FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pychotka28
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Mar 04, 2011 11:09 am Temat postu: |
|
|
Korniczku ja cale zycie wiedzialam,ze na czczo to znaczy nie jesc i nie pic np. kawy,herbaty i innych kolorowych napoi, ale wiedzialam ze wode niegazowana wolno, a tu prosze... Mowili mi w Poznaniu ze do zabiegu mam byc na czczo, ale nic nie wpomnial nikt,ze nie moge tez sie napic wody... Teraz mam nauczke i juz nigdy przed zadnym zabiegiem oprocz jedzenia nie bede tez pila... _________________ Nadzieja to dobra rzecz. Może nawet najlepsza ze wszystkich, a to co dobre nie umiera nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Mar 04, 2011 11:19 am Temat postu: |
|
|
Pychotka wspaniale ehhh ja chyba na zbieg be znieczulenia bym ni eposzła... tak panicznie boję się bólu tym bardziej Cie podziwiam silna babka jesteś. To teraz tak jak pisze Kornik zabierajcie się do dzieła
Kornik no robiłam po południu... ale to tylko dlatego, że przy poprzedniej ciązy zrobiłam rano i wyszedł poztywny a że nie mogłam w to uwierzyć tego samego dnia zrobiłam późnym wieczorem i też wtyszedł pozytywny i to jeszcze bardziej widoczny niz ten poranny więc pomyślałam, że i tym razem może sie uda... no nic trzeba się pogodzić, że ciązy nie ma i próbowac dalej.
Kochana mi sie nie kręciło w głowie cąły czas jedynie tab bardzo się źle czułam przez ok 1h |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pią Mar 04, 2011 11:27 am Temat postu: |
|
|
Jest na to sposób dziewczynki
Ja kupuję test wieczorem, dzień przed planowanym zrobieniem go
Pychotko, to bardzo, bardzo dobrze, że masz drożne jajowody
To wspaniała wiadomość! No teraz to już nic Cię nie zatrzyma i niebawem zapewne obwieścisz nam tutaj że jesteś zafasokowana
A co do samego badania, cóż, też miałam bez znieczulenia, i bolało tak, że krzyczałam do tych Pań, że im zemdleję jak natychmiast nie przestaną Na szczęście mi nie uwierzyły i badania odbyło się do końca
Ale gdyby było trzeba, zrobiłybyśmy to jeszcze raz i pewnie kolejny i kolejny, gdyby to mogło pomóc dzidzi, prawda?
Nadzieja, może rzeczywiście za wcześnie ten test zrobiłaś?...
Ach, tak to jest robimy test bardzo wcześnie, wyjdzie negatywny, to potem jest jeszcze gorzej, bo zaczynamy rozkminiać, a może za wcześnie był zrobiony? I w zasadzie nic nam to nie daje oprócz kolejnej niepewności.
Ja trzymam kciuki mimo to nadal, bo czasami bywa tak, mimo iż warunki wskazująże dzidzi nie ma lub byćjej nie powinno to jednak się zjawia, tak jak u Łobuza
Co do lekarza to zadzwonić pewnie bym mogła, ale trochę mi głupio dzwonić do niego i z tak błahego powodu zawracać mu głowę....
Kornik, kciuków mi jeż brakuje ale za Ciebie też będę trzymać!
Jeszcze troszkę musisz być cierpliwa, ale może tym razem ta cierpliwość Ci się wreszcie wynagrodzi
Dodano po 4 minutach:
Pychotka, mi nikt nie kazał być na czczo normalnie zjadłam śniadanie i wypiłam herbatę... _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Pią Mar 04, 2011 12:16 pm Temat postu: |
|
|
nadzieja83 napisał: | Łobuz przypomniałam sobie jak pisąłaś w tym cyklu co zaszłaś, że dzidzi nie będzie bo akurat na owulkę mężuś wyjechał... hehehe dlatego tym bardziej zdziwił mnie siusiaczek bo przecież ponoć zalecają, że jak chce się mieć synka to trzeba współżyć w dniu owulki najlepiej a jak dziewczynkę to ze dwa dni wcześniej |
No to teraz się zdziwiłam Twoją dobrą pamięcią... Widocznie teoria swoją drogą, a praktyka - swoją!..
nadziejko, dostałam Twoją wiadomość na pw i odpisałam - otrzymałaś odp???
