Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

brak jajeczkowania

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 18, 19, 20  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Lut 02, 2009 4:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Very Happy kciuki się przydadzą Wink))). Biorę najmniejsza dawkę czyli jedna tabletkę dziennie

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
bomzi

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Lut 02, 2009 8:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

U mnie dziś 5 dzień cyklu pierwsza tabletka clo, jeszcze tydzień i będzie wiadomo co i jak, a w poniedziałek kolejna wizyta . U mnie w wiosce jest starsze małżeństwo które w tym roku zostanie rodzicami po invitro i kilku latach starania więc nie ma co tracić nadziei
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Wto Lut 03, 2009 11:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No pewnie że nie ma co tracić nadziei. Jest wiele możliwości zanim skorzysta sie z in vitro. Bedzie dobrze. Trzymam kciuki zeby CLO u Ciebie ładnie zadziałało

Powrót do góry
bomzi

PostWysłany: Wto Lut 03, 2009 8:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No mam nadzieje że sie uda zarówno mnie jak i innym dziewczyną na forum . Pozdrawiam gorąco
Powrót do góry
Ela 124

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lut 04, 2009 12:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkie przyszłe mamy-uda się nam Very Happy
Martwi mnie to że wszystkie pracują nad tym żeby zajść w ciąże a ja siedzę bezczynnie w tej Irlandii i nic-tylko cud mi pomoże... Crying or Very sad
Wracam do Polski i też będę walczyć Sad bo chcę być mama:)PPPPP
3mam kciuki za Was Question Question Question
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sro Lut 04, 2009 6:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ela będziesz mamą Smile . najważniejsza jest diagnostyka bo bez tego możemy czekać i czekać

Powrót do góry
Ela 124

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lut 04, 2009 7:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

TOSIu Ty jak zawsze jesteś optymistką,potrafisz pocieszyć Very Happy
dziękuję Ci bardzo za to...za pare dni zaczynam brać LUTEINE,mam skrytą nadzieję że się uda Confused całuski
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sro Lut 04, 2009 8:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Eluś uda sie na pewno. Luteinka bardzo fajnie reguluje cykl. To progesteron dlatego w razie braku pomoże zagnieździć sie zarodkowi . Trzymam kciuki
Buziaki

Powrót do góry
bomzi

PostWysłany: Czw Lut 05, 2009 1:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z tą luteiną to nie zawsze jest ok ja pózniej brałam jeszcze duphaston . Zawsze to lepsze niż to jak lekarz przepisuje anty i trzeba czekać jeszcze miesiąc żeby cokolwiek sie wydarzyło. Ale u mnie teraz po raz pierwszy miesiączka wystąpiła bez wywoływania a na ostatniej wizycie jak lekarz zalecił mi czekać na miesiączke bez leków zapytałam go kiedy może ona wystąpić a on do mnie nie wiem czy wogóle wystąpi prosze czekać. Kurcze jeszcze kilka miesięcy i zostaniemy ekspertkami do spraw cierpliwości. W poniedziałek moja chwila prawdy wizyta u gina i ocena pęcherzyka oby był
Powrót do góry
bomzi

PostWysłany: Wto Lut 10, 2009 6:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i byłam u gina w 12tym dniu cyklu znów odezwał sie lewy jajnik jest pęchezryk ale ma dopiero 11 mm w czwartek kolejna wizyta zobaczymy czy urośnie
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 18, 19, 20  Następny
Strona 9 z 20