Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Ból podczas seksu/peetingu - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Paź 08, 2009 10:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi sie ze tak... ale to skad ona to wie skoro hmm do ginekologa nie chce chodzic?
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Paź 09, 2009 12:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sluchaj...tu nie chodzi o to co ona ci mowi tylko o to jak reaguje jej organizm. skoro reaguje tak jak reaguje to oznacza ze nie jest gotowa. moze tak mowic zeby nie bylo ci przykro. moze jej sie tylko wydawac ze tego chce.

wiec badz facetem i daj jej spokoj na razie. zajmijcie sie pettingiem, niech ona na spokojnie do wszytskiego dojrzeje przyzwyczai sie i nauczy. bo kobieta musi sie tego nauczyc.
Maciek26

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Paź 11, 2009 9:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sluchajcie nowe wiesci. Rozmawialem z nia o tym i oczywiscie uslyszalem,ze jest gotowa. Mowilem jej to co napisaliscie i wyszlo na to ze ona rozumie to ale nie przyjmuje do wiadomosci,ze nie jest gotowa. Powiedzialem jej zebysmy poczekali sa inne metody na zaspokojanie potrzeb,a ona,ze nawet jak boli to bedziemy to robili i ze kiedys musi przejsc bol. Ja postanowilem,ze dzis jeszcze sprobujemy jezeli ja zacznie bolec to powiem jej,ze ja nie chce tego robic bo takie cos jest bez sensu zeby ona cierpiala przy tym i wtedy poczekam az bedzie gotowa. Postaram sie zeby byla rozluzniona itp.
Wielkie dzieki za pomoc, odezwe sie jak bede dal rade Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Paź 11, 2009 1:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Twoje zachowanie jest kompletnie nieodpowiedzialne..po tej rozmowie ona Ci nie powie że ją boli...

A to co mówi...Ona po prostu sie boi że ją zostawisz i tyle...

Taka jest brutalna prawda...Nawet jeśli ona Ci mówi że tak nie jest.

Ale rób co chcesz...
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Paź 11, 2009 11:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jezeli ją boli od jakiegos czasu to cos jest nie tak..
po 1wszze to źle ze nie chce isc do gina;/ sama laska sobie szkodzi ;/
akurat lekarz byłby najodpowiedniejsza osoba ktora cokolwiek by zaradzila i doradzila...ale skoro nie chce i woli cierpiec - no coz , nie mozna nikogo do nieczego zmusic.
po 2gie: była wogole u ginekologa? kiedykolwiek? jesli rozpoczeliscie wspolzycie to nalezaloby sie wybrac do lekarza zeby spr czy jest wszystko ok.
po 3cie: wiem ze Wam facetom sie wiecznie chce sexu ale skoro kobieta mowi nie to znaczy nie..;/ po co naciskac? ona juz swierdzila ze nie potrzebuje sexu bo jej to sprawia bol a nie przyjemnosc..chocbys nie wiem jak sie starał to ją i tak bedzie bolało bo ma juz tak w głowie ;/

hmmm jakie rozwiazanie?
moze powazna, dluga i szczera rozmowa.. a jak to nie pomoze to wstrzymaj sie z sexem na długi dlugi czas.. jesli ją kochasz to zrozumiesz, jesli nie - znaczy ze zalezy Ci tylko aby zaspokoic własna potrzebe a uczucia kobiety sie nie licza..

jaka decyzja?

Powrót do góry
mysza123

PostWysłany: Pon Paź 12, 2009 1:10 pm    Temat postu: hej Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochałam sie ostatnio z moim chlopakiem byl to moj pierwszy raz moj problem polega na tym ze jak po raz pierwszy sie kochalismy to mnie troche zabolalo i pojawiła sie krew jak kochalismy sie nastepnym razem to juz bylo ok zadnej krwii zas jak po raz trzeci sie kochalismy to moj narzeczony zrobil to stanowczo i szybko strasznie mnie zabolalo a potem pojawiła sie krew czy to moze oznaczac ze za pierwszym razem nie przebił błony do konca? lub czy to moze byc poprostu spowodowane tym ze zrobil to za szybko i za gleboko? lub czy tez moze to byc spowodowane tym ze kochalismy sie na drugi dzien po pierwszym razie? prosze o pomoc gdzyz nie wiem co mam o tym myslec. pozdr
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Paź 12, 2009 1:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

myślę, że za pierwszym razem mógł naderwać błonę a dopiero później ją przebić, choć opcja z "nieodczekaniem" kilka dni po pierwszym razie też jest prawdopodobna
mysza123

PostWysłany: Pon Paź 12, 2009 2:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a czy moze byc taka ze ta blona nadal nie jest do konca przebita?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Paź 12, 2009 5:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze

Powrót do góry
mysza123

PostWysłany: Pon Paź 12, 2009 5:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to co teraz powinnismy oczekac troche?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20  Następny
Strona 17 z 20