Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Mar 05, 2011 12:23 am Temat postu: |
|
|
musze byc oryginalna z zyczeniami. co nie ? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pychotka28
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Mar 05, 2011 9:36 am Temat postu: |
|
|
hahaha zaciśniete sutki hahahah Wind jestes THE BEST
Lizoletko ja jmialam byc na czczo bo mialam miec znieczulenie, ale nie wiedzialam ze na czczo to znaczy nie pic tez wody i jak sie dowiedzieli ze doslownie 3 lyczki wody w czasie podrozy sie napilam to poinformowali mnie ze nie moge miec znieczulenia. A tak to calutki czas byla mowa ze bede miala znieczulenie dlatego kazali mi byc na czczo. A z tego co wiem Tobie od poczatku mowili ze znieczulenia miala nie bedziesz dlatego nie musialas byc na czczo
Nadziejko cały czas trzymam kciukasy za Ciebie. Chodz tutaj szybciutko i pisz nam jak tescik... _________________ Nadzieja to dobra rzecz. Może nawet najlepsza ze wszystkich, a to co dobre nie umiera nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sob Mar 05, 2011 1:50 pm Temat postu: |
|
|
i jak??? Nadziejko ....obiad muszę robić a z zaciśniętymi kciukami troszkę ciężko ) _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pychotka28
|
Wysłany: Sob Mar 05, 2011 2:07 pm Temat postu: |
|
|
NADZIEJKOOOO gdzie jestes???
Czekamy na dobre wieści! _________________ Nadzieja to dobra rzecz. Może nawet najlepsza ze wszystkich, a to co dobre nie umiera nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sob Mar 05, 2011 2:52 pm Temat postu: |
|
|
hehehe Wind - ja to się zastanawiam jak wygląda taki zaciśnięty sutek
a Nadziejka jest przeciez na zajęciach, więc pewnie dopiero wieczorkiem zda nam relacje... Nic tylko musimy uzbroić się w cierpliwość _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Mar 05, 2011 3:22 pm Temat postu: |
|
|
hej....
no kicha niestety ale co zrobić ale w marcu zaciążę zobaczycie
bardzo wam dziewczynki dziękuję za to, że jesteście ze mną :* to baaaardzo pomaga
dziewczyny dziś dzień teściowej jeśli żyjecie w dobrej komitywie to do kwiaciarni po kwiatka biegnijcie
wiecie co jest chore??? zrobiłam dwa testy obydwa negatywne a do póki nie dostne @ uparcie wciąz mam nadzieję _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sob Mar 05, 2011 7:00 pm Temat postu: |
|
|
ech, Nadziejko no przykro mi, że się tym razem nie udało, ale tak jak piszesz - marzec jest Twój Nasz hihihi
ja z teściowa dobrze żyję, ale kwiatka jej nie dam, bo musiałabym jeszcze wiedzieć (i pamiętać!) kiedy dzień teścia, bo by się na śmierć obraził, gdyby o nim zapomnieć
Dodano po 3 minutach:
a co do nadzieii... no to chyba każda z nas wie o czym piszesz - ja np. w tym cyklu wiem, że się nie udało, bo jakoś tak nie w porę się przytulaliśmy - a i tak jakoś nie mogę przestać mieć nadzieii co zrobić... _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pychotka28
|
Wysłany: Sob Mar 05, 2011 7:53 pm Temat postu: |
|
|
Mi tez przykro Nadziejko i tez dokladnie wiem co to znaczy miec nadzieje do konca... Ale nic sie nie martw Twoj jest marzec, a moj kwiecien hehehehe W kwietniu na 100% mi sie uda hehe _________________ Nadzieja to dobra rzecz. Może nawet najlepsza ze wszystkich, a to co dobre nie umiera nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Mar 05, 2011 11:19 pm Temat postu: |
|
|
ojej ... sutki nie pomogły... to nic. nie martw sie.
przynajmniej wesolo sie zrobilo na chwile
yyy dzien tesciowej... nawet nie wiedziałam
Dodano po 2 minutach:
moze za wczesnie zrobiłas ;/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 12:55 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | 20 palcow i 2 sutki mocno zacisniete |
Nadzieja, nie ma co się smucić - za 2 tygodnie kolejne dni płodne!!! I żołnierzyki lepsze, więc szanse są niezłe! Tylko niewielu parom udaje sie od razu, już w pierwszym cyklu starań, zasiać Groszek, a więc nie jest źle!
Pychotka, lizelotka, ja Was normalnie PODZIWIAM, dziewczynki, jakie Wy twarde jesteście... Ja bym przy HSG bez znieczulenia uciekła, gdzie pieprz rośnie. Poszukałabym sobie innego szpitala, gdzie znieczulenie dają, nawet na drugim końcu Polski...
Korniczku, a Wy podchodzicie do kolejnego IUI? Wybacz sklerozę, jeśli pisałaś, ale - jeśli TAK - nie pamiętam, kiedy?.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|