Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Brak okresu

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 20, 21, 22  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
landrynka
Gość

PostWysłany: Pon Paź 23, 2006 10:56 pm    Temat postu: brak okresu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny jezeli spoznia wam sie okres to niech ginekolog przepisze wam tabletki na wywolanie okresu i jesli w trakcie ich brania dostaniecie to nie przestawajcie brac dalej.ja nie mialam okolo4miesiecy,wzielam tabletki i mam.powodzenia
Powrót do góry
martass

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Gru 19, 2006 9:15 pm    Temat postu: Brak okresu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie od 3 dni spoznia mi sie okres mimo tego ze niewspolzylam od pazdziernika, bola mnie piersi czekam czekam i nic jaka jest tego przyczyna?prosze o odp
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Gru 19, 2006 9:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeżeli jesteś w wieku do 21 lat to zapewne zmiany hormonalne organizmu - dorastanie Smile
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Gru 19, 2006 11:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

3 dni to jeszcze nic takiego,czasem zdarza sie,ze okres sie opoznia nawet 2 tyg.Musisz cierpliwie czekac,poza tym z tego co piszesz to masz objawy przepowiadajace okres,wiec napewno bedzie.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Gru 20, 2006 12:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

3 dni to bardzooooo malutko Smile mi kiedys sie spoznil 3 tygodnie:) czasami tak bywa.... a nawet lekki stresik, infekcja w organizmie, zmiana klimatu czy nawet zmiana trybu zycia powoduje takie opoznienia wiec nie ma sie czym martwic Smile pozdrawiam
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sro Gru 20, 2006 9:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja kiedyś nie miałam przez 2 miesiące...SmileSmile ale to było jak miałam 16 lat:)Smile
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Gru 20, 2006 1:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

drapaka napisał:
ja kiedyś nie miałam przez 2 miesiące...SmileSmile ale to było jak miałam 16 lat:)Smile

niektore kobiety wlasnie tak maja w wieku od 16 do 20 lat:) ja mialam tak w wieku 19 lat to jest fizjologiczne i wtedy nie ma sie czym zamartwiac Smile jezeli po okresie dojzewania czyli po 21 roku zycia cos takiego wystapi wtedy to jest cos nie tak i nalezy isc do lekarza Smile pozdrowki
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Pią Gru 22, 2006 9:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja w 2 gim nie mialam 6 miesiecy xD
Nataliawietecha

PostWysłany: Sro Kwi 30, 2008 11:45 pm    Temat postu: Długotrwały brak miesiączki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam jestem Natalia.
Od miesięcy nie mam miesiączki.. dla mnie jest to bardzo dziwne..
Z nikim nie współżyłam. Wogóle widać po mnie że powiększył mi się brzuch...
Dziewczyny co robić???
Przepraszam zapomniałam napisać że od 5 miesięcy nie mam miesiączki..

---edited by karioka---
Nazwę tematu zmieniłam i przeniosłam posta do bardziej właściwego działu.
---edited by emilka----
a ja przyłączyłam do istniejącego o podobnym problemie
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Maj 01, 2008 10:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zadam Ci pierwsze podstawowe pytanie: Bylas z tym probleme u ginekologa Question Bo jesli nie to nie wiem na co czekasz Confused Odrazu pedz jutro i zapisz sie do gina. Najlep[iej jak najszybciej ale pewnie panstwowo bedziesz musiala dlugo czekac. A jak mas kase to warto wydac na wizyte prywatnie. Czynnikow ktore hamuja orkes moze byc wiele: choroba jakies zapalenie itp. Nie ma na co czekac tylko isc do lekazra - taka jest moja rada Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 20, 21, 22  Następny
Strona 4 z 22