Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Zespół Edwardsa, part. 5

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Asia&Robert

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Maj 30, 2014 2:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gratulacje Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wawe

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Maj 30, 2014 2:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

OlaM Gratulacje!!!
My mamy jeszcze kilka tyg., mam nadzieję, że też będziemy mogli podzielić się dobrymi wieściami....
Powrót do góry
Mika13

Wysłał podziekowań: 18

PostWysłany: Pią Maj 30, 2014 2:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gratuluję OlaM
Powrót do góry
marysia15

PostWysłany: Pią Maj 30, 2014 3:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

OlaM gratulacje! Dajesz ogromną nadzieję, że może jeszcze kiedyś zaświeci słońce.
Wave, czekamy na tak samo dobre wieści za kilka tygodni Smile
Powrót do góry
lenuchna

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Maj 31, 2014 8:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gratulacje Ola M. Niech się maluszek zdrowo chowa!!! Wawe czekamy na dobre wieści od Ciebie Wink
Powrót do góry
Emilka1988

Wysłał podziekowań: 10
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Sob Maj 31, 2014 1:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ola gratuluję! Smile Zdrówka, zdrówka, zdrówka przede wszystkim Smile Zdjęcia poproszę Smile

Wawe wszystko będzie dobrze Smile

Powrót do góry
olaM

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Cze 02, 2014 11:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje dziewczyny Smile Dodam fotki jak tylko mi sie uda, bo poki co moj maly brzdac jest bardzo wymagajacy i nie mam czasu na nic...
Powrót do góry
Mika13

Wysłał podziekowań: 18

PostWysłany: Wto Cze 03, 2014 2:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

OlaM a jak braciszek Wiktorii ma na imię?
pozdrawiam
Powrót do góry
asiek89

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Wto Cze 24, 2014 10:16 am    Temat postu: pytanie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cześć dziewczyny.. Dawno się nie odzywałam ale teraz mam pytanie,bo zaczyna mi się stres. Nie chce mi się czytać całego forum od początku a dokładnie już nie pamiętam... ile z was wiedziało o wadzie przed 20 tygodniem ciąży i ile z tych dziewczyn urodziło i widziało choć przez godzinę swoje maleństwo? My już po echu serduszka..powiedziano nam,że wada jest na tyle poważna,że nie znajdziemy lekarza,który wiadomo przy tym zespole podejmie się zaraz po porodzie operacji,a bez niej Nikoś nie będzie w stanie żyćSad śnią mi się coraz gorsze sny...w dzień jest dobrze,dalej udaję twardą,ale w nocy boję się usnąć...dobrze,że tak mocno kopie i wyczuwa kiedy mi smutno....
Powrót do góry
Emilka1988

Wysłał podziekowań: 10
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Wto Cze 24, 2014 1:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej:)
Ja dowiedziałam się w 23 tygodniu, że coś jest nie tak, Zespół Edwardsa potwierdzili mi około 30 tygodnia ciąży. U Wiktorii prognozy były różne. Raz lepsze, raz gorsze i tak do końca. Urodziłam prawie miesiąc po terminie. Wiktoria miała VSD, nadciśnienie płucne, epilepsję, standardowo paluszki zachodziły na siebie, miała cofniętą żuchwę, jak była mniejsza to oczy były skośne, im była starsza tym mniej to było widać, jednak zez w lewym oczku stawał się bardziej widoczny. Nie trzymała główki, karmiłam Ją przez sondę. Miała pół roku jak zmarła, w wyniku komplikacji pooperacyjnej - również nam mówiono, że nikt Jej nie zoperuje, jednak znalazł się odważny Smile
Poza tymi wszystkimi wadami - widocznymi i ukrytymi aż tak mocno nie odstawała od innych dzieci. Była Naszym oczkiem w głowie, tyle miłości nie przelałam nigdy wcześniej i pomimo, że teraz mam zdrową Córkę to inaczej to wszystko wygląda jak w przypadku Wiktorii.
Trzymam kciuki i mam nadzieję, że wszystko znajdzie swój szczęśliwy finał Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 32 z 42