Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nadzieja83
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Mar 30, 2011 10:07 pm Temat postu: |
|
|
Kornik to Ty już w następny piatek testujesz???? ale ten czas leci. i powiem Ci, że ja tez mam przeczucie że Ci się uda cholercia no ja miałam za pare dni zamieścic test ale chyba nici z tego ale Ty Pychotka i Lizelotka maci eładnie wypełnić mój plan. no nic nie teraz to za miesiąc może. kto to wie.
Ps: a czy Ty wiesz, że moja psiurka merda juz ogonkiem jak przychodze do domciu ?? i merda tylko jak przychodze ja?? a jak Mek to nie takie wyróżnienie mnie spotkało o
dobranoc dziewczynki :* _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Mar 31, 2011 8:22 am Temat postu: |
|
|
tak, mam w planie testować w piątek, no ale wiesz, u mnie wszystko zależy od wykresu - jak będzie lipny, to nie będę robić testu (no chyba żeby mi się lutealna przeciągnęła ponad 14 dni), bo tak naprawdę negatywne testy mnie strasznie dołują, gorzej niż początek @, dlatego nie mam na test parcia. No chyba żeby się COŚ większego zapowiadało
PS. no a komu ma merdać jak nie swojej "mamusi", aniołkowi swojemu? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pychotka28
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Mar 31, 2011 8:50 am Temat postu: |
|
|
Nadziejko oczywiscie ze dopełnimy Twojego planu
Ja zamieszcze tescik pozytywny gdzies kolo 27 kwietnia na 100%
Kornik ja nie chce zapeszac, ale ja tez mam takie mysli, ze teraz Tobie sie udalo... ale ciiiiii, nic takiego nie mowilam _________________ Nadzieja to dobra rzecz. Może nawet najlepsza ze wszystkich, a to co dobre nie umiera nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
|
Wysłany: Czw Mar 31, 2011 10:58 am Temat postu: |
|
|
Pychotko, w takim razie doprecyzowywujemy listę:
1) Nadzieja test pozytywny 1-3 kwiecień
2) Kornik test pozytywny 8 kwiecień
3) Pychotka test pozytywny 27 kwiecień
Lizelotka, a Ty na którego się wpisujesz?! też gdzieś pewnie koło 20-któregoś?
Dodano po 4 minutach:
eeee... nie, mała poprawka - Nadzieja test pozytywny 2-3 kwiecień, żeby nie było, że na prima aprilis nam żart zrobi _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
|
Wysłany: Czw Mar 31, 2011 11:32 am Temat postu: |
|
|
Korniczku lista mi się bardzo podoba
ale...
ja wpisuję się pod koniec kwietnia nie sądze,a nawet więcej ja już WIEM że teraz się udało.. uwierz... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
|
Wysłany: Czw Mar 31, 2011 12:08 pm Temat postu: |
|
|
Nadzieja, to ja się nie zgadzam stanowczo i będę się upierała, że ta kolejność będzie zachowana! i zobaczymy, czy prędzej mi coś myszy zjedzą, czy prędzej Ty dostaniesz @
Dodano po 57 sekundach:
i się nie kłóć, bo może się zdarzyć tak, że Tobie też coś myszy nasłane przez moje bobo podgryzą _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pychotka28
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Mar 31, 2011 12:29 pm Temat postu: |
|
|
Korniczku mnie sie bardzo ta lista podoba, BARDZO!!! _________________ Nadzieja to dobra rzecz. Może nawet najlepsza ze wszystkich, a to co dobre nie umiera nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Mar 31, 2011 1:01 pm Temat postu: |
|
|
DZiewczynki i żeby żadna mi tu nie pokazała jednej kreski )). Kochane moje tak bardzo bardzo trzymam kciuki....musicie wierzyć bo ja po moim szczęściu mam tyle wiary,że dla mnie teraz nic nie jest niemożliwe. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
|
Wysłany: Czw Mar 31, 2011 1:39 pm Temat postu: |
|
|
nadzieja83 napisał: | a nawet więcej ja już WIEM że teraz się udało.. uwierz... |
HA! i tu mnie masz! zmyliła mnie ta smutna minka na końcu i źle zrozumiałam, ale właśnie doczytałam, że jednak Ty już WIESZ
Dodano po 1 minutach:
WIERZĘ!!!!! _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
|
Wysłany: Czw Mar 31, 2011 1:50 pm Temat postu: |
|
|
bo pisałam w pospiechu... miąło być że wiem, że się nie udało.... bo ja naprawdę juz to wiem
I KOrnik nie rób mi tego!!! czemu robisz mi nadzieję ???? coooo??????
Dodano po 1 minutach:
ja wiem, że to z dobrego serduszka :* ale niestety wypisuję się z kolejki _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|