Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

CHCĘ BYĆ MAMĄ-fasolkowe trudności 6

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nadzieja83

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Mar 23, 2011 9:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

prosze przeczytac co dopisałam wcześniej bo dopisywałam w tym samym czasie co wy skrobałyście!!!

ale Tosia jak to jest??? teraz pęcherzyki pękniete już!!! jak rosły nic ni emówił ze sa wadliwe !!!

Kornik jak to nie z mniejszego??? przeciez on widzi ze ciałko żółte powstało z tego małego...
Kornik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sro Mar 23, 2011 9:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a endo 12mm? no to nie wiem... Ty u praktykanta byłaś na tym usg?! Evil or Very Mad przecież to dużo jest! tymbardziej jak na 4dfl! Twisted Evil
kochana, lepiej wypij sobie meliskę na uspokojenie i pomolestuj M, a nie się przejmujesz jakimś gadaniem nawiedzonego ginka Razz

Ostatnio zmieniony przez Kornik dnia Czw Mar 24, 2011 9:35 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Mar 23, 2011 9:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie bo nigdy nie wiadomo kiedy owulka nastapiła i jak dobry jest lekarz;)

Powrót do góry
Kornik

PostWysłany: Sro Mar 23, 2011 9:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i jak dobry ma sprzęt Twisted Evil

Dodano po 1 minutach:

nadzieja83 napisał:
przeciez on widzi ze ciałko żółte powstało z tego małego

no ja ni ebyłabym tego taka pewna, czy widzi Z KTÓREGO była owu - jak pęcherzyk pęknie to zmienia swoją objętość, więc nie ma się co sugerować jego wymiarami...
no ale ja ginem nie jestem, to może nie ma co mnie tu słuchać Rolling Eyes Mr. Green Wink
nadzieja83

PostWysłany: Sro Mar 23, 2011 9:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nic nie kumam Sad

Tosia ja gg wysle na pw.

to jeszcze tylko powiedzcie kiedy oblicza sie faze lutealną??? od owulacji czy wczesniej???

ja nie byłam u praktykanta... byłam u bardzo dobrego gina który ma bardzo dobre opinie i u którego ciagle się czeka w kolejce mimo tego ze jest prywatny... Sad
ma dobry sprzęt...
Kornik

PostWysłany: Sro Mar 23, 2011 9:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja już lecę, bo mi mąż stygnie Twisted Evil Embarassed Twisted Evil Embarassed Mr. Green
dobrej nocki Wam życzę dziewczynki Very Happy

Dodano po 1 minutach:

faza lutealna zaczyna się od pierwszego dnia wyższej temperatury i trwa do ostatniego dnai cyklu
Pychotka28

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Mar 23, 2011 9:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nadziejko ja to bym sie chetnie wbiła na ta flaszeczke, mimo, ze nie zasłuzyłam na nia, ale niestety wy mieszkacie w Wawie a ja w Zielonej Górze wiec mysle, ze zanim bym dojechala to juz by nawet kropelka dla mnie nie zostala Wink
Baaaaaardzo sie cieszę kochana, ze humorek Ci sie poprawił od razu i mnie weselej, choc dzis nie mam powodu, bo zmarł moj najfajniejszy wujek Sad
nadzieja83

PostWysłany: Sro Mar 23, 2011 9:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pychotka.... Sad przykro mi Sad

tylko ja w Wawie i Lizelotka Wink reszta by tez dojeżdżała Wink
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Mar 23, 2011 9:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NAdziejko...faza lutealna zaczyna sie od pierwszego dnia skoku temperatury i trwa około 10-14 dni a jeśli jest ciąża to aż 3 miesiące Wink. Jesli lekarz jest dobry to powinien wiedzieć co jest grane ale wiadom różne wypadki się zdarzają i może nie chciał mówić jednoznacznie nie będąc pewnm. A czy pytałaś o ewentualność ciąży ? Wykluczył to?
Pychotko- przykro mi

Powrót do góry
nadzieja83

PostWysłany: Sro Mar 23, 2011 10:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja nie wiem kiedy był u mnie skok temperatur więc nie moge obliczyć który to dzień fl Sad

ale Tosiu... jak to jest? tzn czego ten lekarz mógł nie chcieć mi powiedzieć???

Dodano po 1 minutach:

o ciązy nic nie wspominał... jak pytałam "a jeśli doszło do zapłodnienia" nie mówił, że na pewno nie...
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 28 z 41