Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Zapłodnienie przez ubrania

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 15, 16, 17  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dota

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sie 17, 2006 9:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale ja na prawde mam dziwnie powiększony brzuch.Więc koniecznie musze sie wybrac na te badania
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gość

PostWysłany: Czw Sie 17, 2006 2:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez mam dziwnie powiekszony brzuch....taki wydęty jakby...i robiłam kilka testów, łacznie z laboratryjnymi! i byłam u dwóch ginekologów, obaj wykluczuli ciąże,,,,wiec chyba nie jestem w ciazy....ale patrzac na ten brzuch wcale nie wydaje mi sie to takie oczywiste....skomplikowane to wszystko....
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sie 17, 2006 2:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to nie wierzysz testom, ginekologom??

Uwierz w to, że nie tylko ciąża istnieje, że nie tylko przy niej są takie objawy.
O resztę musisz zapytać lekarza pierwszego kontaktu.
Powrót do góry
dota

PostWysłany: Czw Sie 17, 2006 6:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja wlasnie tez mam taki wydety brzuch.ja mam zamiar wykonac badanie na obecnosc beta HCG
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw Sie 17, 2006 7:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

DOTA zapewniam cie ze nie jestes w ciązy wymysliłas to sobie....Tym bardziej ze nie bylas w sytuacji intymnej z facetem..
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Sie 18, 2006 12:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dota nie jesteś w ciąży... jak Ci przemówić ?

Zrób sobie te testy, może wtedy będziesz spokojniejsza. Very Happy
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pią Sie 18, 2006 12:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dota jesteś w talkim wieku w którym organizm dziewczęcy dość znaczocą zmienia się w kobiecy. Nie zdziw się jak przytyjesz, jak biust ci urośnie i jak będziesz dużo jadła, bo jak się ciało zmienia to i siły i energii na to potrzebuje. Nie ma możliwości żebyś była w ciąży. Jak nam nie wierzysz idź do lekarza ale mówie Ci, to co opisałaś świadczy o tym że chyba nie do końca dorosłaś do rozpoczęcia życia seksualnego. Nie panikuj tak bo ze stresu to jeszcze nic dobrego nie wynikło, a i okres może się spóźnić.
Powrót do góry
eewelinka
Gość

PostWysłany: Pią Sie 18, 2006 8:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poczytaj o tym jak zachodzi sie w ciąże i dopiero wtedy sie zasntanów poprostu przytyłas hehe
Powrót do góry
dota

PostWysłany: Sob Sie 19, 2006 9:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Musze zrobic te badania krwi.Moze wtedy bede spokojniejsza,bo ten brzuch mnie bardzo niepokoi.po weekendzie udam sie na te badania
Powrót do góry
dota

PostWysłany: Sob Sie 19, 2006 9:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a czy w takim wiejskim laboratorium tez mozna wykonac badania na obecnosc beta HCG?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 15, 16, 17  Następny
Strona 6 z 17