Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wczesne objawy ciazy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mamusia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 08, 2007 8:44 am    Temat postu: Wczesne objawy ciazy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuje za tak szybką odpowiedz a co do testu poczekam jeszcze pare dni. Od jakiego czasu może ginekolog wykryć ciąże bo chyba nie od samego początku?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Paź 08, 2007 2:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mysle ze 5 tydz. to napewno wykryje Smile wczesniej.. to nie wiem Razz

Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Paź 08, 2007 11:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wczesniej to napewno nie,u mnie nawet w 5 tyg nie wykryla,ale to wogole byl lekarz ewenement Smile
Powrót do góry
anioolek_15

PostWysłany: Czw Paź 11, 2007 8:21 pm    Temat postu: Czy w pierwszym tygodniu boli brzuch? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To znów ja i moje problemy.. a wiec mam pytanie, czy w pierwszych tygodniach ciąży mogą dokuczać bóle brzucha (dokładnie to w dolnej części brzucha)?
Z góry dziękuję za odpowiedź

-----edited by emilka----
temat został przyłączony do tematu, dotyczącego wczesnych objawów ciąży

wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Paź 11, 2007 10:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moga Smile macica sie rozrasta i stad te bole Smile

Powrót do góry
Lizka_92

PostWysłany: Czw Paź 11, 2007 11:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oblukałam wszystkie posty i nie moge odszukać odp na moje nurtujące pytanie =DD hehe (wiem że przesadzam i sie za bardzo stresuje) aleee... czy przy hipotetycznej 3tyg ciąży występuję baardzo dzuża ilość śluzu.. (przezroczystego).. poza tym słyszałam, ze można ciążę rozpoznać przez pochwę.. czyli.. ja swoją sprawidziałam.. i jest bardziej rozpulchniona.. nie wiem co to znaczy.. kompletnie.. czy to są objawy ciąży... czy zbliżającego się okresu (?) Chooolera.. jestem na maxa zestresowana xD
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Paź 12, 2007 11:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lizka Ty nie jestes w ciazy. to prawda ze po rozpulchnieniu sie poznaje ciaze, ale w Twoim przypadku to oznacza zblizajacy sie okres Smile jestem pewna Smile ile razy jeszcze mam to pisac?
ostrzegam ze kolejne ,takie same posty bede kasowac,bo robi sie pomału smietnik Confused . Nie przezywaj tak i czekaj na ciotke.

Powrót do góry
nataszaaa

PostWysłany: Wto Lis 06, 2007 1:14 am    Temat postu: czy ból pod brzusz ajest objawa ciazy??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po ilu dniach juz sa objawy ciazy

----edited by emilka----
temat przyłączyłam do tematu pokrewnego
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Lis 06, 2007 11:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podstawowy objaw to zatrzymanie okresu..mysle ok. 6-8 tyg. zaczna pojawiac sie mdłosci,rozdraznienie, czeste oddawanie moczu,wstret do papierochow... itp Smile najlepiej zrobic test albo isc do gina Wink

Powrót do góry
Jowiszka

PostWysłany: Pon Lis 12, 2007 3:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie dziewczyny, właśnie znalazłam to forum i muszę powiedzieć, że wśród Waszych odpowiedzi znalazłam wiele nurtujących mnie pytań.
Ja również się staram o dzidziusia i mam nadzieję, że się uda. U mnie lekarz najpierw podejrzewał PCO, później stwierdził, że chyba nie, ale mam się zgłosić w czasie jajeczkowania i on mi przebije jakiś pęcherz aby sprawdzić czy jestem płodna, nie wiem o co chodzi czy któraś z Was miała to robione?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 4 z 42