Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Zespół Edwardsa, part. 5

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lenuchna

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Lip 05, 2014 9:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wawe gratulacje i buziaczki dla Poli Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
lenuchna

PostWysłany: Nie Lip 20, 2014 9:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wyjechałam na parę dni, nie miałam dostępu do internetu. Myślałam, że jak wrócę to będą jakieś nowe wpisy... Nikt już tu nie zagląda? Sad
Powrót do góry
Mika13

Wysłał podziekowań: 18
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lip 20, 2014 10:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no niewiele nas tutaj zostało, a może to i dobrze
pozdrawiam
Powrót do góry
asiek89

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Czw Lip 24, 2014 3:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heeej... ja zaglądam ... ale w sumie żeby sobie poczytać poprzednie lata... jakoś mnie to lepiej nastraja... aaa... no i nie jestem sama... znalazłam na innych portalach jeszcze dwie dziewczyny które noszą edwardsiaki.. dałam im linka do forum,ale nie dołączyły...także się wspieramy poza forum... trochę przykre że jesteśmy aż trzy,ale jednak ciesze się,że mam z kim o tym pogadać...że jest ktoś kto przeżywa to samo...
a my jesteśmy w 34 tygodniu i żyjemy sobie spokojnie...i oczywiście jest nam teraz dobrze...
Powrót do góry
Mika13

PostWysłany: Czw Lip 24, 2014 5:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witaj Asiek
dobrze, że masz z kim porozmawiać i że nie jesteś sama
pamiętaj, że ja tu jestem jakbyś miała pytania
trzymajcie się
Powrót do góry
lenuchna

PostWysłany: Czw Lip 24, 2014 6:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ojej już 34 tydzień. Jak ten czas szybko leci!!!!
Wiecie co, dopóki lekarze nie rozpoznali choroby Lili, to nie słyszłam o Zespole Edwardsa. Potem jak już się dowiedziłam to lekarze mówili że to bardzo rzadka choroba, a tu sie jednak okazuje ze nas - mamusiek Edwardziaszków jest więcej. Smutne to bardzo, że tyle dzieciaczków musi cierpieć.
Powrót do góry
beata1805

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sro Lip 30, 2014 9:14 pm    Temat postu: witam Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dlugo mnie tu nie bylo.Niestety moj synus Karolek odszedl do aniolkow 6 lipca Sad ,bylismy w domu trzy tygodnie .Ciezko jest pozbierac sie po tym wszystkim .Trzymajcie sie wszystkie mamusie i zbierajcie sily bo naprawde beda wam potrzebne .mam nadzieje ze dluzej jak ja bedziecie ze swoimi pociechami .pozdrawiam
Powrót do góry
Mika13

PostWysłany: Sro Lip 30, 2014 10:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bardzo mi przykro Beato
trzymaj się
Powrót do góry
wawe

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Lip 31, 2014 12:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Beata dużo sił....trzymaj się
Powrót do góry
marysia15

PostWysłany: Czw Lip 31, 2014 8:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Beata, przykro mi bardzo, dużo wiary i siły Ci życzę!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 35 z 42