A co do tesu - napiszę tak: jeśli wyszedł negatywny, to trzeba uwierzyć, że Fasolinki nie będzie. Ale MIMO TO kolejny teścik w sobotę TEŻ TRZEBA ZROBIĆ! Ja tam trzymam kciuki - nie zaszkodzą!
A papierochy rzucaj czym prędzej
Pychotka no to suuuuuper, kochana! Drożne jajowody to nagroda za wcześniejsze męki i bóle bez znieczulenia! Byłaś dzielna i na szczęście - już po wszystkim.
Dziękuję za gratki! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
|
Wysłany: Pią Mar 04, 2011 7:42 pm Temat postu: |
|
|
Lizelotko nie kazali być Ci na czczo bo miałaś mieć zabieg bez narkozy. gdyby był w znieczuleniu to to musiałabyś być na czczo.
Lizelotko być może lekarzowi Twoje pytanie może wydac sie błahe ale co z tego? ważne, że dla Was jest ono istotne i myśle, że lekarz to na pewno zrozumie... tak więc dzwoń i rozwiej swoje wątpliwości
Łobuz tak dostałam wiadomośc od Ciebie ale nie miałam czasu odpisac zaraz postaram sie odpisać.
No to test zakupiony i czeka na jutrzejszy poranek... mam nadzieję, że dotrwam i nie zrobię go dziś wieczorem _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Mar 04, 2011 8:50 pm Temat postu: |
|
|
Lizelotko, masz jeszcze dwa 'kciuki' u nóg hihihi
Nadziejo - wytrzymaj!!! a ja jutro będę trzymać kciuki za spełnienie marzeń i żeby ten poprzedni teścik się mylił! choć niestety Łobuz dobrze radzi - lepiej się nie nastawiać
a moje wczorajsze zawroty głowy i dzisiejsze kłucie jajników się wyjaśniły - zdaje się że M sprzedał mi wirusa, bo od tyg choruje, a od dziś nawet został w domku na L4. No i mnie też coś zaczyna brać a pić mi się chce, że masakra, choć gorączki niby nie mam... ach, jak nie urok... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
|
Wysłany: Pią Mar 04, 2011 9:27 pm Temat postu: |
|
|
Korniczku a to niedobry M... w takim razie skoro sprzedał Ci wirusa to teraz musi sie odwdzięczyć pięknym ruchliwym zdrowiutkim plemniczkiem powędrującym do Twojego jajeczka i to najlepiej w tym cyklu (kilka dni wcześniej) a jeśli nie to najpóźniej w następnym
tak wiem... raczej nie nastawiam się optymistycznie co do jutrzejszego testowania ale... ten cień nadziei jaki zawsze jest przed testem jest o niebo lepszy niż to rozczarowanie zaraz po jego zrobieniu... więc póki co cieszę się, że jutro będe ponownie testować _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
|
Wysłany: Pią Mar 04, 2011 10:40 pm Temat postu: |
|
|
Nadzieja, ale Pychotka też nie miała narkozy ani znieczulenia nawet, a kazali jej być na czczo....
Kornik, masz rację za Ciebie będę trzymała te u nóg! _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Mar 04, 2011 11:43 pm Temat postu: |
|
|
Nadziejooooooooo 20 palcow i 2 sutki mocno zacisniete rowniez zycze 2ch kresek! niech wreszcie szczescie sie do Ciebie usmiechnie!!!
Dodano po 27 sekundach:
i nie poddawaj sie! badz wytrwała i doczekaj do rana _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
|
Wysłany: Pią Mar 04, 2011 11:53 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope, ależ się uśmiałam
zaciśnięte sutki! _________________
|
Powrót do góry |
|
|
|
|