Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
asia-herbut@wp.pl
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Cze 14, 2013 8:37 pm Temat postu: |
|
|
nie nie sprawdzamy bo nie posiadamy pulsometru...... ale jestesmy po wizycie neurologa i jest zle...... stwierdzil u malej porazenie mozgowe coraz wieksze wzmorzone napiecie miesniowe. zle zrosniete szwy strzalkowe i ogolnie cala glowke nie mamy ciemiaczka z przodu poprostu jest bardzo zle |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mamusia_Olivci
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Cze 14, 2013 9:31 pm Temat postu: |
|
|
a mówił coś jak sprawdzać poziom tlenu "na oko"? zwracaj uwagę czy mała nie sinieje w okół ust. Jeśli tak by się działo, powinniście korzystać z tlenu. ja jeszcze sprawdzałam paluszka u nóżki czy robi się biały po naciśnięciu. My akurat mieliśmy pulsoksymetr ale uważnego oka nic nie zastąpi:)
Współczuję złych wieści, jednak przy zespole edwardsa byłoby to zrozumiałe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asia-herbut@wp.pl
|
Wysłany: Pią Cze 14, 2013 9:35 pm Temat postu: |
|
|
no wlasnie kolezanka mi wysle pulsometr.... a jezeli chodzi o sinienie to ona jak placze robi sie cala sina..... takze nie wiem co mam juz robic ani myslec |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aaania32
|
Wysłany: Sob Cze 15, 2013 2:29 pm Temat postu: |
|
|
Cześć dziewczyny! Asiu, współczuje- niewiedza jest najgorsza. Mój Rysio ma 4 zapalenie płuc w swoim półrocznym życiu. Je co godzinę, przez godzinę 60 ml. A i tak często ma zalegania. Powiem, a może nie powinnam, nie mogę patrzeć jak to dziecko cierpi. Od lekarstw jest niesamowicie napuchnięty. Modlę się żeby Bóg Go zabrał do siebie..... Ile on jeszcze musi przejść? Niebardzo wiem o co chodzi z tym jedzeniem. Do tej pory jadł co 3 godziny ( przez 45 min) 90 ml. A ja sama to jestem psychicznym zerem...[/list] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lenuchna
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Cze 16, 2013 9:35 am Temat postu: |
|
|
Zal serce sciska jak czytam co piszecie dziewczyny. Moze nie powinnam tego mowic, ale jakkolwiek jest mi ciezko, to ciesze sie ze Lila odeszla tak szybko i nie musiala przez to wszystko przechodzic. Zycze wam i waszym skarbom duzo sily i oby bylo juz tylko lepiej. pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asia-herbut@wp.pl
|
Wysłany: Nie Cze 16, 2013 11:14 am Temat postu: |
|
|
moja malutka jest w szpitalu z podejrzeniem zapalenia opon mozgowych i neuroinfekcjii oraz zapalenia pluc oraz cisnienia srodczaszkowego nie mam sil juz na to |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mika13
Wysłał podziekowań: 18 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Cze 16, 2013 3:48 pm Temat postu: |
|
|
trzymajcie się asia-herbut i aaania32
myślami jestem w Wami |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sledzjulita
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Cze 17, 2013 4:34 pm Temat postu: |
|
|
musicie to przejść dziewczyny, musicie być silne dla swoich maluszków
wiem ze teraz łatwo mi sie to pisze ale sama widziałam jak moja córcia cierpiała, dlatego nie wiem czy mnie po tym nie potępicie ale jeśli dowiedziałabym teraz ze moje drugie dziecko jest chore zdecydowałabym sie na usunięcie
Trzymajcie sie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Emilka1988
Wysłał podziekowań: 10 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Wto Cze 18, 2013 12:26 pm Temat postu: |
|
|
Cześć,
Rozkleiłam się wczoraj czytając Wasze wiadomości. Standardowo oglądałam zdjęcia Wiktorii i coraz bardziej ryczałam. Dziewczyny jestem z Wami myślami, jeśli potrzebujecie pomocy, piszcie - w miarę możliwości spróbuję Wam pomóc. Trzymajcie się cieplutko:) _________________ Wiktoria 03.05.2011 - [*]08.11.2011[*]
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lenuchna
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Cze 21, 2013 12:08 am Temat postu: |
|
|
Asia jak Klaudynka sie czuje? Ania jak Rysio? dajcie znac dziewvczyny. codziennie czekam na wiesci od was,tak jak by chodzilo o moja Lilunie. modle sie za was i wasze malenstwa. mam nadzieje ze bedzie dobrze. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|