Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

CHCĘ BYĆ MAMĄ-fasolkowe trudności 6

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lizelotka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sob Mar 26, 2011 8:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fleur, to cudowna, wspaniała wiadomość! Smile Smile
Ależ musisz być szczęśliwa!

A ja też dziś test robiłam, ale niestety... wyraźnie jedna krecha Sad
Cóż, nie oczekiwałam, że bęzie inaczej, ale jednak miałam gdzieś w sercu trochę nadziei...

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nadzieja83

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Mar 26, 2011 8:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

OCH... Lizelotko tak mi przykro... Sad ehhh ale w kwietniu sie uda!!!! zobaczysz!!!

Kornik co to znaczy dno??? moje ciałko żółte miało 18x10 mm. ale super że się zapytalaś o to gina. kochana jesteś. nie wiem o co chodzi ale ja czuje ze teraz sie udało.. to jest może złe ale ja naprawde tak czuję...
jak zobacze jedną krechę wiem, że będzie mega dół Sad

no to teraz moja kolej na zdjątko potem Ty Kornik dajesz czadu Smile z takimi parametrami Shocked nie mogło być inaczej!!! zdradź receptę jak to się stało, że armia się tak wzmocniła???

mój M odebrał dziś wyniki badań... no nie jest kolorowo. ilość ma ogromną bo aż 124 mln Shocked 94% nieprawidłowych. przy normie gdzie min 4% musi być ok. ale ruch jest kiepawy Sad o ruchu A 0%, B 35% stojących chyba 40%... ehhh ale ja wierzę że któryś z tych o ruchu B jednak dopadł komóreczkę Wink

Dodano po 2 minutach:

dziewczyny ja znowu wariuję... wiem, że po jutrze przyjda do mnie testy pocztą... i wiem, że od wtorku codzienni ebędę robić... nie wiem, że się nie powstrzymam... a że będę miała 20 sztuk.... no to co mam robić??? musze je wykorzystać Wink
będę robić badania od kiedy najwcześniej warto testowac przy cyklach 27 dni Wink
lizelotka

PostWysłany: Sob Mar 26, 2011 9:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nadzieja, ja dziś mam mega doła, wypiłam już sporo grzanego wina... Sad
M akurat musiał wyjechać, więc siedzę sama, chlipałam nawet trochę Sad
Ale za Ciebie mocno trzymam kciuki! Musi Ci się udać! I Kornikowi i Pychotce!
Jak zobaczyłam zdjęcie Fleur to aż się uśmiechnęłam Smile Potrzeba nam tutaj więcej takich wionsennych powiewów nadzieii!!

Dodano po 9 minutach:

Nadzieja, jeżeli masz cykle 27 dniowe to wydaje mi się że od 6 dc byłoby dobrze.

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
nadzieja83

PostWysłany: Sob Mar 26, 2011 9:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lizelotko znaczy masz na myśli 6dfl ???

kochana masz GG??? strasznie musi byc CI samej Sad może jak pogadamy trochę Ci się polepszy co?
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sob Mar 26, 2011 9:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nadziejko testuj najwcześniej po 12-14 dniach od domniemanej owulki czyli poczekaj jakieś 12 dni od wizyty i dopiero zatestuj. Ja wierze ze się udałoSmile.

Powrót do góry
nadzieja83

PostWysłany: Sob Mar 26, 2011 9:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosiu ja wiem od kiedy mozna testowac Wink ale.... uwierz mi mając testy w domu cięzko mi będzie się powstrzymać... no chce miec tą radochę... kurcze zaszaleję Wink
lizelotka

PostWysłany: Sob Mar 26, 2011 9:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam gg

Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sob Mar 26, 2011 10:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nadziejko....mi chodzi o Twoje rozczarowanie po zobaczeniu jednej krechy ponieważ zrobisz test za wcześnie a tak na prawdę bedzie bobasek Wink)

Powrót do góry
nadzieja83

PostWysłany: Sob Mar 26, 2011 10:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosiuniu wiem kochana :* ale ja owu miałam w sobote na bank Mr. Green więc wtorek to będzie już 11 dzien po owulce Smile Mr. Green Mr. Green no to tylko 1 raz się rozaczaruje a w środe juz zobaczę dwie krechy Smile
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sob Mar 26, 2011 10:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a tam może akurat bedzie juz widać Wink. Ja robiłam w 12 dniu fazy lutealnej i był cień cienia Wink)

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 31 z 41