Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wodniak jądra- temat specjalnie do tego przeznaczony

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 25, 26, 27  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rybex

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sie 08, 2007 3:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki Ci Rekin Smile Jak bede mial operacje napisze co i jak dla innych Smile

3majcie sie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
rybex

PostWysłany: Pon Sie 20, 2007 6:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wrocilem dzisaij ze szpitala !!Smile Mr. Green jesli ktos ma jakies pytanka to walcie smialo a opowiem co i jak Very Happy powiem tyle poszedlem w czwartek w piatek operacja i w niedziel bym wyszeldjakby byly wypisy Razz ale wypisy od poniedzialku do piatku RazzVery Happy wiec wyszedlem dzisiaj Smile pozdro
Powrót do góry
rekin

PostWysłany: Pon Sie 20, 2007 8:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Siemnko!
No to luksusowo RYBEX:) Mam nadzieje, ze dobrze się czujesz!
Ja już od kilku dni chodzę już opatrunków. Jajko nadal jest sporo większe ale z dnia na dzień widzę poprawę. Mam sobie zrobić USG i iść na ostatnią kontrolę.
Pozdro600
Powrót do góry
rybex

PostWysłany: Pon Sie 20, 2007 8:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a wlasnie Rekin mam pytanko Smile czy zaraz po operacji jako bylo takie samo jako wczesniej ?? Bo ja nie widze duzej roznicy Sad a mam to jajko mam jak ziemniaka Razz zmneijszy mi sie to z czasem ?? Ile juz tyg nosisz opatrunki ??

Pozdrawiam

ja mam kontrole w czwartek Smile pierwsza Very Happy
Powrót do góry
rekin

PostWysłany: Wto Sie 21, 2007 8:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

RYBEX - Dziś mijają 3 tygodnie od zabigu. Zaraz po opreacji mojej jajko było większe niż przed nią!. Stopniowo opuchlizna zmniejsza się.
Opatrunki nosiłem przez 2 tygodnie. Z czasem przestały się brudzić a ranka się zrosła. Miałem dwa cięcia, jedno duże operacyjne, drugie małe na jakąś łuskę z której miał bydobywać się płyn przez 2 kolejne dni.
Po tej małej został malutki slad.
Najgorsze jest to, że jajko ciągle jest większe i niewygodne:(
Lekarze mówili, że taki stan może potrwać nawet kilka tygodni.
Powrót do góry
qwerty89

PostWysłany: Sro Sie 22, 2007 10:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam

Pol roku temu mialem operowanego wodniaka. Jednak od pewnego czasu zauwazylem ze wodniak powrocil :/ Przedtem byl umiejscowiony na gorze jadra a teraz pod. Przedtem nic mnie nie bolalo, a teraz jesli np troche pobiegam to czuje leciutki bol czasem promieniujacy do podbrzusza. Chcialem sie zapytac czy ktos mial juz taki przypadek? Czy moze tym razem jest to cos gorszego?
Powrót do góry
bochen

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Sie 23, 2007 12:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a czy ten wodniak moze sie objawiac powiekszonym nasieniowodem?? mam nasieniowod srednicy malego palca u reki... co to moze byc...?
Powrót do góry
rybex

PostWysłany: Czw Sie 23, 2007 3:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

QWERty na tym samym jadrze masz tego wodniaka ?? Jesli zostal tamtym razem wyciety razem z oczyszczeniem scianek to nie moze juz powrocic. Chyba ze miales tylko spuszczana wode.

Ja dzisaij bylem u kontroli ;/ prawie ze sie zalamalem ;/ powiedzial ze nie moge cwiczyc na silowni przez pol roku i zwolnienie mam z WF na pol roku. A trenuje i gram bardzo dobrze w Pilke Reczna Sad Teraz rocznik w ktorym bym swiecil a tu kupa !!Sad Jeszcze zrobil mi sie krwiak podobno po tej operacji na jadrze i mam jakis antybiotyk zapisany Sad

Pozdrawiam
Powrót do góry
qwerty89

PostWysłany: Czw Sie 23, 2007 8:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak, na tym samym. W dotyku jest taki sam jak wodniak, podswietlalem go tez latarka Smile i swieci jak wodniak. Mialem normalna operacje, wydawalo mi sie ze to wycieli. A moga to byc zylaki?
Powrót do góry
rekin

PostWysłany: Pią Sie 24, 2007 8:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

qwerty89 - nikt z nas nie jest lekarzem i przez internet diagnozy Ci nie wystawi:) Śmigaj do lekarza i nie stresuj się na zapas.
Z tego co wiem, nie może być powtórki wodniaka - przecież osłonki jądra w których sie tworzy zostały usunięte operacyjnie.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 25, 26, 27  Następny
Strona 21 z 27