Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

brak jajeczkowania

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 18, 19, 20  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Lut 10, 2009 7:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jak długi masz cykl?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
bomzi

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Lut 10, 2009 8:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wcześniejsze cykle sie nie liczą bo każdą miesiączke miałam wywoływaną a więc tylko ostatni mój cykl był naturalny i miał 34 dni. Właśnie na innym forum czytałam o testach na owulke robiłyście coś takiego . Zawsze to coś daje bo lekarz też może sie mylić, a według niego ja już od kilku cykli nie miałam owulki
Powrót do góry
Gosiulka24

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lut 11, 2009 9:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bomzi ja robilam testy na owulke, ale mi zawsze wychodzily pozytywne, wiec zrezygnowalam, teraz zaczelam temp mierzyc i od razu bylo widac kiedy jest owulka, i sie udało za pierwszym razem z mierzeniem i z CLO, 3miesiąc po laparoskopii Laughing
Powrót do góry
bomzi

PostWysłany: Sro Lut 11, 2009 4:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No jutro ide do lekarza zobaczymy co powie a z tą temperaturą to nie bede zawsze pamiętać więc u mnie to odpada, jestem za mało sumienną
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sro Lut 11, 2009 7:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cykle masz w miarę długie, więc jest szansa ,że pęcherzyk jeszcze pięknie urośnie. Jutro na pewno lekarz zobaczy wieeelllkiego dominującego pęcherzyka Wink). Jeśli chodzi o testy owulacyjne to jest to jakiś sposób ale nie zawsze wychodzą. U mnie nigdy nie wykazały owulki, więc dałam sobię spokój ale spróbować zawsze można.

Powrót do góry
bomzi

PostWysłany: Sro Lut 11, 2009 7:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oby tak było bo to czekanie to mnie rujnuje psychicznie znów zaczynam tracić nadzieje ale czuje że coś tam sie dzieje bo boli mnie brzuch . A wogóle pod koniec brania clo zaczęłam źle sie czuć ciągle mam napady gorąca takie nagłe i często nawet budzą mnie w nocy lekarz mówił że to przez ingerencje w układ hormonalny oby to jak najszybciej mi przeszło
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sro Lut 11, 2009 7:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no mi po clo strasznie bolały mnie jajniki , myslałam że to dobry znak. Niestety nie było owulki. Dzisiaj znowu zaczynam clo i 20 podgladanie pecherzyków.

Powrót do góry
bomzi

PostWysłany: Sro Lut 11, 2009 8:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jak często chodzisz do lekarza jak czekasz na owulke ja byłam w poniedziałek ide jutro i za każdym razem musze płacić bo chodze prywatnie
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sro Lut 11, 2009 8:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też chodzę prywatnie. takie podglądanie troszkę trwa i zależy od tego jak rosną pęcherzyki. w poprzednim miesiącu byłam tylko raz bo lekarz stwierdził brak pęcherzyków dominujacych i nie było sensu więcej przychodzić w tym cyklu. Teraz zobaczymy. Jesli 20 w piątek okaże się ,że coś wyhodowałam to kolejne usg będzie w poniedziałek czyli po dwóch dniach i tak aż do potwierdzenia owulki . Średnio 3 -4 wizyty.

Powrót do góry
bomzi

PostWysłany: Sro Lut 11, 2009 9:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Acha więc podobnie jak u mnie, oby jutro ten pęcherzyk był większy bo ostanio rósł ale nie dojrzał do końca . Kurcze to czekanie mnie wykańcza całe moje życie teraz toczy sie od wizyty do wizyty . Jutro to bedzie moj 15 d.c. wiec juz powinna byc owulacja
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 18, 19, 20  Następny
Strona 10 z 20