Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pychotka28
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 6:06 pm Temat postu: |
|
|
Kurcze dziewczyny przepraszam za tamtego posta, ale u mamy klawiatura zwariowala i zamiast Y bylo Z i odwrotnie... _________________ Nadzieja to dobra rzecz. Może nawet najlepsza ze wszystkich, a to co dobre nie umiera nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 11:17 pm Temat postu: |
|
|
pychotka nie zwariowała tylko niechcacy zamieniłas jezyk polski na polski programisty i stad te cyrki
jesli zdarzy sie ponownie to nacisnij razem Ctrl+Shift, tylko nie pamietam czy lewy czy prawy,ale napewno pomoze _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Lut 24, 2011 10:10 am Temat postu: |
|
|
Pychotko, w takim razie mocno trzymam kciuki: niech OB spada :*
Ctrl+Shift lewy ja często sobie tak przełączam niechcący |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pychotka28
|
Wysłany: Czw Lut 24, 2011 10:42 am Temat postu: |
|
|
Noo mama niechcacy nacisnela i nie moglam nic zrobic niestety, bo nie dziala klawisz ctrl hahaa no coz. Juz dawno mowilam ze laptop do wymiany;)
Mam nadzieje ze to OB spadnie i bede mogla zrobic to hsg i w koncu bede mogla zaczac brac te leki, bo mnie tak korca. Leza w szufladzie i w lodowce i krzycza wez nas ! hehe a ja nie moge... _________________ Nadzieja to dobra rzecz. Może nawet najlepsza ze wszystkich, a to co dobre nie umiera nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka1983
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lut 25, 2011 1:03 pm Temat postu: zaczynam ostre starania |
|
|
witam jestem tu nowa i wszystkie osóbki serdecznie pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pychotka28
|
Wysłany: Pią Lut 25, 2011 2:33 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Fasolko Ładny nick
A co Cie sprowadza na nasze forum? _________________ Nadzieja to dobra rzecz. Może nawet najlepsza ze wszystkich, a to co dobre nie umiera nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pią Lut 25, 2011 3:50 pm Temat postu: |
|
|
fasolka1983 witamy witamy _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
|
Wysłany: Pią Lut 25, 2011 7:08 pm Temat postu: |
|
|
Fasolkę pewnie sprowadza fasolka no i przynajmniej pierwsza część nazwy naszego wątku witam serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Lut 26, 2011 5:55 pm Temat postu: |
|
|
Heja
A wiec tak ja przy swojej ednometriozie mam strasznie bolesne @ i jedne co mi pomaga to Nurofen forte i nic wiecej. i to tez musze wziąc dwie tabletki jak tylko czuję, że zaczyna boleć bo jak mi się już ból rozszaleje to nawet nurofen nie pomaga
Fasolka witam moją rówieśniczkę napisz coś więcej. od kiedy się stracie itp. robiliście juz jakieś badania? wiadomo co jest przyczyną niepowodzeń?
Lizelotko gdzie jestes???
Mój M jutro bierze ostatni zastrzyk z pregnylu. ja biore luteinę już 4 dzień za niedługo pierwsze testowania od tak długiego czasu. powinnam brac duphaston ale nie chcialo mi sie pojsc po recepte... mierzenie tempki teraz nie ma sensu bo luteina podwyższa temkę prawda?
wiecie co? fajnie, że ciśnienie na dzidzię zeszło mi bo takie oczekiwanie zawsze mnie wykańczało a teraz to co ma być to będzie i już. w ogóle najbardziej z calego cyklu lubie faze lutealną bo nawet jeśli coś nie wyjdzie to zaraz zaczyna sie nowy cykl itp. a pierwsza polowa cyklu to mi się zawsze dłuży niemiłosiernie no to tyle. ale czuję, że tym razem to nici niestety - test zrobię tylko dla formalności.
Potwierdzam, że Hascovir na zimno jest najlepszy mój M ma to regularnie i Hascovir szybciutko załatwia ten problem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
|
Wysłany: Nie Lut 27, 2011 11:14 am Temat postu: |
|
|
Nadziejko, ze mnie też zeszło ciśnienie na ciążę, w końcu ono i tak niczemu dobremu nie służy... z tym, że obecnie jestem jeszcze w fazie owulacyjnej i nie wiem jak to będzie za tydzień, bo ja z kolei najbardziej właśnie lutealnej nie lubię - pierwszy tydzień ok, ale w drugim, jak zaczynają boleć piersi i @wo podbrzusze, to i ja zaczynam świrować _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|