Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Zespół Edwardsa, part. 4

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
panda_24

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Nie Mar 25, 2012 8:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Asia&Robert
Strasznie miprzykro Sad
Musicie być dzielni. Zrobiliście wszystko co w Waszej mocy - Bóg chciał inaczej...
Światełko dla Marianki [*]

Emilko
Zgadzam się z Olą... Kochana odezwij się do mnie na pw.

Pozdrawimy Ilona i Martynka 21m-cy Smile
Asia&Robert

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Kwi 01, 2012 10:17 am    Temat postu: Marianka Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jezeli ktos by chcial "poznac" Marianke, jaka byla, moge podeslac link do filmow. Prosze pisac na priv.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
olaM

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Kwi 01, 2012 7:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja z checia poznam Wasze Cudenko:) Mozecie mi przeslac linki, z wielka ochota poogladam Very Happy
Sciskam Was mocno.
Powrót do góry
justin

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Wto Kwi 03, 2012 11:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich. Asiu&Robercie- ja takze chciałabym poznac waszą Mariannę. A w ogóle to mam prośbę. Pisałam już kiedyś na ten temat ale ponawiam prośbe ponownie. Wiem, że to trudny temat ale swoją prace licencjacką chciałabym napisac właśnie na temat straty dzieciatka, poronienia, lub śmierci zaraz po narodzinach. Jesli chciałybyście- chcięli wziąć w tym udział to bardzo prosze napiszcie a ja potem na priv wyślę co i jak.
Wszystkim chętnym dziekuję za zaangażowanie. Zobaczymy co z tego wyjdzie ale wierzę, ze wszystko bedzie super.

Pozdrawiam

Dodano po 5 minutach:

aa i jeszcze cośSmile wiecie- jak sadziłam swojemu synusiowi żółte bratki i kiedy pomagała mi jego kuzynka mówiąc, ze bardzo załuje że nie zobaczyła swojego kuzyna- wtedy przyleciał żółty, piękny motyl:)Smile .... i chyba już nic nie musze pisać.

trzymajcie się.
Powrót do góry
justin

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sro Kwi 04, 2012 10:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny dziekuję za odzew. Wiedziałam, że można na was liczyćSmile
Powrót do góry
kinga31

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Czw Kwi 05, 2012 9:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chetnie pomoge

Powrót do góry
olaM

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Kwi 05, 2012 6:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Postaram sie pomoc Smile a co z tego wyjdzie zobaczymy Smile

Dodano po 18 sekundach:

Postaram sie pomoc Smile a co z tego wyjdzie zobaczymy Smile
Powrót do góry
panda_24

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sob Kwi 07, 2012 11:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochane!

Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Wam
wiary i nadziei w lepsze jutro oraz wytrwałości w dążeniu do celu!
Niech Zmartwychwstały Chrystus daje Wam siłę na każdy dzień.
A w poniedziałek duuużo wody Wink

Pozdrawiamy Ilona i Martynka 22m-ce Smile
Agnieszka1980

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Kwi 07, 2012 7:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja również przyłączam się do świątecznych życzeń, życząc Wam i Waszym najbliższym obfitych łask i błogosławieństw od Chrystusa Zmartwychwstałego oraz pełnych pokoju Świąt Wielkanocnych.
Powrót do góry
Emilka1988

Wysłał podziekowań: 10

PostWysłany: Sro Kwi 25, 2012 11:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej:)
Co tu tak cicho i... smutno?
Co się u Was dzieje?

U mnie powoli do przodu, czy raczej do tyłu...?
Sama już się gubię. Zero obowiązków... Brakuje mi ich. Brakuje mi wszystkiego co było związane z Wiktorią. Już nie oszukuję siebie, żyłam tylko dla Niej... Smile A teraz... Pustka. Próbuję czymś się zająć - z marnym skutkiem, ale próbujęSmile

Życie jest takie nieprzewidywalne, nie wiadomo co jeszcze Nas czeka. A na pewno nie mało.

Trzymajcie się, miłej majówki życzęSmile

Pozdrawiam:)

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 4 z 41