Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

CHCĘ BYĆ MAMĄ-fasolkowe trudności 6

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pychotka28

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lut 23, 2011 6:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurcze dziewczyny przepraszam za tamtego posta, ale u mamy klawiatura zwariowala i zamiast Y bylo Z i odwrotnie...
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lut 23, 2011 11:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pychotka nie zwariowała tylko niechcacy zamieniłas jezyk polski na polski programisty i stad te cyrki Razz
jesli zdarzy sie ponownie to nacisnij razem Ctrl+Shift, tylko nie pamietam czy lewy czy prawy,ale napewno pomoze Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kornik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Lut 24, 2011 10:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pychotko, w takim razie mocno trzymam kciuki: niech OB spada :*

Ctrl+Shift lewy Wink ja często sobie tak przełączam niechcący Wink
Powrót do góry
Pychotka28

PostWysłany: Czw Lut 24, 2011 10:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Noo mama niechcacy nacisnela i nie moglam nic zrobic niestety, bo nie dziala klawisz ctrl hahaa no coz. Juz dawno mowilam ze laptop do wymiany;)

Mam nadzieje ze to OB spadnie i bede mogla zrobic to hsg i w koncu bede mogla zaczac brac te leki, bo mnie tak korca. Leza w szufladzie i w lodowce i krzycza wez nas ! hehe a ja nie moge... Wink
fasolka1983

PostWysłany: Pią Lut 25, 2011 1:03 pm    Temat postu: zaczynam ostre starania Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam jestem tu nowa Smile i wszystkie osóbki serdecznie pozdrawiam
Powrót do góry
Pychotka28

PostWysłany: Pią Lut 25, 2011 2:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witaj Fasolko Smile Ładny nick Wink
A co Cie sprowadza na nasze forum?
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Lut 25, 2011 3:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fasolka1983 witamy witamy Very Happy

Powrót do góry
Kornik

PostWysłany: Pią Lut 25, 2011 7:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fasolkę pewnie sprowadza fasolka no i przynajmniej pierwsza część nazwy naszego wątku Wink witam serdecznie Very Happy
Powrót do góry
nadzieja83

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Lut 26, 2011 5:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Heja Smile

A wiec tak ja przy swojej ednometriozie mam strasznie bolesne @ i jedne co mi pomaga to Nurofen forte i nic wiecej. i to tez musze wziąc dwie tabletki jak tylko czuję, że zaczyna boleć bo jak mi się już ból rozszaleje to nawet nurofen nie pomaga Sad

Fasolka witam moją rówieśniczkę Smile napisz coś więcej. od kiedy się stracie itp. robiliście juz jakieś badania? wiadomo co jest przyczyną niepowodzeń?

Lizelotko gdzie jestes???

Mój M jutro bierze ostatni zastrzyk z pregnylu. ja biore luteinę już 4 dzień za niedługo pierwsze testowania od tak długiego czasu. powinnam brac duphaston ale nie chcialo mi sie pojsc po recepte... mierzenie tempki teraz nie ma sensu bo luteina podwyższa temkę prawda?

wiecie co? fajnie, że ciśnienie na dzidzię zeszło mi bo takie oczekiwanie zawsze mnie wykańczało a teraz to co ma być to będzie i już. w ogóle najbardziej z calego cyklu lubie faze lutealną Smile bo nawet jeśli coś nie wyjdzie to zaraz zaczyna sie nowy cykl itp. a pierwsza polowa cyklu to mi się zawsze dłuży niemiłosiernie Sad no to tyle. ale czuję, że tym razem to nici niestety - test zrobię tylko dla formalności.

Potwierdzam, że Hascovir na zimno jest najlepszy Smile mój M ma to regularnie i Hascovir szybciutko załatwia ten problem Smile
Powrót do góry
Kornik

PostWysłany: Nie Lut 27, 2011 11:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nadziejko, ze mnie też zeszło ciśnienie na ciążę, w końcu ono i tak niczemu dobremu nie służy... z tym, że obecnie jestem jeszcze w fazie owulacyjnej i nie wiem jak to będzie za tydzień, bo ja z kolei najbardziej właśnie lutealnej nie lubię - pierwszy tydzień ok, ale w drugim, jak zaczynają boleć piersi i @wo podbrzusze, to i ja zaczynam świrować Laughing
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 9 z 41