Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Zespół Edwardsa, part. 5

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
asia-herbut@wp.pl

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Cze 14, 2013 8:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie nie sprawdzamy bo nie posiadamy pulsometru...... ale jestesmy po wizycie neurologa i jest zle...... stwierdzil u malej porazenie mozgowe coraz wieksze wzmorzone napiecie miesniowe. zle zrosniete szwy strzalkowe i ogolnie cala glowke nie mamy ciemiaczka z przodu poprostu jest bardzo zle
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Mamusia_Olivci

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Cze 14, 2013 9:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a mówił coś jak sprawdzać poziom tlenu "na oko"? zwracaj uwagę czy mała nie sinieje w okół ust. Jeśli tak by się działo, powinniście korzystać z tlenu. ja jeszcze sprawdzałam paluszka u nóżki czy robi się biały po naciśnięciu. My akurat mieliśmy pulsoksymetr ale uważnego oka nic nie zastąpi:)
Współczuję złych wieści, jednak przy zespole edwardsa byłoby to zrozumiałe
Powrót do góry
asia-herbut@wp.pl

PostWysłany: Pią Cze 14, 2013 9:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie kolezanka mi wysle pulsometr.... a jezeli chodzi o sinienie to ona jak placze robi sie cala sina..... takze nie wiem co mam juz robic ani myslec
Powrót do góry
aaania32

PostWysłany: Sob Cze 15, 2013 2:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć dziewczyny! Asiu, współczuje- niewiedza jest najgorsza. Mój Rysio ma 4 zapalenie płuc w swoim półrocznym życiu. Je co godzinę, przez godzinę 60 ml. A i tak często ma zalegania. Powiem, a może nie powinnam, nie mogę patrzeć jak to dziecko cierpi. Od lekarstw jest niesamowicie napuchnięty. Modlę się żeby Bóg Go zabrał do siebie..... Ile on jeszcze musi przejść? Niebardzo wiem o co chodzi z tym jedzeniem. Do tej pory jadł co 3 godziny ( przez 45 min) 90 ml. A ja sama to jestem psychicznym zerem...[/list]
Powrót do góry
lenuchna

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Cze 16, 2013 9:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zal serce sciska jak czytam co piszecie dziewczyny. Moze nie powinnam tego mowic, ale jakkolwiek jest mi ciezko, to ciesze sie ze Lila odeszla tak szybko i nie musiala przez to wszystko przechodzic. Zycze wam i waszym skarbom duzo sily i oby bylo juz tylko lepiej. pozdrawiam.
Powrót do góry
asia-herbut@wp.pl

PostWysłany: Nie Cze 16, 2013 11:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moja malutka jest w szpitalu z podejrzeniem zapalenia opon mozgowych i neuroinfekcjii oraz zapalenia pluc oraz cisnienia srodczaszkowego nie mam sil juz na to
Powrót do góry
Mika13

Wysłał podziekowań: 18

PostWysłany: Nie Cze 16, 2013 3:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

trzymajcie się asia-herbut i aaania32
myślami jestem w Wami
Powrót do góry
sledzjulita

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Cze 17, 2013 4:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

musicie to przejść dziewczyny, musicie być silne dla swoich maluszków
wiem ze teraz łatwo mi sie to pisze ale sama widziałam jak moja córcia cierpiała, dlatego nie wiem czy mnie po tym nie potępicie ale jeśli dowiedziałabym teraz ze moje drugie dziecko jest chore zdecydowałabym sie na usunięcie Sad

Trzymajcie sie
Powrót do góry
Emilka1988

Wysłał podziekowań: 10
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Wto Cze 18, 2013 12:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć,
Rozkleiłam się wczoraj czytając Wasze wiadomości. Standardowo oglądałam zdjęcia Wiktorii i coraz bardziej ryczałam. Dziewczyny jestem z Wami myślami, jeśli potrzebujecie pomocy, piszcie - w miarę możliwości spróbuję Wam pomóc. Trzymajcie się cieplutko:)

Powrót do góry
lenuchna

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Cze 21, 2013 12:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Asia jak Klaudynka sie czuje? Ania jak Rysio? dajcie znac dziewvczyny. codziennie czekam na wiesci od was,tak jak by chodzilo o moja Lilunie. modle sie za was i wasze malenstwa. mam nadzieje ze bedzie dobrze.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 9 z 42