Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jagus008
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 28, 2011 10:37 pm Temat postu: sex analny a ciaza? pomocy powazne!! |
|
|
Czesc...
Mam pewien problem, otoz tydzien temu we wtorek zabawialam sie z chlopakiem. Najpierw podniecilismy sie, on dzialal paluszkami w mojej dziurecze. No i wspomagal nas zel intymny durex. Bylo duzo mojego sluzu oraz tego zelu. Po sexie od razu wstalam do ubikacji sie powycierac i podmyc. Nie zauwzylam czy sperma wyciekla z mojego tylka. Sadzac po kalendarzyku miesiaczkowym powinnam miec miesiaczke 26 ktorej nie mam i nie bardzo sie zapowiada zeby byla (miesiaczke mam nie regularna). W srode 13 mialam dziwne plamienie (jakby przed lub po miesiaczce), ktore trwaly kilka dni i nie bylo to wcale takie duze plamienie. Chcac zobaczyc co sie we mnie dzieje niedaleko wyjscia macicy ( na tym takim "zakrecie")wyczulam cos typu jajka jakbym miala za skora. Podejrzewalam ciaze jednak test ciazowy zaprzeczyl moje podejrzenia i obawy. Jednak w tamte wakacje dokladnie w lipcu przeszlam operacje, pecherzykow graffa, ktore pekly i mialam zapalenie otrzewnej. Mialam wiele problemow potem gdyz bylo tych pecherzykow corazj wiecej i coraz wieksze. Posiadaly one bardzo duze srednice, bylam pod stala kontrola i obserwacja. Ale po jakims czasie i wszystkich wskazaniach zeby przeszlo pecherzyki przestaly rosnac. Jednak przy kazdych dniach plodnych czuje jak doslownie rozsadza mi strone i jajniki gdzie milam operacje. I mam pytanie.. czy moje ciazowe objawy sa trafne czy jednak sa to problemy sprzed niecalego roku??.. przepraszam za zjechanie z tematu ale mysle ze bd to potrzebne. Jak uwazacie?? Bardzo prosze o pomoc!!!...
---Zapoznaj się z REGULAMINEM zanim coś napiszesz----tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pojawiam_sie_i_znikam
|
Wysłany: Pią Kwi 29, 2011 3:56 pm Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie.
Mam do was pytanie a zarazem wielką prośbę o pomoc.
Ostatnią miesiączkę miałam 20 Marca.
Zawsze okres miałam pod koniec miesiąca, ale ze względu na krótszy miesiąc Luty przesunął mi się na 20 Marca.
Jak to bywa oczekiwałam go dnia 20 kwietnia, ponieważ mój cykl tak trwa ok. 30-35dni.
Do dziś go nie ma..
Kochałam się ze swoim chłopakiem 3 razy od dnia 20 Marca.
Za każdym razem było zabezpieczenie w postaci prezerwatyw(Durex) oraz dojście już na zewnątrz.
Dnia 25 Kwietnia, z "napalenia" miałam na chwilkę w sobie penisa , nie było żadnego wytrysku lub coś podobnego, jeden ruch i wyjęcie.
Mam objawy okresu tzn takie jakie zawsze miałam przed okresem, skurcze brzucha, po herbacie ból jak to zawsze miałam.
Dziś rano miałam temp. 37,1 z ciekawości zmierzona.
Teraz zmierzona = 37,1
Powiedzcie mi co jest ? Mogę być w ciąży ?
Jest się czym martwić ? Nie planuje aktualnie dziecka iż jestem za młoda, nauka przed mną.
Proszę o konkretne odpowiedzi, a nie głupie komentarze.
Dziś jest 29 kwiecień, czyli według moich obliczeń już 40 dzień cyklu, a okresu nie mam....
Dodam iż pomiędzy tym czasem strasznie schudłam z powodu pracy i nauki, ok. 10kg
Byłam także przeziębiona, brałam antybiotyk.
A także malutki stresik z powodu nauki w szkole...
