Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wczesne objawy ciazy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 38, 39, 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Crispy

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Wrz 12, 2009 6:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czyli uważasz, że powinnam spokojnie czekać na okres Smile ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sob Wrz 12, 2009 6:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak:)

PostWysłany: Sob Wrz 12, 2009 6:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki, takiego sprowadzenia na ziemie było mi trzeba Smile
Powrót do góry
Ewelinka1987

PostWysłany: Wto Wrz 15, 2009 12:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziś rano zrobiłam test...niestety... Crying or Very sad poraz kolejny negatywny...jestem załamana Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Wrz 15, 2009 1:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ewelinka1987 nie poddawajcie sie, moja siostra tez dwa lata czekala na ten moment az w koncu teraz jest w ciazy Smile Bedzie dobrze... dwie kreseczki napewno kiedys sie pojawia. Nalezy probowac, ale tez nic na sile... nic pod presja bo wtedy akurat nie wychodzi. Podejrzewam ze to lezy w psychice... tworzy sie jakas blokada i akurat sienie udaje. Juz od kilku osob starajacych sie o dziecko slyszlaam, ze akurat jak sie nie spodziewali, jak nie planowali, wyjechali gdzies to akurat sie udalo i zasiali fasolke Smile Trzymam kciuki nie poddawaj sie:) Bedzie dobrze

PostWysłany: Wto Wrz 15, 2009 2:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No bardzo bym chciala żeby tak było...staramy się już rok Sad i nic Sad Kiedyś myslałam o tym bardziej intensywnie,teraz już nie...a jednak nadal nic...płakać mi się chce za każdym razem kiedy widzę jedną kreseczke Crying or Very sad A siostra leczyła się jakoś,czy poprostu starali się 2 latka? Ja brałam Clostilbegyt oraz Duphaston...ale nic nie pomogło.Wiem ze teraz odbiegam od tematu tego forum...ale mysle że mi to wybaczysz.
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Wrz 15, 2009 2:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ewelinko poczytaj sobie tu
http://www.biomedical.pl/forum/-vp89678.html#89678
http://www.biomedical.pl/forum/nie-moge-zajsc-w-ciaze-part-2-vt10703.html

Niestety to bardziej złożony problem. Tam na pewno znajdziesz wiele cennych rad.

Powrót do góry
Idi1313

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sro Wrz 16, 2009 10:59 am    Temat postu: objawy ciązy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Część wszystkim! Czy może któraś z was jednym z pierwszych objawów miała swędzenie brzucha. My staramy się od 2 lat co prawda mamy już 8 letniego syna ale bardzo chcemy też 2 dzidzię i narazie nic. w Pon. miałam mieć@ ale narazie bolą mnie piersi,brzuch bolał w pon. a od wczoraj mnie swędzi nie stety nie pamiętam jak to było przy pierwszej ciąży. Exclamation
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Wrz 16, 2009 11:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Idi1313 jak jest po terminie @ to zrób test Wink).
Swędzenie brzuszka zaczęło się u mnie dużo później tak około 5-6 miesiąca ale trwało bardzo krótko.

Powrót do góry
Idi1313

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sro Wrz 16, 2009 11:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak tylko że jak mam znowu się rozczarować a jutro mam wizytę u lekarza więc stwierdziłam że może do jutra naciesze się tą myślą że może jestem. A brzuch swędzi mnie dokładnie w miejscu rany po cesarce. Razz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 38, 39, 40, 41, 42  Następny
Strona 39 z 42