulacje - możesz się już cieszyć Smile)))
Powrót do góry
KASIAB27

PostWysłany: Nie Kwi 19, 2009 10:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki za odpowiedź 22.04 idę na kolejne usg więc chyba już coś będzie widać.
Jak narazie bardzo boli mnie brzuch jak podczas miesiączki czy to normalne? no i jak bym tylko mogła zawsze bym spała, gdzie z natury nie jestem śpiochem, piersi jak baloniki bardzo są tkliwe i duże!!
ale mam nadzieję, że już w środę wszystko będzie widać
pozdrawiam
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Kwi 19, 2009 11:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ból brzucha jest normalny ponieważ wszystko w środku się rozwija, powiększa... jest to objaw zupełnie normalny

PostWysłany: Sro Kwi 22, 2009 5:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

PO WIZYCIE 5/6tdc już widać dzidzie na usg Very Happy Very Happy
Powrót do góry
irvine

PostWysłany: Pią Kwi 24, 2009 9:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Większość postów tu to rozważania "czy możliwe że jestem w ciąży" przy podwyższonej temperaturze, a ja zadam pytanie od drugiej strony: czy jeśli od 15. dnia po owulacji mam normalne, wahające się 35,8-36,6 to jest jeszcze ryzyko że jestem w ciąży? Bardzo proszę o odpowiedźSmile
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pią Kwi 24, 2009 10:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po owulacji jest zawsze wyższa temperatura niż w pierwszej fazie cyklu bez względu na ciążę czy jej brak
irvine

PostWysłany: Pią Kwi 24, 2009 11:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no dobrze, tylko że ja mam niską. Wiem, że jeśli ma sie wysoką to nie jest nic pewnego, bo wiele rzeczy może być tego przyczyną, ale czy niska jednoznacznie wyklucza żebym była w ciąży...?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pią Kwi 24, 2009 5:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie
KASIAB27

PostWysłany: Pią Kwi 24, 2009 7:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak u mnie padło przypuszczenie, z mogę być w ciąży to nie miałam wcale wysokiej temperatury tylko jeden dzień miałam 36,9 stopni.
Temperatura nie zawsze jest objawem ciąży zależy od organizmu.
Kilka miesięcy temu miałam samoistne poronienie i wtedy miałam bardzo wysoką gorączkę ok 2 tygodni 38/39 stopni ., i to podobno był objaw, że coś się dzieje nie tak.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 31, 32, 33  Następny
Strona 22 z 33