Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Zapłodnienie przez ubrania

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16, 17  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Powerade

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sty 06, 2007 10:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uff to mnie uspokoiłeś, ale może jeszcze ktoś sie wypowie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Sty 06, 2007 10:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tu nawet nie ma sie nad czym zastanawiac! to na 1000000000% a moze jeszcze wiecej niemozliwe Shocked
pawel ma w 100% racje...z takich sytuacji dzieci nie powstaja... to tak jakby kobieta byla wiatropylna Wink
pozdrowki
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Lut 06, 2007 4:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na bank ciąża. szukaj już wózka i śpioszków Laughing
Niunia87

PostWysłany: Pon Lut 26, 2007 10:16 pm    Temat postu: Czy mogłam w taki sposob zajsc w ciaze? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hejka:) jestem dziewica.2 dni po okresie byl u mnie chlopak ja bylam w pizamce on w spodenkach siedzialam na nim i sie kolysalismy.Czy przez to moge byc w ciazy?prosze pomozcie

---- edit by Pituszka
Proszę nadawać takie tematy które odzwierciedlają to o czym piszesz w piscie. Temat został zmieniony.
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pon Lut 26, 2007 10:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie, absolutnie nie ma takiej możliwości. Smile
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lut 26, 2007 10:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

popieram; przez ubranie nie ma mozliwosci zajscia w ciaze Wink az tak sprytne plemniki to nie sa, głowa do gory Laughing 100000% nie jestes

Powrót do góry
Niunia87

PostWysłany: Wto Lut 27, 2007 7:16 pm    Temat postu: Dziekuje:) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z góry dziekuje za szybkie odpowiedzi Very Happy wielkie dzieki
Powrót do góry
dobry_duszek

PostWysłany: Pią Mar 09, 2007 10:23 pm    Temat postu: [dzisiejsza akcja] czy przez bielizne i tampon .......... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a poza tym ona miala okres -> dni raczej nieplodne. Oczywiscie zdarzaja sie wyjatki, ale podobno wyjatek potwierdza regule Laughing
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Mar 09, 2007 10:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Absolutnie Exclamation w rzeczy samej nie ma mowy o ciazy Wink

Powrót do góry
silentio

PostWysłany: Nie Mar 18, 2007 3:16 pm    Temat postu: Czy z takiej sytuacji może być ciąża? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!
Mam pytanie odnośnie takiej sytuacji. Wspólnie z dziewczyną w trakcie wieczoru całowaliśmy się, dotykaliśmy ocieraliśmy itp...Takie raczej zabawy a nie seks. Ona jest dziewicą. Problem jest następujący: po jakimś czasie, gdy moja dziewczyna usiadła pupą w rejonie mojego penisa i zaczęła się rytmicznie ruszać doszło u mnie do wytrysku.I w związku z tym jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, jeśli ona była ubrana w taką piżamkę błyszczącą z satyny(spodenki) oraz miała na sobie bieliznę koronkową. W wyniku tego, że moja bokserki były, że tak powiem niesforne bo penis "wyszedł" z bielizny większość, albo cała sperma została na jej spodenkach od piżamki. Jej tego dnia zaczęła się owulacja. Jest dziewicą i nie było absolutnie żadnej penetracji. Czy w związku z powyższym jest możliwe żeby zaszła w ciążę, żeby plemniki dotarły do pochwy i dalej doszło do zapłodnienia? Jakie jest prawdopodobieństwo, że plemniki nawet jeśli przesiąkły lub dostały się na wargi sromowe to dojdzie do zapłodnienia?
Z góry dziękuję za odpowiedź. Lekko się denerwujemy, a z seksem chcemy poczekać do ślubu.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16, 17  Następny
Strona 14 z 17