Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Zespół Edwardsa, part. 4

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kinga31

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sro Mar 14, 2012 11:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

trzymamy bardzo mocno

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Agnieszka1980

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Mar 15, 2012 4:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem z Wami i trzymam kciuki....
Powrót do góry
Asia&Robert

PostWysłany: Sob Mar 17, 2012 11:27 pm    Temat postu: mala Marianka Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

malutka Marianka odeszla dzis o 12:40 do lepszego swiata... Usnela spokojnie na rekach rodzicow.
Wygrala z infekcja, zwalczyla szmery w plucach...niestety z powodow neurologicznych ktore pojawily sie wraz z infekcja przestawala wydajnie oddychac podczas snu....nie mogla spac prawie przez 3 doby...byla bardzo silna, uparta...bardzo chciala zyc....teraz odsypia.
Przezywamy na nowo caly czas dany nam z Marianka...ogladamy filmy i zdjecia....
Powrót do góry
Emilka1988

Wysłał podziekowań: 10

PostWysłany: Nie Mar 18, 2012 12:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trzymajcie się. Przeżywam wszystko z Wami. Jest mi strasznie przykro. Niech Malutka spoczywa w spokoju.

Powrót do góry
kinga31

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Nie Mar 18, 2012 1:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Poryczalam sie jak bobr. Straaaasznie mi przykro.

Trzymajcie sie jakos. Pozdrawiam cieplo.

Crying or Very sad

Powrót do góry
olaM

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Mar 18, 2012 2:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo mi przykro, przyjmijcie moje kondolencje.
Zapalam swieczuszke dla Marianki [*].
Trzymajcie sie cieplutko, mozecie byc z Siebie dumni, ze dalisice tej malej istotce wszystko czego potrzebowala. Bylisice rodzicami, o ktorych niektore dzieci moga tylko pomarzyc...
Powrót do góry
justin

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Pon Mar 19, 2012 10:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Asiu&Robercie, jest mi bardzo bardzo przykro. Mimo tego ,że...że kazdy tutaj przeszedł swoją własną tragedię to brakuje mi słów.

Wy wszystko wiecie, rozumiecie i dlatego życze wam abyście spokojnie przeszli ten trudny dla was czas, macie prawo do wszystkiego.

Na tyle ile mogę-jestem z wami.

A Marianka na pewno jest szczęśliwa i jest z Wami.
Powrót do góry
margolcia66

PostWysłany: Sro Mar 21, 2012 12:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Asiu, Robercie,
Nie ma słów żeby wyrazić ból i żal...ale chociaż przez krótki czas mieliście Mariankę, mogliście ją przytulić....
Trzymajcie się Kochani..
Wasz Malutki Aniołek bedzie zawsze z Wami a nasze dzieci zaopiekują się Marianką
Swiatełka dla Aniołka
<<******>>
Powrót do góry
Emilka1988

Wysłał podziekowań: 10

PostWysłany: Nie Mar 25, 2012 12:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Taka piękna pogoda, a nie dane mi będzie zabrać mojego Maleństwa na spacer. Oddałabym wszystko żeby chociaż raz Ją przytulić, zobaczyć jak się śmieje. Mam ochotę klnąć, nie potrafię cieszyć się cudzym szczęściem! Nie poznaję siebie. Od godziny tylko beczę, nie mogę się uspokoić, mam dość wszystkiego. Jak Bóg stworzył ten świat? Czym się kierował?! Dlaczego nie mogę dostać odpowiedzi?

Powrót do góry
olaM

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Mar 25, 2012 1:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No coz Emilko zadne slowa Cie nie pociesza...
Kazda z Nas na tym forum znalazla sie z tego samego powodu i kazda z Nas zadaje sobie te same pytania...a odpowiedzi wciaz brak. Niby przeznaczenie,a moze przypadek, a nawet kara...tak sobie to tlumaczymy. Ale tak naprawde nie wiemy dlaczego to "szczescie" akurat spotkalo Nas. Narazie jestes zawiedziona, rozrzalona, zla i dlatego wszystko w kolo dziala na Ciebie jak plachta na byka, ale z czasem przejdzie Ci to. Zobaczysz. Daj sobie szanse. Powolutku zaczniesz zyc na nowo, troszke inaczej (bedziesz miala inne spojrzenie na pewne rzeczy) ale wrocisz do siebie.
Powiem Ci, ze bardzo mi przykro i nie wiem co Ci tak naprawde poradzic. Lezka mi sie w oku kreci i pojawia sie bezsilnosc. Bo co pocieszy kobiete, ktora stracila najwiekszy skarb na swiecie... Mam nadzieje, ze Bog Nam jakos wynagrodzi te wszystkie "zle dni" i radosc wypelni Nasze serduszka:) Trzymaj sie kochana cieplutko.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 3 z 41