Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nadzieja83
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Mar 23, 2011 9:19 pm Temat postu: |
|
|
prosze przeczytac co dopisałam wcześniej bo dopisywałam w tym samym czasie co wy skrobałyście!!!
ale Tosia jak to jest??? teraz pęcherzyki pękniete już!!! jak rosły nic ni emówił ze sa wadliwe !!!
Kornik jak to nie z mniejszego??? przeciez on widzi ze ciałko żółte powstało z tego małego... _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sro Mar 23, 2011 9:22 pm Temat postu: |
|
|
a endo 12mm? no to nie wiem... Ty u praktykanta byłaś na tym usg?! przecież to dużo jest! tymbardziej jak na 4dfl!
kochana, lepiej wypij sobie meliskę na uspokojenie i pomolestuj M, a nie się przejmujesz jakimś gadaniem nawiedzonego ginka
Ostatnio zmieniony przez Kornik dnia Czw Mar 24, 2011 9:35 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sro Mar 23, 2011 9:22 pm Temat postu: |
|
|
no własnie bo nigdy nie wiadomo kiedy owulka nastapiła i jak dobry jest lekarz;) _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
|
Wysłany: Sro Mar 23, 2011 9:25 pm Temat postu: |
|
|
i jak dobry ma sprzęt
Dodano po 1 minutach:
nadzieja83 napisał: | przeciez on widzi ze ciałko żółte powstało z tego małego |
no ja ni ebyłabym tego taka pewna, czy widzi Z KTÓREGO była owu - jak pęcherzyk pęknie to zmienia swoją objętość, więc nie ma się co sugerować jego wymiarami...
no ale ja ginem nie jestem, to może nie ma co mnie tu słuchać _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
|
Wysłany: Sro Mar 23, 2011 9:25 pm Temat postu: |
|
|
nic nie kumam
Tosia ja gg wysle na pw.
to jeszcze tylko powiedzcie kiedy oblicza sie faze lutealną??? od owulacji czy wczesniej???
ja nie byłam u praktykanta... byłam u bardzo dobrego gina który ma bardzo dobre opinie i u którego ciagle się czeka w kolejce mimo tego ze jest prywatny...
ma dobry sprzęt... _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
|
Wysłany: Sro Mar 23, 2011 9:28 pm Temat postu: |
|
|
a ja już lecę, bo mi mąż stygnie
dobrej nocki Wam życzę dziewczynki
Dodano po 1 minutach:
faza lutealna zaczyna się od pierwszego dnia wyższej temperatury i trwa do ostatniego dnai cyklu _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pychotka28
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Mar 23, 2011 9:48 pm Temat postu: |
|
|
Nadziejko ja to bym sie chetnie wbiła na ta flaszeczke, mimo, ze nie zasłuzyłam na nia, ale niestety wy mieszkacie w Wawie a ja w Zielonej Górze wiec mysle, ze zanim bym dojechala to juz by nawet kropelka dla mnie nie zostala
Baaaaaardzo sie cieszę kochana, ze humorek Ci sie poprawił od razu i mnie weselej, choc dzis nie mam powodu, bo zmarł moj najfajniejszy wujek _________________ Nadzieja to dobra rzecz. Może nawet najlepsza ze wszystkich, a to co dobre nie umiera nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
|
Wysłany: Sro Mar 23, 2011 9:54 pm Temat postu: |
|
|
Pychotka.... przykro mi
tylko ja w Wawie i Lizelotka reszta by tez dojeżdżała _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sro Mar 23, 2011 9:58 pm Temat postu: |
|
|
NAdziejko...faza lutealna zaczyna sie od pierwszego dnia skoku temperatury i trwa około 10-14 dni a jeśli jest ciąża to aż 3 miesiące . Jesli lekarz jest dobry to powinien wiedzieć co jest grane ale wiadom różne wypadki się zdarzają i może nie chciał mówić jednoznacznie nie będąc pewnm. A czy pytałaś o ewentualność ciąży ? Wykluczył to?
Pychotko- przykro mi _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
|
Wysłany: Sro Mar 23, 2011 10:20 pm Temat postu: |
|
|
no ja nie wiem kiedy był u mnie skok temperatur więc nie moge obliczyć który to dzień fl
ale Tosiu... jak to jest? tzn czego ten lekarz mógł nie chcieć mi powiedzieć???
Dodano po 1 minutach:
o ciązy nic nie wspominał... jak pytałam "a jeśli doszło do zapłodnienia" nie mówił, że na pewno nie... _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|