Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Brak okresu

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21, 22  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
uuuu

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Paź 16, 2010 10:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No bede musiala isc. Pojde we wtorek do prywatnego. Mialam dostac miesiaczek poczatek wrzesnia a do teraz jej nie mam. Masakra. Tak sie boje bo nie wiem co mi jest Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Łobuz

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Nie Paź 17, 2010 9:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uuuu, to i tak długo czekałaś z decyzją o wizycie u lekarza... Strach tu w niczym nie pomoże.

Powrót do góry
uuuu

PostWysłany: Pon Paź 18, 2010 4:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wiem. Czekalam bo myslalam ze wkoncu dostane miesiaczke no ale jak tak dlugo jej nie mam to wkoncu musze isc. Nie ma na co czekac...
Powrót do góry
Skaii

PostWysłany: Sob Paź 30, 2010 12:30 pm    Temat postu: Co to może być? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moja dziewczyna od dłuższego czasu nie ma miesiączki, dręczyły ją też bóle jajników, które teraz przeszły w bóle podbrzusza, oraz ma straszne zawroty głowy. Co to może być za choroba? Zapisałem ją już do ginekologa, ale na prawdę bardzo się martwię, i chciałbym wiedzieć czy ktoś spotkał się wcześniej z takimi objawami, i z jaką chorobą były one związane.

---------edited by emilka----------
temat przyłaczyłam do zbiorczego, dotyczącego braku okresu, bo to jeden z głównych objawów problemu
Powrót do góry
Łobuz

PostWysłany: Nie Paź 31, 2010 8:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No z takimi objawami spotkało się mnóstwo kobiet, ale w sumie mówi się, że ciąża to nie choroba...

Czy Twoja dziewczyna zrobiła już test ciążowy?

Powrót do góry
Skaii

PostWysłany: Nie Paź 31, 2010 10:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak, i nie jest w ciąży.

Dodam że bóle te nasilają się po tym jak coś zje.
Powrót do góry
Łobuz

PostWysłany: Nie Paź 31, 2010 5:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może ma zapalenie przydatków, może coś z pęcherzem, może wyrostek-nie wiadomo. To jest dziwne, dlatego dobrze, że ma już ustaloną wizytę u lekarza.

Powrót do góry
Skaii

PostWysłany: Nie Paź 31, 2010 7:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wyrostek odpada - był już wycięty, prędzej przydatki. Kłopoty z pęcherzem też są możliwe. Dzięki za pomoc!
Powrót do góry
chili

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Sro Lis 17, 2010 7:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Okres spóźnia mi się 4 dni. Często mam nieregularne, a w tym miesiącu miałam dużo stresu. Zrobiłam test ciążowy 2 dni temu, bo uprawiamy z chłopakiem seks przerywany, wynik negatywny. W tym cyklu miałam biały i grudkowaty śluz, świąd, pieczenie, zaczerwienienie warg sromowych i zauważyłam też kreskę nad łechtaczką, wygląda to tak, jakby skóra pękała. Czułam też ból przy seksie i po oddaniu moczu. Miałam to przez kilka dni, ale z przerwami. Takie objawy miewam od kilku miesięcy, ale teraz były wyjątkowo uciążliwe. Mam wszystkie objawy napięcia przedmiesiączkowego, które mam zawsze. Jutro umówię się na wizytę do ginekologa. Martwię się, bo okresu brak:(.
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Lis 17, 2010 9:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Koniecznie idz do lekarza bo to wyglada na jakąś infekcję.Nie wiem czemu tyle zwlekałaś

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21, 22  Następny
Strona 19 z 22