Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Raczek
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lip 30, 2011 2:49 pm Temat postu: |
|
|
Tak mam krótsze... nawet ok 23 dni ...
Dodano po 1 godzinach 25 minutach:
Mam krótsze ... ostatnio 23 dni .
Dodano po 1 minutach:
Mam krótsze ostatnio ok 23 dni .
Dodano po 2 godzinach 28 minutach:
Mam krótsze ostatnio co 23 dni
Dodano po 7 minutach:
Hm mam krótszy ostatnio ok 23 dni... co w zwiazku z tym ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Raczek
|
Wysłany: Nie Lip 31, 2011 10:10 am Temat postu: |
|
|
Wiki16 mam krótsze ostatnio ok 23 dni ...
Jest coś nie tak ??
Dodano po 4 minutach:
.........................
Dodano po 40 sekundach:
.........................
Dodano po 33 sekundach:
Pomoże mi ktos ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
papatka123
|
Wysłany: Pon Sie 01, 2011 9:54 am Temat postu: podczas okresu |
|
|
Witam mam 21 lat i chciałam wiedzieć czy w takiej sytuacji jak wczoraj mi się skończył okres no i z chłopakiem uprawialiśmy sex z gumką po jakiś tam minutach długich dochodził i wiadomo że w gumce ale niestety była tam dziura i mi mówił że dużo poleciało mi do środka a zaraz po sexie patrzę na pościel to były palmy krwi... a okres mi trwa tylko 3 dni a nawet czasem 4 ;/ Jak czytam tam różne wypowiedzi to piszą że można jedni że nie można i teraz nie wiem... ;/ a przecież jak się skończy okres to jeszcze dni płodnych nie ma co ja z tego wiem... Bardzo wasz proszę o pomoc !!!!!!!!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Sie 01, 2011 11:05 am Temat postu: |
|
|
papatka a jak dlugie masz cykle?
po okresie w ciaze zajsc nie mozna pod warunkiem ze cykle sa w granicach 28-30dni. jesli masz bardzo krotkie to moze sie zdarzyc ze ost dzien okresu = dzien owulacji ale to zdarza sie b. rzadko. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Pon Sie 01, 2011 12:28 pm Temat postu: |
|
|
Raczek Jesli masz cykle 23 -dniowe, to dni płodne magą zacząć się już 3-4 dnia cyklu, czyli już po zakończeniu krwawienia. Kochałaś się 5 dc, z wytryskiem do środka, więc ryzyko zapłodnienia jest. Ale nie znaczy to, że musiało się tak stać, szanse są powiedzmy ok 30-40 %. Teraz pozostaje tylko czekać na okres. Jeśli będzie się spóźniał, trzeba zrobić test ciążowy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ladyshady
|
Wysłany: Pon Sie 01, 2011 3:41 pm Temat postu: pomóżcie!! |
|
|
witam was.chciałabym i prosze abyście napisali mi co sądzicie..poniewaz do ginekologa najblizsza wizyta dopiero za prawie 2 tygodnie (urlop lekarza) i nie wiem co o tym myślec.
Więc zacznijmy od tego,że okres ostatnio miałam 6 czerwca 2011 a dzisiaj jest 1 sierpnia.także prawie miesiąc mi się spóźnia..nie wiem co o tym myślec.Kochałam się z chłopakiem (stosunek przerywany) lecz nie skończył we mnie.On twierdzi,że nie jestem w ciązy.Około 2 tygodni po spodziewanej miesiączki ktora sie nie pokazała zrobiłam test i wyszedł negatywny.Nie mam żadnych objawów na okres i również nie czuje się jakbym była w ciąży.
Wiec pytanie do was:myślicie że mogło dojśc do zaplodnienia?
dodam,że nie uzywam tabletek anty.ani nigdy nie brałam,jestem w Polsce caly czas więc to nie zmiana klimatu..to co to może byc??
prosze o porady bo bardzo sie martwie.
z gory dziekuję. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Pon Sie 01, 2011 4:38 pm Temat postu: |
|
|
ladyshady faktyczne miesiąc spóźnienia to dużo, polecałabym zrobienie jeszcze raz testu, a najlepiej testu z krwi beta hcg, co w 100% potwierdziłoby lub wykluczyło ciążę. Czy podczas stosunku, wytrysk nastąpił odrazu po wyjściu ? I w którym dniu cyklu to było, jak długie masz cykle ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pon Sie 01, 2011 8:49 pm Temat postu: |
|
|
Powtórz test . Może to najzwyklejsze zaburzenia hormonalne...zdarza sie _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Bozienka24
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 02, 2011 11:21 am Temat postu: |
|
|
hej dziewczynki niechce was straszyc ale ja jestem w ciazy juz w 10 tygodniu a niemialam wytrysku bezposredniego takze i takie sytlacje sie zdazaja niechce nikogo tutaj straszyc ale jestem przykladem ze stosunek przerywany niejest zadna antykoncepcja co prawda stosowalam go od zawsze i wkoncu zdazylo sie jak sie zdazylo i bede znowu mamusia a na internecie mozna rozne wypowiedzi czytac jedni twierdza ze niemozna inni ze mozna ja juz sama zgupialam jak to wsyztsko czytalam asz wykonalam test ciazowy wyszedl pozytywnie po paru dniach kolejny i kolejny pozytywny potem lekarz 5 tydzien serduszko bilo i jestem szczesliwa takze dziewczyny uwazajcie najlepsza antykoncepcja jest brak seksu pozdrawiam marcoweczka 2012 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Sie 02, 2011 12:01 pm Temat postu: |
|
|
No oczywiście ,że stosunek przerywany nie jest antykoncepcją ) . Wpadki są bardzo częste .
Gratuluję maleństwa pod serduszkiem _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|