Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dota
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 1:17 pm Temat postu: |
|
|
Ale ja naprawde mam te wszystkie objawy.I mam straszny apetyt na jedzenie.A z reguły to ja mało jadłam.A teraz jem jak wilk.Czym to jest spowodowane???musze isc do lekarza prawda?bo ja te objawy mam juz chyba z miesiac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
behemoth
|
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 5:47 pm Temat postu: |
|
|
Miesiąc? To na co Ty czekasz dziewczyno? I nie przyszło Ci do głowy, że może wartoby iśc do iść do tego lekarza?
A w ciaży nie jesteś. Na 100%. Jest to technicznie niemożliwe.
Co do pytania "czym to jest spowodowane" odsyłam 2 posty wyżej .
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zrozpaczona Gość
|
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 7:46 pm Temat postu: strach......... |
|
|
sluchajcie kochani uprawialam petting z chlopakiem oczywisice nie wszedl we mnie , a mianowiscie boje sie ze moge byc w ciazy.....moj chlopak gdy dostawal orgazm wycieral sie i byl zdala ode mnie .... boje sie ze moge byc mimo tego w ciazy gdy mnie tam dotykal on twierdzi, ze sie wycieral i to ejst nie mozliwe twierdzi ,ze musilo by sie to dostac bardzooo gleboko aby doszlo do zaplodnienia Okres powinnam dostac lada dzien tzn skonczyl mi sie 18lipca wiec alad dzien powinnam miec okres ale boje sie ze moze sie spoznic bo ten moj stres wszytko moze opoznic Kolezanka mowila zeby doszlo do zaplodnienia musi sie spuscic w srodku u mnie hmm prosze o pomoc......bede bardzooo wdzieczna |
|
Powrót do góry |
|
|
|
placzliwa Gość
|
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 7:49 pm Temat postu: |
|
|
sluchajcie kochani uprawialam petting z chlopakiem oczywisice nie wszedl we mnie , a mianowiscie boje sie ze moge byc w ciazy.....moj chlopak gdy dostawal orgazm wycieral sie i byl zdala ode mnie .... boje sie ze moge byc mimo tego w ciazy gdy mnie tam dotykal on twierdzi, ze sie wycieral i to ejst nie mozliwe twierdzi ,ze musilo by sie to dostac bardzooo gleboko aby doszlo do zaplodnienia Okres powinnam dostac lada dzien tzn skonczyl mi sie 18lipca wiec alad dzien powinnam miec okres ale boje sie ze moze sie spoznic bo ten moj stres wszytko moze opoznic Kolezanka mowila zeby doszlo do zaplodnienia musi sie spuscic w srodku u mnie hmm prosze o pomoc......bede bardzooo wdzieczna |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dota
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 8:56 am Temat postu: |
|
|
Czyli mówicie ze musze isc do lekarza tak???no to chyba bede musiała sie wybrac do tego lekarza,ale mam isc do normalnego lekarza czy do ginekologa???zrobie tez dla pewnosci badania na obecnosc beta HCG |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dota
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 12:00 pm Temat postu: |
|
|
A ten test na obecnosc beta HCG mozna wykonac w takim laboratorium gdzie wykonuje sie takiego typu badania jak np.na tarczyce czy cos w tym stylu i tam gdzie pobiera sie krew???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mon
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 12:35 pm Temat postu: |
|
|
tak, jest laboratorium analityczne, gdzie wykonuje sie analizu z krwi lub z moczu. Test na betaHCG z krwi jest pewniejszy wynik bedziesz miała najprawdopodobniej nastenego dnia od pobrania
najpierw zrób ten test, a jezeli juz do lekarza to raczej do ginekologa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
daria
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 8:36 pm Temat postu: |
|
|
napewno nie jestes w ciazy bo nie doszło nawet do stosunku. a tak na dobra droge to widac ze nie jestes jeszcze gotowa na sex dajcie se z tym narazie spokuj jeszcze macie czas |
|
Powrót do góry |
|
|
|
daria
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 9:39 pm Temat postu: |
|
|
teraz ci sie wszystko wydaje a tak naprawde3 nie jest jedym słowem uroiłas sobie ta ciaze a pozatym nawet stosunku nie było zebys w nia zaszła. według mnie to jeszcze jestes za młoda na takie sprawy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
daria
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 9:41 pm Temat postu: |
|
|
w 100% nie jestes w ciazy. jednym słowem jest to nie mozliwe |