Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wolne rozmowy o seksie

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 26, 27, 28  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 3:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to powiedz mu dokladnie to samo co nam tutaj:

Cytat:
JA CHCE ZROIC MOJEMU FACETOWI LODZIKA DO KONCA ALE ON TEGO NIECHCE. ja sie nie brzydze jego spermy- w ten sposob chce mu pokazac ze go kocham i przyjmuje go takiego jakim jest

i zapytaj dlaczego to robi, innego sposobu nie widzę..
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 4:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Faceci czasem mysla ze to jest dla kobiety upokarzajace i nei chca swoich kobiet do tego "zmuszac" chociaz bardzo tego chca Twisted Evil ale szczera rozmowa pomaga Wink

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Gru 07, 2010 9:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sex bez orala jest poprostu do dupy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Gru 07, 2010 10:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze dla Ciebie jest. dla innych liczy sie fakt ze maja obok siebie kogos bliskiego. a jak Twoja kobieta nie lubi oralnego sexu to jej juz nie kochasz tak?

Powrót do góry
Kropka123

PostWysłany: Pią Sty 28, 2011 4:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mój mężczyzna ostatnio powiedział,że nie wstydzi się np.zrobić minetki. Wydaje mi się,że to zależ trochę od związku...jeśli obie strony są wobec siebie otwrte,zawsze mogą na sobie polegać i o wszystkim rozmawiać,i sprawy łóżkowe nie będą m straszne. Tylko ja mam problem... nie wiem dlaczego wydaje mi się,że ostatnio mój facet nie jest zadowolony z naszego seksu... Jak robić,żeby zrobić dobrze??
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pią Sty 28, 2011 8:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kropka123, zapytaj się go wprost co mu nie pasuje i jakie odnosisz wrażenie .. trzeba szczerze rozmawiać Wink
tomas_da

PostWysłany: Pią Sty 28, 2011 10:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
moze dla Ciebie jest. dla innych liczy sie fakt ze maja obok siebie kogos bliskiego. a jak Twoja kobieta nie lubi oralnego sexu to jej juz nie kochasz tak?
dobrze wiesz chyba ze jak sie nie zaspokoicie nawzajem to nic z waszego zwiazku nie bedzie

Dodano po 3 minutach:

Cytat:
Kropka123

poprostu z nim pogadaj musisz wiedziec co on lubi i tak samo on musi wiedziec co ty lubisz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Sty 28, 2011 11:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tomas jasne..a co to tylko sex decyduje o wspolnej przyszlosci?
moze dla Ciebie.
jest wazny, ale nie najwazniejszy.
a jak kobieta jest po porodzie 6tyg a potem nie ma ochoty na zblizenia to co tez zwiazek sie rozpadnie? trzeba uszanowac i przeczekac.

Powrót do góry
tomas_da

PostWysłany: Sob Sty 29, 2011 6:48 pm    Temat postu: a Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

napewno to nie wszystko ale duza czesc zwiazku. wiadomo ze po ciazy mojej zony poczekalem nie byl to dla mnie zaden problem dobra mniejsza z tym pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Sty 29, 2011 11:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie Smile jak poczekałes po porodzie to i poczekasz w razie innej sytuacji Razz sex jest wazny ale nie najwazniejszy Smile przynajmniej dla mnie.
pzdr i nie robimy juz off'a Laughing

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 26, 27, 28  Następny
Strona 23 z 28