Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży cz.29

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jagoda34

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lip 15, 2011 8:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki za rade a wytrysk był pełny do srodka bo wraz z mezem planujemy poczac malenstwo :)miejmy nadzieje ze jak zrobie test to bedzie pozytywny tylko szkoda ze az tyle trzeba czekac okres powinnam miec 29 lipca
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
WIKI16

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Pią Lip 15, 2011 9:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jagoda34 lepiej poczekać, bo wcześniej może wyjść negatywny, tak jak forumowiczce magdzie, a była w ciąży. Cierpliwość w tym wypadku się opłaca. No i trzymamy kciuki Smile

Dodano po 4 minutach:

Jagoda34 przepraszam formowiczce Marcie98 Mr. Green
Powrót do góry
Jagoda34

PostWysłany: Pią Lip 15, 2011 9:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki nio tak lepiej byc cierpliwym , no ale jak sie pragnie miec dziecko i to bardzo to z tym bedzie kłopot nio ale coz bede musiała bo nie mam wyjscia:)
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Lip 15, 2011 9:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tak zawsze trzeba pamiętać,że owulacja może się przesunąć więc i test na dobrą sprawę wyjdzie później niż sądzimy.

Powrót do góry
Jagoda34

PostWysłany: Pią Lip 15, 2011 10:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nio i otoz to własnie Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lip 17, 2011 9:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja jeszcze dodam zebys nie doszukiwała sie objawow na siłe bo tylko sie rozczarujesz.
nie przypisuj kazego kłucia jajnikow,czy boli podbrzusza, powiekszonych piersi do oznak ciazy bo identycznie reaguje organizm przed @.
pozostaje Ci cierpliwie czekac na odp dzien do testowania.
no i pamietaj ze im bardziej chcesz tym gorzej zajsc;/ cos w tym jest Sad

Powrót do góry
Raczek

PostWysłany: Czw Lip 28, 2011 7:54 pm    Temat postu: Potrzebuje pomocy... ;( pomoże ktos ?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Od trzech dni boli mnie podbrzusze tak jakby przed miesiaczka ale dopiero co ja miałam wiec co moze mi byc ?? Kochałam sie jeden dzien po miesiaczce z moim chłopakiem bez zabezpieczenia... czy to ciaza ?
Prosze o porade . Smile
---Zapoznaj się z regulaminem zanim napiszesz posta---tosia81
Powrót do góry
WIKI16

PostWysłany: Czw Lip 28, 2011 8:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Raczek jak długie masz cykle ?
Powrót do góry
Raczek

PostWysłany: Pią Lip 29, 2011 9:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cztery dni ... ten brzuch nadal mnie boli a od miesiaczki mineło 2 tyg . no i zaraz jeden dzien po kochałam sie z chłopakiem i on skonczył we mnie . Teraz pojawił mi sie dziwny sluz i jest go duzzo .

Dodano po 45 sekundach:

Hm mam krótszy ostatnio ok 23 dni... co w zwiazku z tym ?

Ostatnio zmieniony przez Raczek dnia Sob Lip 30, 2011 2:47 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
WIKI16

PostWysłany: Pią Lip 29, 2011 10:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Raczek ale, ja pytam nie ile trwa krwawienie miesiączkowe, ale co ile masz okres, co 28 dni czy krócej lub dłużej ? Jeśli masz raczej cykle regularne co najmniej co ok 27, 28 dni, to jeśli kochałaś się z wytryskiem w środku w 5 dniu cyklu, to nie powinno być ciąży, bo do owulacji jeszcze daleko. Ale jeśli masz krótsze powiedzmy, 25, 26 to już trochę ryzykownie to wygląda.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 33 z 41