Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Małgosia1
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 8:10 pm Temat postu: |
|
|
okres miałam 1 czerwca jajeczkowanie zaczeło sie o11 kocham sie z mezem prawie codziennie wspolzyłam dzisaj a dni płodne miałam do 15 myslisz ze test moze jeszce nie wykazac
Dodano po 12 minutach:
jestes jeszcze tam
Dodano po 46 sekundach:
test czyli zrobiłam 14 dni po stosunku |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KoffanaAgoosia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 5:36 pm Temat postu: |
|
|
ja staram sie 7 miesiac o dziecko i do tej pory nic... jutro zrobie test i zobaczymy.... ale pewnie nic z tego bo cos mnie rano bolaly jajniki... a do Malgosia1 mam podobna sytuacje bo okres mailam 2czerwca tez juz mnie korci dzis zrobic test ale poczekam do jutra mozliwe ze za wczesnie powtorz jeszcze koncem tygodnia jak nie dostaniesz okresu pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ilonka7
|
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 7:31 pm Temat postu: |
|
|
hej, tyle ludzi stara się po kilka miesięcy a nawet i lat o dziecko i tak bardzo tego pragną a inni którzy woleli by jeszcze poczekać tak często bez problemu mają dziecko, nie rozumiem tego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KoffanaAgoosia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 12:14 pm Temat postu: |
|
|
ilonka7 i tu masz racje - niestety tak jest, wlasnie zrobilam test i nic.... wiec lipiec bedzie 8 miesiacem staran... pozdrawiam wszystkie ciezarne!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosiaczek84
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Lip 06, 2009 10:54 am Temat postu: |
|
|
Witajcie:)
Ja z mężem starałam się o dzidzie 4 miesiące i za każdym razem kiedy przychodził okres czułam się kiepsko. Już zaczęłam myśleć że coś jest nie tak i nawet poszłam do mojej gin po jakieś badania Ale ona powiedziała, że skoro mam tak regularne miesiączki to raczej jest wszystko ok, ale przepisała mi duphaston, który miałam brać od 14 do 25 dnia cyklu. O przed ostatniej tabletce zapomniałam i kiedy miał przyjść dzień miesiączki wogule się nie przejmowałam, bo przecież po 1 opakowaniu to raczej nic nie będzie tak sobie myślałam I po 3 dniach zrobiłam test i wyszedł pozytywnie Więc moje zdziwienie było duże ponieważ akurat w tym miesiącu postanowiłam odpuścić sobie a do stosunku doszło jakieś 2 lub 3 dni przed dniami płodnymi więc stwierdziłam że to nie możliwe. Bo tyle razy próbowaliśmy w ten dzień i nic a tu jak nie planowałam to akurat się stało
Tak więc dziewczyny głowa do góry bo na pewno się uda Trzymam za Was kciuki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mmmadzia
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Lip 06, 2009 8:38 pm Temat postu: |
|
|
Gratuluje Ci Gosiaczek84
Ja staram się z mężem już pół roku i nic
Ostatnio to nawet jak dostałam okres to się popłakałam podobnie jak mój partner.
Narazie ciągle próbujemy i czekamy aż zobacze na teście dwie kreski.
Jak sobie radzicie z tym czekaniem ??
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Madziuska2
|
Wysłany: Pon Lip 06, 2009 10:30 pm Temat postu: |
|
|
Czekanie jest najgorsze ... Ja prawie w ogóle sobie z tym nie radzę, niby mówią żeby sie wyluzować, nie myśleć itp. itd. ale tak się nie da przynajmniej w moim przypadku, więc póki co czekam i się rozczarowuje za każdym razem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mmmadzia
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Lip 06, 2009 10:44 pm Temat postu: |
|
|
Masz racje nie da rady nie myślec.
Ja też sobie z tym nie radze.
Ile razy ja juz myślałam że się udało a tu nic
Co najgorsze gdy czekam urajam sobie że się udało i zaczynam miec objawy.
A później przychodzi okres i znów rozczarowanie:(
To wszystko bez sensu nie które kobiety idą do łózka dla przyjemności a wychodzą z tego z fasolką
A inne się starają i starają i nic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asikk
Wysłał podziekowań: 4 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 2:15 pm Temat postu: |
|
|
witam...widze ze juz dawno tu nikogo nie było..ale mam nadzieję że ktoś zajrzy i mi odpisze...
mam problem z zajściem w ciąże. w lutym w 8 tc zarodek przestał się rozwijac i musieli mi wyczyscic jame macicy...od tamtej pory staramy się z moim facetem iii...nic...już pół roku i nic.. co robic?? czy za bardzo pragniemy tej dzidzi?? byliśmy na wakacjach zapomnieliśmy o tym i nic..czy pamietamy czy nie...i tak.. nic...nie wiem jak to się udało tamtym razem... błagam o pomoc..co zrobic zeby zajśc???? POMOCY!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 2:42 pm Temat postu: |
|
|
A byłaś u lekarza? Miałaś badane hormony? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|