Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Chcę mieć dzidziusia

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 66, 67, 68  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
asikk

Wysłał podziekowań: 4
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lip 08, 2009 3:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

byłam u lekarza...powiedziała ze narazie mamy się starac dalej...jezeli do stycznia nic to mamy przyjsc zleci nam badania...ale ja juz nie wyrabiam tak pragniemy z nazeczonym dzidzi... Crying or Very sad Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
PATUŚ

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sro Lip 08, 2009 5:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej mam pytanko z wyniku testu wyszło że jestem w ciąży z czego bardzo się cieszę okresu nie dostałam a tu po 1.5 miesiąca dostałam plamienia i średnie krwawienie boje się. Czy to może być poronienie?? PROSZĘ PORADZCIE MI
Powrót do góry
Mmmadzia

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sro Lip 08, 2009 5:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Idz do lekarza on rozwieje Twoje wątpliwości:)
Powrót do góry
Mmmadzia

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sro Lip 08, 2009 5:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

asikk rozumiem Cię też od pół roku staram się z nazeczonym o dzidzie i nic z tego narazie nie wychodzi...
Ale ciągle się staramy i mam nadzieje że w krótce się uda.
Tobie też życze szczęścia i wytrwałości Smile
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Sro Lip 08, 2009 6:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

asik- powiem Ci jak to było z moją kuzynką. 14 lat temu urodziła zdrową córę. potem osiem razy była w ciąży i osiem razy poroniła.
lekarze zrobili badania i orzekli, że ma wadę genetyczną która powoduje że nie donosi chłopca.
i co się okazało? - w za jakieś dwa tygodnie ich synek (Pawełek) skończy roczek. donosiła ciążę i urodziła zdrowego chłopaka. wbrew temu co mówili lekarze i wyniki badań.
piszę Ci o tym po to byś robiła badania i stosowała się do zaleceń lekarzy- ale pamiętała, że czasem lekarze swoje a natura swoje:)
trzymam za Was kciuki tak samo mocno jak i za wszystkie inne starające się pary Smile
Powrót do góry
asikk

PostWysłany: Sro Lip 08, 2009 6:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mmmadziu i Gosiu85 dziękuję wam za wsparcie...mam nadzieję że jak najszybciej się uda. Very Happy
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lip 08, 2009 9:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

popieram. wizyta u lekarza jest jak najbardziej wskazana! plamienie w ciaz ymoze byc niebezpieczne... wiec pedz do gina.

Powrót do góry
aaaaggggaaaa

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sob Lip 11, 2009 8:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam
mam pytanie. od kilki dni biore duphaston , miałam robionę bete - wynik pozytywny po trzech dniach zrobiłam test ciązowy - wynik negatywny. Nie wiem czy nadal jestem w ciązy. Czy biorąc duphaston można dostać okres ( ja cały czas nie mam @ ) ??
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Lip 12, 2009 9:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro beta wykazała ciążę to znaczy ze jesteś w ciąży...

Ona się nie myli...a testy apteczne owszem...
angee86

PostWysłany: Pon Lip 13, 2009 6:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam, podejrzewam,ze jestem w ciazy. Badanie krwi bhc 550, testy ciazowe 2-negatywy. Dzis bylam na badaniu usg 6 tyg po ostatniej miesiaczce i nic nie zobaczyl jednak wczesniej gdy bylam na normalnym badaniu w gabinecie stwierdzil, ze z wygladu sa typowe oznaki ciazy.Nie mam zadnych objawow poza tym,ze spoznia mi sie a juz ponad 2 tyg. Co mam o tym myslec? Czy to jest ciaza.Mozliwe by lekarz nic nie zobaczyl po takim czasie???Czy moze powinnam isc do innego?????
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 66, 67, 68  Następny
Strona 63 z 68