Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
asiorek
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 12:57 pm Temat postu: dziwna sytuacja... |
|
|
wiem ze to moze sie wielu z Was wydac glupim pytaniem bo dla mnie tez jest to dziwna sprawa ale co nerwy mogą zrobić z człowiekiem i jego psychiką wiele z Was wie.... dlatego prosze o wyrozumiałość...
mianowicie nie kochałam się z chłopakiem tylko hmmm.. jak to niektórzy nazywają odbyliśmy "sex przez ubranie" ... ja miałam na sobie bielizne i spodnie a on tylko bieliznę.... i tak ocieraliśmy sie o siebie ... (bo nie wiem jak to mozna inaczej nazwać) i czy jest jaka kolwiek nawet minimalna mozliwośc przez coś takiego zajść w ciążę?? Okres już mi sie 2dni spoźnia i mam dziwne objawy ciąży help |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 1:38 pm Temat postu: |
|
|
to jest na 10000000% niemozliwe:) nie masz sie co martwic, a okres sie spoznia dlatego ze sie denerwujesz... wiec sie uspokuj i staraj sie o tym nie myslec a na pewno okres przybedzie:) zreszta 2 dni to bardzooo malutko:) i to jest fizycznie niemozliwe ze by doszlo do zaplodnienia bo plemniki nie przenikaja matrialu:) pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asiorek
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 3:14 pm Temat postu: |
|
|
no właśnie mi sie też tak wydaje ze to jest niemożliwe bo : moja bielizna, jego + spodnie to nie za przyjemna droga plemniczkow a później jeszcze muszą wiedziec w ktorym kierunku do jajeczka się dostać.... ale sama rozumiesz jak czasem psychika potrafi płatać figle ja czekam na okres i mam nadzieje że szybko go dostane nie raz się bylo w bardziej niebezpiecznych sytuacjach i nic sie nie działo a teraz hmmm.... chyba te świeta tak dziwnie na czlowieka działają...
dlatego to jest niemozliwe na 100% tak? tak dla upewnienia sie pytam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 4:12 pm Temat postu: |
|
|
w taki sposób nawey jak byś chciała - nie zajdziesz w ciąże |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asiorek
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 4:28 pm Temat postu: |
|
|
plemniki po zetknieciu z materiałem wysychają prawda? dlatego to chyba takie przewrażliwienie niech najszybciej mija... a tak się stresuje bo wlasnie zerwalam z tym chlopakiem i nie chcialabym miec po nim takiej "pamiątki" hehe .....
najgorsze jest to ze nie czuje po sobie że będę miała miesiączkę ... a wręcz przeciwnie.... cały czas chodze do łazieki (a tak duzo nie pije), mam powiększony biust, piersi, dziwne przeczucie qrde nie wiem co to wszystko ma znaczyć
czy eżeli np. on mial orgazm to czy te male ruchliwe plemniczki nie mogly sie jakoś przedostać? on nie mogł mi ich wetrzeć w jeansy ? czy coś takiego? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 6:11 pm Temat postu: |
|
|
Nawet jakbyś szorowała, wcierała, namaczała, a potem wszystko od nowa, to plemniki nie mają zębów i nie przedostają się przez tkaninę. I owszem, wysychają. Ale ja nie o tym chciałam. Nie wiem ile masz lat, ale trochę to dziwne. Może jestem staroświecka, ale nie wydaje mi się, żeby rozbieranie się (nawet "do majtek") przy chłopaku, z którym zrywa się na następny dzień nie jest do końca ok, zwłaszcza wobec samej siebie. Nie wolałabyś zdobywać seksualnego doświadczenia z osobą, którą naprawdę kochasz? _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 7:25 pm Temat postu: |
|
|
karioka
takie zachowanie to kwestja gustu - a o tym sie nie dyskutuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asiorek
|
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 12:31 am Temat postu: |
|
|
no ja wiem... ale to wyszlo niespodziewanie.... to zerwanie ...
ale ja sie pytam co innego czy moglyby przejść(przeniknąć, powędrować nie wiem jak to określic...) przez ubranie....? jeżeli nawet bylaby to sama bielizna?
chodzi mi o to że dalej nie dostalam @ i boję się że nie dostane a czasem mam takie chwile że już siebie wyobrażam sobie z brzuszkiem to jest straszne.. ale to może też byc spowodowane tym że moje trzy kuzynki urodzily ostatnio (jedna tydzien temu, druga dzisiaj a trzecia już jakiś miesiac temu) poza tym moje 2 kolezanki też już niedawno urodzily.... może te moje obawy są spowodowane tym ze za dużo osób wokoło mnie rodzi albo chodzi z brzuszkami..... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 2:17 pm Temat postu: |
|
|
powtorze jeszcze raz na 100000000000% plemniki nie przenikna ubran!!!! i nie masz sie co martwis, uspokuj sie i czekaj cierpliwie na okres:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asiorek
|
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 5:10 pm Temat postu: |
|
|
dzieki za wszystko.... czekam teraz tylko na okres i będzie ok :* |