Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

chcesz zapytać "czy jestem w ciąży" to tylko tutaj

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 39, 40, 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Lut 13, 2007 12:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tez uwazam ze nie ma sie czym martwic:) mi sie kiedys okres spoznil 3 tygodnie! to dosc duzo.... mialam stresy na uczelni - sesja i do tego bylam przeziebiona z lekka... wiec glowa do gory okres na pewno przybedzie Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mkotek

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lut 13, 2007 12:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to ma jeszcze takie pytanie do kobiet
jak dlugo moze sie spozniac okres??
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Wto Lut 13, 2007 12:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem nie ma jakiegoś przepisu, że od 3 do 25 dni... Smile Po prostu się spóźnia i już. Słyszałam też, że czasem zdarza się, że jeden cykl w roku jest niepłodny i wtedy w ogóle nie ma okresu przez jeden miesiąc. Smile
tesss1

PostWysłany: Wto Lut 13, 2007 10:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jasne nie martwcie sie. ja sie denerwowalam tak strasznie pewnego miesiaca i spuznil mi sie 2 tygodznie. Niech Twoja dziewczyna sie nie denerwuje bo to najbardziej go opuznia Smile
Powrót do góry
mkotek

PostWysłany: Sro Lut 14, 2007 1:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

juz mija 2-gi tydzien i nadal nic Sad
dziewczyna nawet nie ma "objaw" jakie zawsze miala przed miesiaczka :/

zaczynam sie martwic :/
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lut 14, 2007 11:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spokojnie Smile swoimi nerwami i obawami jej nie pomozesz.
musicie uzbroic sie w cierpliwosc i napewno doczekacie sie. Skoro nie bylo zadnych wpadek to czym sie martwisz? przeciez innej m0zliwosci nie ma zajscia w ciaze ,a u Was wszystko bylo o.k. 2 tyg. to jeszcze nic takiego,sproboj sie odprezyc bo nic nie da to, ze bedziecie oboje zestresowani.
Go0dluCk Exclamation Wink

Powrót do góry
mkotek

PostWysłany: Czw Lut 15, 2007 1:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

martwie sie bo zawsze moze pojsc cos nie tak
a poza tym to prezerwatywa nie daje 100% pewnosci i zawsze jest ryzyko

a ona to znosi w miare tzn tak mi sie wydaje
caly czas mowi ze jakos tam bedzie chyba ze dobrze udaje co jest bardzo mozliwe Sad
a ja sie obawiam bo mielismy plany ona teraz miala wyjechac ja dokonczyc studia i dolaczyc do niej pozniej ulozyc sobie zycie a tu jak wyskoczy "psikus" to dopiero sie zacznie !! SadSad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Lut 15, 2007 4:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niby moze pojsc ale nie musi Wink ja wierze ze wszystko jest w porzadq i doczekacie sie napewno...
a moze jak po miesiacu nie dostanie okresu to test niech zrobi,wtedy na 10000% bedzie pewnosc czy jest powod do zmartwien.

Powrót do góry
lola

PostWysłany: Pon Lut 19, 2007 4:17 pm    Temat postu: ciaza i niepewnosc Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam
mam pytanie o dzien zaplodnienia gdyz kochalam sie z dwoma roznymi facetam w odstepie dwoch dni, ale zaczne od poczatku. 22.12 kochalam sie z jednym chlopakiem ale w prezerwatywie po czym on sie umyl i wszedl we mnie jeszcze raz wiem bylam bardzo glupia tym bardziej ze to nie jest moj staly partner. nastepnie 23.12 kochalam sie z moim stalym partnerem tak calkiem do konca i 26.12 rownierz kochalam sie z moim stalym partnerem tak bez zabezpieczenia. oczywiscie jestem w ciazy ale mam teraz wielkie obawy bo najpierw bylam pewna ze to z moim partnerem ale potem poczytalam duzo i mam watpliwosci i placze jak zachowalam sie glupio i nie odpowiedzialnie. moj cykl wyglada tak ostatnia miesiaczka byla 13.12 a na wizycie u ginekologa 25 .01 lekarz stwierdzil ze jestem w ciazy cztery tyg. prosze o odpowiedz jak duze szanse sa ze to jednak dziecko mojego partnera bo chyba umre z rozpaczy
Powrót do góry
Aleksandra_2006

PostWysłany: Pon Lut 19, 2007 7:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oj to masz dylemat ... A chyba staly partner nie wie o twoim wybryku ... ? taka jest prawda ze ja bym sie zalamala
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 39, 40, 41, 42, 43  Następny
Strona 40 z 43