Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kruszynka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 12, 2006 9:55 pm Temat postu: |
|
|
Emi <przytul> bedzie dobrze zobaczysz:) Trzymam kiuki za Ciebie :)uda sie nam zobaczysz:)hehe musi!!!prawda!!!glowka do gory:):*ehhh szkoda slow czasem:( pozrawiam napisz czasem tu:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Wrz 12, 2006 10:08 pm Temat postu: |
|
|
napisze napewno.dzieki za słowa otuchy.naprawde to tak troszke pomaga. w sumie najbardziej to by mi pomogl teraz mój facet.marzenia troche jest za daleko. ale własnie sie dowiedzialam ze w weekend wraca co polepszylo mój humorek.pozdrawiam papatki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jagoda Gość
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 10:47 am Temat postu: objawy ciąży |
|
|
Witajcie wszystkie kobietki !!!!!!!! Wiem, co przeżywacie. Ja też staram sie o dzidziusia, co prawda ja jestem na pocztaku drogi, poniewaz mamy za sobą jedną nieudana probę, ale nie poddajemy się. Zobaczycie wszystko bedzie dobrze. Wiem, że na każdą z nas przyjdzie pora, i że każda z nas bedzie się cieszyc i skakac z radości. Trochę wiary i cierpliwosci.
Emi, Kruszynko, wszystko będzie dobrze. Trzymam za Was i za siebie kciuki. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 2:04 pm Temat postu: |
|
|
hehe dziekujemy Jagoda:)heheh noo ja tez w tym miesiacu bede sie starac:)juz sie staram:):)mam nadziej ze sie uda:)Za Ciebie tez trzymam kciuki:):*hehhe:) takich Kobietek jak my jest wiele:(niestety:(ale uda sie nam)::)Pozdrawiam<KRUSZYNKA> |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pytajaca
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 4:03 pm Temat postu: |
|
|
Hallo!!!
Ja to mam teraz cztery miesiaca laby...ups...ale moze przestane o tyn nyslec i przestaniemy sie starac i kto wie...moze moze.
Nie ma co lamac sie babeczki...widocznie nie na nas pora jeszcze....damy sobie rade....martwic sie mozemy jak przez rok czy dwa nam nie wyjdzie...wtedy mozemy udac sie do lekarza i wogole...a tak Bedzie dobrze
Buziaczki:*:* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jagoda Gość
|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 8:16 am Temat postu: pragnę zajść w ciążę |
|
|
Dziewczynki!!! Cieszę się bardzo, że jesteście pełne optymizmu, ja tez staram sie taka być. Od razu człowiekowi lżej na duszy, że ma wsparcie, i dobre słowo od innych wspaniałych kobiet. Bradzo chce mieć dzidziusia i w zasadzie ten temat jest numerem jeden w moim i mojego męża życiu. Wiem, że nie należy aż tak emocjonalnie do tego podchodzić, ale nic na to nie poradzę, to jest silniejsze ode mnie. Staram się mysleć rozsądnie, ale wiecie jak jest. Próbuję podchodzić do tej sprawy zupełnie na luzie, bez stresu i całkiem normalnie, ale jakoś mi to nie wychodzi. Dzięki wam, wiem, że nie jestem osamotniona i że jestem normalna. Tak czy inaczej jestem dobrej myśli i wierze, ze wszystko będzie w porządku i wszystkie bedziemy szczęśliwymi mamusiami. Dziewcxzyny trzymajcie się i nie dajcie sie niczemu. Pozdrawiam Was bardzo gorąco i bardzo optymistycznie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Marta Sobieski
|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 8:37 am Temat postu: pragnę zajść w ciążę |
|
|
Cześć dziewczyny!!! Cieszę sie bardzo, że trafiłam na wasze forum, a w zasadzie teraz już także moje. Właśnie zdałam sobie sprawę, że nie tylko ja tak bardzo pragnę dziecka. W zasadzie ja jeszcze nie mogę mowić, że mam wielki problem z zjaściem w ciążę, ponieważ my z mężem próbowaliśmy przez jeden miesiąc, niestety nie wyszło. Ale jestem pełna wiary i optymizmu, że wszystko bedzie dobrze.
Droga Emi, droga Kruszynko głowa do góry, napewno się uda, może to jeszcze nie wasz czas... . Ja jestem przekonana, że juz za kilka miesięcy bedziecie się cieszyć, skakać i śpiewać z radości.
Dziewczyny uda nam się napewno, badzcie dzielne. Pozdrawiam goraco |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kruszynka
|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 10:01 am Temat postu: |
|
|
Witam:)heheh naprawde milo sie robi jak sie tu wchodzi:)to dzieki Wam:):*hehhe napewno nadejdzie tenw spanialy moment:) ale musimy jeszcze poczekac heheh Mratus fajnie ze dolaczylas do nas:)zycze Wam tez zeby sie udalo:)Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Marta Sobieski
|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 12:30 pm Temat postu: pragnę zajść w ciążę |
|
|
Witaj Kruszynko!!!
Ja też się cieszę, że znalazłam sie w Waszym gronie. Razem zawsze raźniej. Kruszynko nic sie nie martw, wszystko bedzie dobrze. Oczywiscie czekam na wiesci zarówno od Ciebie jak i od innych przyszłych mam. Czekam zwlaszcza na te radosne wiadomości. Jak tylko sie coś u mnie zmieni to natychmist dam Wam znac, mam nadzieje, że będą to dobre wieści.
Głowa do góry, usmiech na twarz i do boju dziewczyny |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kruszynka
|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 1:55 pm Temat postu: |
|
|
Boze usmiech mam na twarzy jak czytam twoje wypowiedzi:)sa naprawde wspaniale:)ja tez dam znac co i jak:)hehhe):mam dzis wolne i sie nudze:)co chwile aglondam czy niem nic nowedo napisanego:Phehe pozdrawaim:):* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|