Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

chcesz zapytać "czy jestem w ciąży" to tylko tutaj

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Bety
Gość

PostWysłany: Pon Lut 06, 2006 11:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziecko to jest odpowiedzialna decyzja która wiąże się na całe życie.
Nie którym łatwo jest zajść ciąże bo mają taki kaprys albo tzw. wpadka.
Niestety jest wiele par które nie mogą mieć, choć starają się bardzo.
Dla mnie jest to tym bardziej bolesne bo czekam już 6 lat.
Powrót do góry
Kobieta
Gość

PostWysłany: Pią Lut 10, 2006 12:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja chciałabym wiedzieć co informatyk mający duże problemy z ortografią i na dodatek "mężczyzna" ma do powiedzenia w kwestii ciąży, kobiecych problemów, nadziei, lęków i obaw?
Możesz się wyśmiewać z nas tylko w kwestiach informatycznych, pod warunkiem że żadna z nas nie jest informatyczką.
A bycie domorosłym ginekologiem i psychologiem nie uprawnia Cię do autorytatywnych wypowiedzi na tym forum.
Pozdrawiam
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Lut 10, 2006 1:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe ktoś sie chyba tutaj zapędził Wink

Owszem mam problem z ortografią, nie jestem ginekologiem i jeszcze na dodatek mam 19 lat Wink

Jeżeli czujesz sie bardziej odpowiedzialna odemnie to nikt Ci nie broni odpisywać na forum - na dziennie około 5 pytań związanych z tym wszystkim Wink

Bardzo chętnie (to jest moja ciche marzenie) aby nie tylko ja odpisywał regularnie, ale aby znalazlo sie wiele osób które mają jakąś wiedze i chciało pomagać innym.

Forum to nie gabnet lekarski a to co ja pisze nie nalezy traktować jako porady ginekologa czy też psychologa ale jak rozmowe z kumplem - który chce wyczytać oraz zrozumieć intencje drógiej osoby.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Marcel

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lut 13, 2006 6:09 pm    Temat postu: Było jej mokro Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moja dziewczyna i ja współżyliśmy 3 dni temu. To był nasz pierwszy raz. Ona była w 16 dniu cyklu. Zabezpieczyliśmy sie prezerwatywą która nie pękła lecz mimo to ona po stosunku powiedziała że czuje się dziwnie "mokra" co mogło sie stać? Czy możliwe jest to by moje nasienie powędrowało wzdłuż członka i wydostało sie przez prezerwatywe na zewnątrz? Czy mogło dojść w takim wypadku do zapłodnienia?
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Lut 13, 2006 6:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe nie, nie da sie tak, nieźle naciągneleś tą historie ;P

Poczuła sie mokro pewnie dlatego że była podniecona Razz a z emocji poczuła to dopiero pućniej Wink
Powrót do góry
aga22
Gość

PostWysłany: Wto Lut 14, 2006 11:46 pm    Temat postu: Dylemat po stosunku Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wiem co mam robic ;(( dwa tygodnie temu skonczyl mi sie okres i od razu po nim kochalam sie z moim chlopakiem czyli w piatek mi sie skonczyl a w nocy z soboty na niedziele sie kochalismy bez prezerwatywy.nastepnie tydzien po tym tez chcielismy sie kochac ale skonczylo sie na tym ze po paru minutach zabawy-ocieral czlonka o moja pochwe spuscil sie nie w srodku w pochwie ale na nia lub obok juz nie pamietam ze strachu a potem wlozyl mi palce do pochwy.czy moge byc w ciazy?prosze pomozcie bo sie strasznie boje ;(((
Powrót do góry
Netka

PostWysłany: Sro Lut 15, 2006 1:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jest prawdopodobieństwo ciąży.Wszystko zależy jednak od regularności i długości cykli miesiączkowych.Poczekaj do terminu spodziewanej miesiączki,jeśli nie wystąpi wykonaj test ciążowy.Pozdrawiam
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sro Lut 15, 2006 11:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

miesiaczki mam od jakiegos czasu regularne pojawiaja sie one zwykle co 36-38 dni i trwa okolo 5-6 dni nie wytrzymam w nerwach do nastepnej miesiaczki ktora pojawi sie dopiero w marcu o ile wogole sie pojawi ;((( do mam robic?
Powrót do góry
Netka

PostWysłany: Sro Lut 15, 2006 1:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nic nie możesz teraz zrobić.Po prostu musisz poczekać i bądź dobrej myśli.Biorąc pod uwagę że Twoje cykle są długie i regularne czas w którym współżyliście powinien być bezpieczny Very Happy Pozdrawiam i powodzenia
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sro Lut 15, 2006 7:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki wielkie Netka mam nadzieje ze nie jestem w ciazy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 4 z 43