Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Zapłodnienie przez ubrania

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
asiorek

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Gru 28, 2006 11:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam jeszcze pytanko... mam teraz taką dziwną wydzieliną - śluz ... mianowicie przeźroczysty rzadki i klejący... hmm.... typu takiego jak jest w dni płodne tylko rzadki.... co on oznacza? ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Gru 29, 2006 1:25 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ze masz plodne dni Laughing
Powrót do góry
asiorek

PostWysłany: Pią Gru 29, 2006 5:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale jak moge miec dni plodne jak jeszcze miesiaczki nie dostalam ?? a mam dziś 27 dzien cyklu:( a tego sluzu miałam malutko.... nie tak jak przy normalnych dniach plodnych... co on moze oznaczac? i kiedy qrde w koncu dostane ten okres? Sad Sad
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Gru 29, 2006 7:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może dni płodne wypadają u ciebie przed okresem poprostu Smile
Powrót do góry
asiorek

PostWysłany: Pią Gru 29, 2006 9:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zawsze miałam w połowie cyklu .... mam nadzieje tylko ze w koncu dostane okres !! Sad robilam test i wyszedl negatywny teraz czekam na okres ale dziwi mnie ten sluz... Sad
Powrót do góry
Hanulinka

PostWysłany: Sro Sty 03, 2007 4:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam jako nowa użytkowniczka.

Mój problem jest wyjątkowo dziwny... Już prawie 3 miesiące minęły odkąd odstawiłam antykoncepcję (ostatnio Diane 35 na wyrównanie poziomu hormonów i regulację cyklu) i od tamtego czasu okresu ani widu, ani słychu...

Test ciążowy (Bobo-Test) wykonany w teoretycznym 8 tygodniu wykazał brak ciąży, ginekolog potwierdził, że okres może się nie pojawić nawet przez ponad 2 miesiące po odstawieniu hormonów. Mimo wszystko bardzo się z moim partnerem martwimy i zastanawiam się, czy i jakie jest prawdopodobieństwo błędu przy prawidłowym wykonaniu testu...

Chyba przejdę się znowu do apteki po test...
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Sro Sty 03, 2007 5:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pamietaj ze organizm musi sie znowu przestawić na normalne działanie - u jednych to kwestja tygodnia,u innych nawet roku.

poczekaj spokojnie jeszcze z miesiąc - jeśli nic sie nie zdarzy - przejdź sie do lekarza - może trzeba wywołać okres.
Powrót do góry
Hanulinka

PostWysłany: Czw Sty 04, 2007 2:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuję bardzo Smile

(Przy okazji - dzisiejszy test też z wynikiem negatywnym; uff)
Powrót do góry
Powerade

PostWysłany: Sob Sty 06, 2007 7:38 pm    Temat postu: [dzisiejsza akcja] czy przez bielizne i tampon .......... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja miałem na sobie boxerki, ona stringi i tampon w środku bo jej sie okres zaczął. Pocieraliśmy się o siebie jak podczas stosunku i wiem że miałem (drugi tego dnia) wytrysk, czy możliwe że jest w ciąży?
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Sty 06, 2007 9:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Odstaw możę jakie kolwiek kontakty fizyczne bo to naprawdę jest dla was obojga szkodliwe psychicznie Wink

Przeczytaj raz a porządnie jak dochodzi do zapłodnienia i tego sie trzymaj, biologia od tysiąc leci sie nie zmieniłą, więc wy nie będziecie wyjątkiem.

Nie nie da sie zajść tak w ciąże, sperma musi dojść do środka pochwy i tyle. Żadne ocierania zwłąszcza w bieliźnie i to jeszcze przez tampon jest nie możliwe koniec kropka.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następny
Strona 13 z 17