FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pychotka28
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Mar 01, 2011 12:45 pm Temat postu: |
|
|
Nadziejko ja tez trzymam mocno kciuki za Twoje testowanie. Mam nadzieje, ze przyniesiesz dobre wiesci niebawem...
Korniczku niestety dzis tylko pobrali krew, a wynik dopiero jutro kolo 14
Masakra w ostatniej chwili sie dowiem czy pojade czy nie
mam nadzieje,że jednak sie uda. Choc z drugiej strony jestem przeziebiona troche i to ponoc tez podnosi OB
Ale nic tam, czekamy dzielnie do jutra...
Lizoletko dobrze wiem o czym mowisz. Ja od 7 lat ponad o tym wszystkim mysle i tez sa chwile ze sie zalamuje i nie potrzfie sobie wyobrazic tego ze kiedys nadejdzie ten dzien i bede mogla poczuc jak to jest nosic pod serduszkiem nowe zycie... Echhh... taki juz los nas staraczek... _________________ Nadzieja to dobra rzecz. Może nawet najlepsza ze wszystkich, a to co dobre nie umiera nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Mar 01, 2011 2:56 pm Temat postu: |
|
|
DZiewczynki przepraszam,że ostatnio mnie mało tutaj ale Zunia mi się rozchorowała. Myślami jestem jednak przy Was. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Wto Mar 01, 2011 5:36 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | moze łobuz ma skrzynke wypchana po brzegi i nie miesci sie juz zadna wiadomosc? |
Wind, skąd wiesz?
Usunęłam dużą część wiadomości ze skrzynki, może to coś pomoże.
lizelotko, a dlaczego musisz teraz czekać aż 3 m-ce?????? Wybacz, jeśli pisałaś, a ja nie doczytałam...
Pychotko, oby OB spadło odpowiednio!!!!!!!
Nadzieja, kciuki za testowanko!
tosia, oby Zuzieńka Ci szybko wyzdrowiała! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Mar 01, 2011 11:08 pm Temat postu: |
|
|
Łobuz napisał: | Wind, skąd wiesz? |
tak mi przyszło do głowy wiem ze to jeden z głownych problemow staraj sie na bieząco usuwac wiadomosci, przynajmniej te starsze jak to nie pomoze to wtedy bedziemy dalej kombinowac co moze byc przyczyna ze Nadzieja nie moze sie z Toba skontaktowac.
Nadziejko a Ty po paru dniach daj znac czy mam szukac innej przyczyny czy juz dochodza wiadomosci. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sro Mar 02, 2011 12:06 am Temat postu: |
|
|
Kornik, no właśnie, dokładnie takie myśli mi czasami przychodzą.
Co z tego, że innym się udało?... skoro nam nie wychodzi...
eh....
ale to ze szklanką mi się podobało
Pychotka, Ty i inne dziewczyny, które tak długo już czekają na fasolkę, to dla mnie coś niepojętego. Nie wyobrażam sobie jak to jest tak długo czekać, i podziwiam Twoją wytrwałość!
Myślę tak sobie, że musi w końcu się Tobie udać, po prostu musi!
Łobuz, no wiesz, przez te trzy miesiące możemy oczywiście przytulać się, ale chodziło mi o to, że na ewentualną poprawę żołnierzyków i kolejne badanie M tyle trzeba czekać.
Wiesz, dowiedziałam się wczoraj, że żołnierzyki "tworzą się" aż około 70 dni, a potem jeszce około 25 dni, zanim osiągną dojrzałość i będą mogły zapładniać
Kurczę, dziewczyny, wiedziałyście o tym? _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Mar 02, 2011 8:40 am Temat postu: |
|
|
później napisze więcej ale teraz odpowiem tylko Liezoltce
Tak kochana ja o tym wiedziałam bo byłam na kursie naturalnego planowania rodziny dawno temu. i tam babeczka o tym wspominała.
to samo tyczy się komórki jajowej. jej proces twoerzenia również trwa 3 miesiące dlatego mówi się o tym, że już 3-4 miesiące przed staraniem się o dzidzię nalezy unikać alkoholu oraz papierosów i zdrowiej się odzywiać bo to już ma niby wpływ na komórki rozrodcze
hmmm ja się tak jakby do tego nei stosuję bo przy niemożności zajśćia w ciążę musiałabym już od dwóch lat nie pić alkoholu itp... a mam to gdzieś - skoro się nie udaje to chcę przynajmniej normalnie żyć. _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
|
Wysłany: Sro Mar 02, 2011 10:29 am Temat postu: |
|
|
hmmm... a czy to jest tak, że w trakcie przytulanek "wyskakują" tylko dojrzałe żołnierzyki, takie mające około 70 dni, czy wszystkie??
Może to głupie pytanie, ale o ile zgłębiłam troszeczkę wiedzę o kobiecych sprawach o tyle męskich niewiele
Dodano po 5 minutach:
teraz jak to napisałam to wydaje mi się, że powinno być tak jak u kobiety, czyli, że tylko dojrzałe żołnierzyki powinny "wyskakiwać"...
nadzieja, co do używania życia, to masz rację, nie sposób się przez tak długi czas męczyć, zwłaszcza, że często mamy dołki i załamki _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pychotka28
|
Wysłany: Sro Mar 02, 2011 10:43 am Temat postu: |
|
|
Lizoletko jakby było trzeba to tez dalabys rade. My bardzo pragniemy dzidzi, najbardziej na swiecie i dopoki beda jakies szanse to ja bede walczyc i miec nadzieje.
Jejku dziewczynki ja zaraz wykorkuje o 14 mam odebrac wyniki i strasznie sie denerwuje czy cos sie poprawilo, bo taaaaaaak bardzo bym chciala juz pojechac na to HSG jutro. _________________ Nadzieja to dobra rzecz. Może nawet najlepsza ze wszystkich, a to co dobre nie umiera nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
|
Wysłany: Sro Mar 02, 2011 11:12 am Temat postu: |
|
|
Pychotka, do 14:00 niedaleko
Trzymam mocno kciuki! Dziś w domku jestem ( zwolnienie, źle się czuję ) więc nic mi w tym nie przeszkodzi!
Daj nam od razu znać, dobrze? _________________
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pychotka28
|
Wysłany: Sro Mar 02, 2011 11:27 am Temat postu: |
|
|
Jak tylko wróce do domku to siadam do kompa i pisze... Mam nadzieje ze dobre wiesci...
Zdrowiej Lizoletko _________________ Nadzieja to dobra rzecz. Może nawet najlepsza ze wszystkich, a to co dobre nie umiera nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|