Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Zespół Edwardsa, part. 5

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mamusia_Olivci

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Lip 11, 2013 1:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pewnie że nie zawsze jest to możliwe. Uważam poprostu ze wcale nie czułybyście się lepiej (ani ja) gdybym pisała wam jak bardzo jest źle i jakie życie do dupy..
No jest do dupy, ale pisanie o tym mi nie pomoże, ani wam nie poprawi humoru. Tak więc zawsze lepiej szukać pozytywów, ja też czuję się lepiej kiedy wy jesteście uśmiechnięte. I tak to kółko się zamyka:)

Wiecie co, kiedy po raz pierwszy przyszłam na grób Oleńki tak stoję stoję, i myślę co tu tak pochmurno.. przecież Olka taka zawsze roześmiana, różowa.. Czegoś tu brakuje! I kupiłam niuni motylki kolorowe i ponaklejałam na krzyżyk. Od tej pory i niunia w swoich kolorach się błyszczy tak jak zawsze i ja mam weselej:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Mika13

Wysłał podziekowań: 18
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lip 15, 2013 9:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam
mało ostatnio piszę, ale czytam codziennie
czy możecie mi doradzić do jakiego genetyka mam pójść w Centrum Genetyki Medycznej GENESIS w Poznaniu ???
już się dowiedziałam, że w naszym przypadku badań nam nie zrobią, bo u Kubusia była trisomia prosta i możemy zrobić badania, ale tylko jak za nie zapłacimy.
pozdrawiam serdecznie
Powrót do góry
zawszee razem

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Wto Lip 16, 2013 10:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o Poznan to ja nie pomoge.

Tez mam sprawę znacie może jakas ciekawa ksiazke która toche by mnie uspokoila bo ostatnio jestem jakas burzliwa, ciagle się czepiam i wszystko mi przeszkadza i oczywiście odbija się to na moim narzeczonym....książki mnie wyciszają dlatego szukam czegos, jeśli cos znacie to czekam na propozycje Smile
Powrót do góry
Mika13

Wysłał podziekowań: 18

PostWysłany: Wto Lip 16, 2013 11:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niebo istnieje naprawdę
Anioł przy moim ramieniu - Glennyce S. Eckersley

mnie też książki uspakajają
Powrót do góry
Mamusia_Olivci

PostWysłany: Sro Lip 17, 2013 3:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja czytałam tą pierwszą, czyta się łatwo i prosto.
Moja wiara nie jest najsilniejsza, ani też słaba, po przeczytaniu książki jednak nie odczułam żadnej ulgi, nie zmienił się też mój światopogląd. Wiem, że Ola jest w dobrych rękach, jednak wciąż nie rozumiem dlaczego nie ze mną? Confused
Powrót do góry
lenuchna

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Sie 04, 2013 4:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cos tu cicho ostatnio????
Aniu co u Ciebie i jak sie Rysio miewa? Mysle o was czesto.
Powrót do góry
asia-herbut@wp.pl

PostWysłany: Wto Sie 06, 2013 6:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny dawno mnie nie bylo ale mam tyle na glowie ze nie wyrabiam..... moja niunia juz od 8 tyg w szpitalu byla tylko 4 dni w domu w tym czasie..... najpier neurologia 3 tyg pozniej na badaniach metabolicznych 3 tyg bo stwierdzili padaczke a teraz 2 tydz na gastrologii a wczoraj miala operacje zalozenia peg-a na zoladek i udala sie bez komplikacji.....malutka jest silna bardzo.... czekamy nadal na badania genetyczne..... ZE sie nie potwierdzil ale genetyk powiedzial ze moze byc taka zmutowana komorka ze nie wyjdzie to nam na badaniach... dlatego nasza krew wyslali na badania do ameryki...... my bedziemy walczyc o malutka nie pozwolimy jej odejsc chyba ze sama zdecyduje i odejdzie ale my sie nie poddajemy.... ona zrobila sie taka slodziutka wazy juz 3500 ale nie rosnie nadal ma 41 cm..... pozdrawiam wszystkich i glowy do gory
Powrót do góry
Mamusia_Olivci

PostWysłany: Pią Sie 09, 2013 8:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

trzymamy kciuki za niunię! badźcie dzielni! my właśnie wróciliśmy z teneryfy. na wszystkich zdjęciach mamy okropną opryszkę Laughing trochę odpoczeliśmy i do pracy!
Ja po śmierci niuni znalazłam pracę i ogarniam się. raz lepiej raz gorzej, ale do przodu.
Powrót do góry
zawszee razem

PostWysłany: Sob Sie 10, 2013 11:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkie mamy Smile My bylismy z Julka na jej pierwszych wakacjach Smile bylismy w gorach i mega jej tam odopwiadalo, az zal wracac.
Nasza perełka tez ma miec peg-a, czekamy na wyznaczenie terminu. Troche sie tego boje ale nie chcemy caly czas meczyc jej sonda (bo sama w ogole nie chce jesc niestety). Tak w ogole to napiszcie jak wasze pociechy przybieraja/ przybieraly bo Nasz szkrab idzie na długosc ale z waga to baaaardzo slabo. Obecnie wazy 4500 i nie chce przybrac. Ale najwazniejsze ze dosc dlugo nie mamy zadnej infekcji ufff i oby tak dalej! Smile

POZDRAWIAMY!!!
Powrót do góry
Mamusia_Olivci

PostWysłany: Sob Sie 10, 2013 10:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Olka to była sznurowka Haha:) w wieku prawie trzech latek wazyla 6.5-7 kg. Ale długa na 78 cm Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 16 z 42