Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wodniak jądra- temat specjalnie do tego przeznaczony

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 25, 26, 27  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Karollo
Gość

PostWysłany: Nie Maj 21, 2006 5:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć.Jestem już 2 miesiące po zabiegu i czuję się dobrze.Ja już na 2 dzień chodziłem chociaż z trudem.A seks był już po tygodniu i po 2 tygodniach wróciłem do pracy.
Powrót do góry
kolezka
Gość

PostWysłany: Sro Maj 24, 2006 12:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gosciu zalezy gdzie masz zabieg robiony.jesli w szpitalu to na kilka dni cie tam zostawia a jesli w jakiejs prywatnej przychodni to tego samego dnia wychodzisz.ja mialem wlasnie w takiej prywatnej klinice(sam zabieg jest z kasy chorych wiec nic nie placisz)po 2 godzinach wsiadlem w samochod i pojechalem do domu,jednak sport dopiero moglem prawiac po ok miesiacu a seksik delikatnie po 2 tygodniach bo szwy przeszkadzaly.no i przez kilka dni chodzilem jak wydymany przez stado dzikow ale lepsze to niz lezenie w szpitalu.
pzdr
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Maj 29, 2006 11:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mialem zabieg we wtorek tyydzien temu, dzisiaj mi szwy sciagneli i ogolnie jest git tyko ze jajko jest powiekszone (obrzęk) podobno dlugo bedzie to schodzic :/ a sport juz po miesiacu podobno ;]Jak duze macie rozciecie? bo ja ok3cm..
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Maj 29, 2006 11:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha a miedzy szwe widze cos jasnego jakby glut (wiecie Razz) toznaczy ze nie do konca dobrze jest zagojone jak na to stadium? co otym sadzicie..??
Powrót do góry
pw10
Gość

PostWysłany: Sro Cze 14, 2006 5:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hehe, glut ? Very Happy A jak wygląda ? Też miałem zabieg na wodniaka 8 dni temu i też mam szwy, ale jakoś zadnego gluta narazie nie posiadam. Tak wogóle to zobacz jak on wygląda, może da się go usunąc, wątpie by to bylo cos powaznego. A zresztą sam musisz ocenić Razz Powodzenia !

P.S Ludzie !!! - Jak macie mięć operację na wodniaka jądra - Nie ŁAMCIE SIĘ ! - to naprawde nie jest takie straszne....

Pozdrawiam !
Powrót do góry
Tadek67

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Cze 22, 2006 5:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Mnie niestety też się "przyplątał" wodniak jądra(lewego). Przeczytałem Wasze opinie i porady i coś mnie zastanowiło Rolling Eyes Mi lekarz urolog powiedział o zabiegu chirurgicznym. Jak stwierdził samo nakłucie może nic nie dać i może być nawrót choroby po jakimś czasie, zalecając usunięcie jądra Exclamation Exclamation Exclamation Przeraziłem się nie na żarty Shocked Exclamation Noi do tego przed zabiegiem mam zaliczyć 2 szczepienia przeciw żółtaczce Exclamation Exclamation Czy ktoś miał taki przypadek, bo nie znalazłem na forum takiego przypadku. Proszę o jakieś info czy to normalne czy lekarz coś ściemnia. Dodam tylko że wizyta była w prywatnym gabinecie. Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Tadek67

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Cze 22, 2006 5:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pw10 napisał:
Hehe, glut ? Very Happy A jak wygląda ? Też miałem zabieg na wodniaka 8 dni temu i też mam szwy, ale jakoś zadnego gluta narazie nie posiadam. Tak wogóle to zobacz jak on wygląda, może da się go usunąc, wątpie by to bylo cos powaznego. A zresztą sam musisz ocenić Razz Powodzenia !

P.S Ludzie !!! - Jak macie mięć operację na wodniaka jądra - Nie ŁAMCIE SIĘ ! - to naprawde nie jest takie straszne....

Pozdrawiam !

Taa.. to przeczytaj mój problem. Pozdrawiam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gość

PostWysłany: Sob Cze 24, 2006 10:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy jądro musi być powiększony by to był wodniak? Czy to może być mały a wysoki pęcherzyk, czy musi być podłużny? Prosż eo pomoc, bo boli mnie lewe jadro ale nie widzę obrzeków, poza małym guzkiem (a moze to jakaś zyła - prawidłowe?) na lewym jądrze od góry - czyli strony penisa. Bardzo prosz eo odpowiedź, bardzo się tym stresuję! ;((((
Powrót do góry
kolo
Gość

PostWysłany: Nie Lip 02, 2006 2:07 pm    Temat postu: wodniak Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mialem woniaka na prawym jadrze ale juz jestem po operacji zostal usunięty calkowicie
Powrót do góry
niecierpliwy
Gość

PostWysłany: Nie Lip 16, 2006 9:44 pm    Temat postu: Co po zabiegu robic ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam:) mam bardzo poważny problem jestem w szpitalu mialem zabieg na wodniaka jader. Teraz po 2 dniach lezenia mam pare watpliwosci których nikt mi niejest w stanie rozwiaćale widze ze tu duzo osób przez to przechodzilo wiec może ktos coś mi pomoże??Pytałem sie paru pielegniarek ale one widocznie uczyły sie każda cos innego, dlatego zwravam sie z paroma pytaniami. Czy powinienem chodzić w obcislych bokserkach czy raczej w luźnych, a moze wogóle bez. Czytałem o suspensorium czy powinienem takie majtki nosic. Kolejnie chciałem sie spytac czy mam ciagle lezec czy moge troche chodzic , ? czy opuchlizna jest normalna i schodzi z czasem czy wogóle jej niepowinno byc??Jka mam sie zachowywać w domu mam urlop miesieczny i czy podczas tego czasu mam lezec ciagle w lózku czy moge trochechodzic ???Tyle pytań ale czekam z niecierpliwościa na odpowiedz .Z góry dziekuje
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 25, 26, 27  Następny
Strona 8 z 27