Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży cz.29

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Cze 12, 2011 10:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ania a skad wiesz ze poronienie? moze to wczesna ciaza z plamieniami?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Cze 13, 2011 12:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

albo w ogóle nie ciąża....

Powrót do góry
Bozienka24

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Cze 18, 2011 6:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej dziewczyny jestem tutaj nowa dużo czytałam na rożnych forach o objawach ciąży i już sama nie wiem jestem nie jestem wiem ze wy tego tez nie wiecie Wink mianowicie mam parę objawów może któraś z was miała podobnie wiec wymienię może uda mi sie wymienić je wszystkie a wiec pierwszym zauważalnym objawem był ból podbrzusza jakiś tydzień temu miałam taki straszny ból ze czułam się jak bym miała zaraz urodzić nie mogłam się ruszyć ani wstać ani nic potem ból sie utrzymywał i utrzymuje do dzisiaj ale jest słabszy czuje jak by mój brzuch ważył ze 100 kg i nawkladal mi ktos kamyków do podbrzusza (wiem ze to moze byc tez zapalenie jajnikow jakas infekcja),piersi mnie troszeczkę bolą ale to tylko jak mam założony stanik jak go ściągnę czuje takie mrowienie ale nie zauważyłam żeby stały sie jakies pelne czesto latam do wc (moze oznaczac zapalenie pecheza) strasznie mam sucho w buzi nawet jak sie napije to zachwilke wraca suchosc tak jak bym miala kaca Wink jak wstaje robi mi sie ciemno przed oczami zawraca mi sie w glowie mam napady ziewania i najchetniej bym spala przez dzien a w nocy czesto sie budze (wiec przezto moge byc niewyspana) jestem rozkojarzona i strasznie mnie wsyztsko denerwoje niemoge sie skupic na niczym jem wiecej niz zwykle ostatnio zxjadlam za jednym zamachem caly bochenek chleba Shocked przy stosunku z M czasami mnie boli brzuch a czasami nie od kawy mnie nieodrzucilo zapachy hmm moze czuje wyrazniej niz kiedykolwiek ale to tez niemosi byc objawem ciazy ogulnie mowiac czyje sie dziwnie mam zaparcie co mi sie niezdazalo zbyt czesto zawsze jak na wieczor zjadlam rano po kawce szlam do wc i niemialam ztym zadnego problemu @ mam teoretycznie dostac w poniedzialek ale co chwilke latam do wc sprawdzic czy juz niemam bo tak dziwnie mi mokro jest takie mam wrazenie chyba to by bylo na tyle.Wspomne jeszcze ze juz mam jednego dzidziusia ale przy 1 ciazy niemialam zadnych objawow procz braku @ niebolalo mnie nie ani piersi ani nic wiec jak byscie mialy podobnie jak ja to czekam na odpowiedz pozdrawiam serdecznie
Powrót do góry
kasia0304

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sob Cze 18, 2011 6:19 pm    Temat postu: mam pytanie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziś powinnam dostać miesięczki nie mam jeszcze zawsze rano dostawałam i dziś popołudniu kochałam się z mężem i się spuścił czy mogę zajść w ciążę
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Cze 18, 2011 11:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bozienka a nie lepiej zrobic test?
tak jak napisałas: kazda kobieta jest inna i kazda inaczej przechodzi ciaze. te objawy co opisałas moga oznaczac ciaze jak i zblizajacy sie @.
nie sugeruj sie tym tak dokładnie tym bardziej ze w 1wszej ciazy nie miałas zadnych objawow.
ja bym zrobiła tescik Smile
nie wiem czy zyczyc 1 czy 2 kresek? Smile

kasia jak mozesz zajsc w ciaze w czasie kiedy powinnas dostac okres?
to jest niemozliwe!
napewno ciazy z tego nie bedzie.

Powrót do góry
Bozienka24

PostWysłany: Sob Cze 18, 2011 11:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope wiem wiem ze tescik by wszystko wyjasnil niesogeruje sie tymi objawami tak tylko zapytalam bo moze ktorej tez sie tak dzialo pewnie zycz mi 2 kreseczek Smile chciala bym miec drogie dzidzi ale jak nie teraz to puzniej niemam tak ze musze miec i wmawiam sobie objawy nie nie poczekam do poniedzialku dostane to bedzie dobrze nie dostane to bedzie jeszcze lepiej Smile tak tylko z ciekawosci was zapytalam Wink pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Cze 19, 2011 9:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bozienka no tak jak pisałam... bole podbrzusza moga sugerowac ciaze ale i tez zblizajacy sie okres..a brzuch od dawna Cie pobolewa? jest identyczny jak na okres czy nieco sie rozni?
bede trzymała kciuki!!! mocno Smile

Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Nie Cze 19, 2011 10:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bozienka24 przede wszystkim to co dla Ciebie może być objawem dla innych wcale nie musi. Proponuję wykonać test a nie doszukiwać się objawów ciążowych. NIe ma to sensu bo na dobrą sprawą nawet kichanie zaliczymy do objawów ciąży Wink). Może byc ciąża, infekcja, zapalenie jajników a nawet zwykłe przeziębienie i tyle. Póki nie zrobisz testu to nie ma co sobie głowy zawracać.
kasia0304 zrób test skoro nie masz okresu ale to,że rano go nie ma nie jest zupełnie niczym niepokojącym. Bez przesady. Oczywiśćie ciąża możliwa jeśli były wcześniejsze stosunki bo z tego dzisiejszego na pewno nie. A tak przy okazji "się spuścił " no litości.....no nie można innym określeniem tego nazwać ??

Powrót do góry
Bozienka24

PostWysłany: Nie Cze 19, 2011 10:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tydzień temu mnie zaczęło bolec tak strasznie mocno i teraz pobolewa caly czas raz silniej raz slabiej jest troszke inaczej niz zawsze mialam jak dostawalam @ wogule to tak czuje sie jak bym miala brzuch ciecki jak niewiem a i wczoraj ubralam obcisle spodnie pojechalam do sklepu to tak mnie zaczol brzuch bolec kluc ze masakra rozpielam spodnie i przeszlo.Ale nierobie sobie nadziei bo przyczyny tego moga byc rożne ale napewno bym sie ucieszyla gdyby pojawsily mi sie 2 kreseczki
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Cze 19, 2011 10:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok rozumiem Smile
pochwal sie jutrzejszym wynikiem!!
zycze powodzenia Smile Wink

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 22 z 41