Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Lut 10, 2009 7:21 pm Temat postu: |
|
|
a jak długi masz cykl? _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
bomzi
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Lut 10, 2009 8:08 pm Temat postu: |
|
|
wcześniejsze cykle sie nie liczą bo każdą miesiączke miałam wywoływaną a więc tylko ostatni mój cykl był naturalny i miał 34 dni. Właśnie na innym forum czytałam o testach na owulke robiłyście coś takiego . Zawsze to coś daje bo lekarz też może sie mylić, a według niego ja już od kilku cykli nie miałam owulki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosiulka24
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 9:43 am Temat postu: |
|
|
bomzi ja robilam testy na owulke, ale mi zawsze wychodzily pozytywne, wiec zrezygnowalam, teraz zaczelam temp mierzyc i od razu bylo widac kiedy jest owulka, i sie udało za pierwszym razem z mierzeniem i z CLO, 3miesiąc po laparoskopii |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bomzi
|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 4:37 pm Temat postu: |
|
|
No jutro ide do lekarza zobaczymy co powie a z tą temperaturą to nie bede zawsze pamiętać więc u mnie to odpada, jestem za mało sumienną |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 7:18 pm Temat postu: |
|
|
Cykle masz w miarę długie, więc jest szansa ,że pęcherzyk jeszcze pięknie urośnie. Jutro na pewno lekarz zobaczy wieeelllkiego dominującego pęcherzyka ). Jeśli chodzi o testy owulacyjne to jest to jakiś sposób ale nie zawsze wychodzą. U mnie nigdy nie wykazały owulki, więc dałam sobię spokój ale spróbować zawsze można. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
bomzi
|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 7:26 pm Temat postu: |
|
|
Oby tak było bo to czekanie to mnie rujnuje psychicznie znów zaczynam tracić nadzieje ale czuje że coś tam sie dzieje bo boli mnie brzuch . A wogóle pod koniec brania clo zaczęłam źle sie czuć ciągle mam napady gorąca takie nagłe i często nawet budzą mnie w nocy lekarz mówił że to przez ingerencje w układ hormonalny oby to jak najszybciej mi przeszło |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 7:41 pm Temat postu: |
|
|
no mi po clo strasznie bolały mnie jajniki , myslałam że to dobry znak. Niestety nie było owulki. Dzisiaj znowu zaczynam clo i 20 podgladanie pecherzyków. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
bomzi
|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 8:17 pm Temat postu: |
|
|
A jak często chodzisz do lekarza jak czekasz na owulke ja byłam w poniedziałek ide jutro i za każdym razem musze płacić bo chodze prywatnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 8:56 pm Temat postu: |
|
|
Ja też chodzę prywatnie. takie podglądanie troszkę trwa i zależy od tego jak rosną pęcherzyki. w poprzednim miesiącu byłam tylko raz bo lekarz stwierdził brak pęcherzyków dominujacych i nie było sensu więcej przychodzić w tym cyklu. Teraz zobaczymy. Jesli 20 w piątek okaże się ,że coś wyhodowałam to kolejne usg będzie w poniedziałek czyli po dwóch dniach i tak aż do potwierdzenia owulki . Średnio 3 -4 wizyty. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
bomzi
|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 9:06 pm Temat postu: |
|
|
Acha więc podobnie jak u mnie, oby jutro ten pęcherzyk był większy bo ostanio rósł ale nie dojrzał do końca . Kurcze to czekanie mnie wykańcza całe moje życie teraz toczy sie od wizyty do wizyty . Jutro to bedzie moj 15 d.c. wiec juz powinna byc owulacja |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|