Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży cz.29

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Cze 01, 2011 11:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sheepychoo nie ma mowy o ciazy, nie ma potrzeby zatruwania sie tabletkami, nie było wytrysku , no i miałas dni niepłodne! Smile
spokojnie mozesz czekac do @, napewno sie pojawi.
w ciazy nie jestes na 100% Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
secretive

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Cze 02, 2011 11:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

SamotnyWilk - to nie była sytuacja wypadkowa. Świadomie podjęliśmy decyzję o kochaniu się bez w związku z tym, ze to miały być moje dni niepłodne. A że się mocno stresowałam pracą i moim życiem osobisty widocznie cykl i się przesunął jednak jestem taką osobą, której różne rzeczy do glowy przychodzą. Jednak na szczęście po tygodniowym oczekiwaniu już wszystko ok-chyba. tzn okres jest jednak i tak chcę się wybrać do doktora aby wyjaśnić tą sytuację, zrobić podstawowe badania sprawdzić czy moze inna przyczyna nie tkwiła w opóźniającym się cyklu. Na wszelki wypadek.

Cytat:

[b]Mam mały problem. w poniedzialek 23.05. skonczyla mi sie miesiaczka i kochalam sie z chlpakiem i on sie spóścil we mnie.[/b]

ktoś już o tym pisał jednak powtórzę: jeżeli taki słów używacie do opisania kochania się z druga osobą to współczuję Wam obojgu bo łączy Was jedynie fizyczność :/
Powrót do góry
Ania2412

PostWysłany: Czw Cze 09, 2011 7:38 pm    Temat postu: Czy moged być w ciąży? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Wink w 15/16 dniu cyklu ( tj. dni plodne ) kochalam sie ze swoim chlopakiem. postanowiliśmy, ze chcemy miec dzidzusia. minał ponad tydzien od tamtego czasu. i od paru dni mam zawroty glowy, bole glowy, sennosc i odruchy wymiotne , mdłe poczucie, ale takze boli mnie brzuch jak na okres.. Czy jest to mozliwe ze po tak krotkim czasie mogemiec takie objawy? Dodatkowo bola mnie piersi. fakt moze byc to spowodowane ze za pare dni powinnam miec planowo okres... ale jednak z ciekawosci pytam Wink

---Przeczytaj najpierw REGULAMIN. ----tosia81
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Czw Cze 09, 2011 9:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ania2412, możliwe, że jesteś w ciąży, ale jest za wcześnie na jakiekolwiek domniemane objawy, gdyż minął dopiero tydzień Wink poczekaj do dnia okresu, jeśli zacznie się spóźniać wykonaj test, wynik powinien być prawidłowy Wink
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Cze 09, 2011 10:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dokładnie... poza tym najlepiej zrobic test z krwi a nie z moczu Smile i nie wczesniej niz 16dni po stosunku.

Ania2412 napisał:
w 15/16 dniu cyklu

zalezy jak dlugie masz cykle i czy sa regularne. nigdy dokładnie nie wiesz kiedy wypadnie owulacja, mozesz tylko przypuszczac Smile
pozostaje mi 3mac kciuki i zyczyc powodzenia!!!

Powrót do góry
Ania2412

PostWysłany: Pią Cze 10, 2011 8:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cykl mam co 32 dni, okres trwa 7 dni i regularnie jak najbardziej Wink No kurde tylko czekac .., jeszcze pare dni i sie dowiem..
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pią Cze 10, 2011 12:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ania2412, dokładnie, nie ma sensu szukać u siebie objawów - prawidłowo wykonany test albo test krwi wykaże czy jesteś w ciąży czy nie .. ja też jak wind trzymam kciuki Smile
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Cze 10, 2011 2:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ania sa duze szanse Smile ale tez im bardziej sie chce tym ciezej zajsc..;/
mimo wszystko zycze 2ch kreseczek i pochwal sie jak bedziesz znała wynik Smile

Powrót do góry
bounce_

Wysłał podziekowań: 3

PostWysłany: Pią Cze 10, 2011 7:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wpadłam, żeby powiedzieć iż jestem w trakcie kolejnej miesiączki, przy której skręcało mnie z bólu, ale tak czy siak się cieszyłam Smile Jestem więc pewna, że nie jestem w ciąży. Tym samym chciałabym życzyć wszystkim, kobietkom które martwią się, że są w ciąży aby na zmartwieniach się skończyło, a tym paniom, które pragną macierzyństwa życzę błogosławionego stanu Smile
Dziękuję też dziewczynom za wsparcie na forum i słowa otuchy, jeszcze będę tu zaglądać, ale w innych okolicznościach :] Całuję:*
Powrót do góry
Ania2412

PostWysłany: Nie Cze 12, 2011 5:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No niestety tzw "poronienie" ;/ Jeszcze 4 dni przed okresem ;( Ale nic od 24 zaczynaja się dni płodne.. moe akurAT...Wink pOZDRwiam;*
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 21 z 41