Proszę o pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 29, 2011 4:25 pm Temat postu: |
|
|
wg mnie niepotrzebnie sie martwisz. wytrysku nie było wiec i ciazy nie bedie. stres to głowny winowajca jestem pewna ze okres nadejdzie lada dzien bo wszystko na to wskazuje.
a co do temp to 2dni pod rzad takiej samej temp nie swiadczy jeszcze o ciazy... ona utrzymuje o wiele dluzej. jesli okres spoznia sie np 2 tyg i temp dalej jest podwyzszona to wtedy mozna myslec ze cos sie dzieje a tak? nie przejmuj sie! bedzie dobrzE! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Beatka.b
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 29, 2011 7:10 pm Temat postu: |
|
|
jagus008 moim zdaniem powinnaś udać się do ginekologa. Nie wydaje mi się, żebyś w jakimkolwiek stopniu mogła być w ciąży... Ale możesz mieć jakąś infekcję bądź nawrót poprzedniej choroby. Jeśli miało się operację to trzeba szczególnie dbać o miejsca intymne żeby nie było nawrotu choroby. Tak więc to chyba będzie najlepszym rozwiązaniem. pojawiam_sie_i_znikam
pojawiam_sie_i_znikam - A nie zauważyłaś większych piersi u siebie???? ogólnie to ja tak miałam właśnie jak Ty jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Po 7 dniach spóźniającego się okresu (oczywiście czułam się jakbym go miała zaraz dostać, brzuch bolał itp) zrobiłam test ciążowy i u mnie to był 34 dzień cyklu. Ty jesteś już w 40 dniu cyklu. W sumie patrząc na to, że masz nie regularne miesiączki czyli od 30 do 35 dni to spóźnia Ci się dopiero koło 5 dni to jeszcze nie tak dużo.
Pisałaś, że antybiotyk brałaś jeśli brałaś go w tym czasie od 20 marca to oczywiste, że to przez to się spóźnia;)
No i utrata wagi i stres też ma swój dodatkowy czynnik, który opóźnia miesiączkę.
Czyli podsumowując raczej bym myślała o tym antybiotyku i przez utratę wagi.
A jeśli czujesz się bardzo niepewnie to zrób sobie test ciążowy żebyś nie stresowała się jeszcze bardziej. Główka do góry, moim zdaniem to przez osłabienie organizmu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jagus008
|
Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 3:30 pm Temat postu: |
|
|
Skoro nie ma sie czym martwic i myslicie, ze to nie ciaza to dlaczego brak miesiaczki? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Carwer
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 9:19 pm Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie
Piszę doi was w ogromnej i mega wielkiej prośbie.
Jakieś 2 godziny temu kochałem się z dziewczyną. Niestety wytrysnąłem w pochwie kobiety. ( Był to mój 1 wytrysk ) .. Nie wiem jak to się stało.
Miałem na sobie 2 prezerwatywy ( durex extra save ) do tego dziewczyna bierze anty Cilest
Jaka jest szansa na ciąże ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 10:12 pm Temat postu: |
|
|
Carwer napisał: | Miałem na sobie 2 prezerwatywy |
głupota do potegi 100tnej!!!!
nigdy ale to przenigdy nie zakładaj wiecej niz 1 gumka!
wtedy szanse na pekniecie sa o wiele wieksze jakbys uzywał 1dnej.!
po jaka cholere Ci podwojna gumka? = podwojna ochrona?
bez sensu.
jedna spełnia swoja role w 100%.
co do pytania to nie ma mowy o ciazy jesli tabletki sa przyjmowane regularnie, nie pomijane i o stałej porze.
wtedy nie ma mowy zeby zaszła w ciaze gdyz cała owulacja zostaje wstrzymana i nie ma czegos takiego jak dni płodne i niepłodne.
wiec na moje oko jest dobrze!
i nigdy wiecej nie uzywaj 2ch gumek na raz
podaje przykład:
załoz sobie podwojne pary majtek, dzinsow i skarpet.
po co?
nie wiem,
tak samo jak nie wiem po co durexy poszły w ruch w 2ch ezgemplarzach _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Carwer
|
Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 10:37 pm Temat postu: |
|
|
Wielkie dzięki.
A dlaczego używałem 2 ??
Dziewczyna mi mówiła , że to bardzo dobry sprawdzony sposób
Ale nie pękła żadna , ale doznanie mniejsze
Dodano po 24 sekundach:
Heather
możesz powtórzyć jeszcze raz
po jaka cholere Ci podwojna gumka? = podwojna ochrona?
właśnie tak , podwójna ochrona |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 11:14 pm Temat postu: |
|
|
Carwer nie ma za co.
dziewczyny nie słuchaj bo nie dosc ze ochrona zmniejsza sie i to o ponad połowe to i jak sam zauwazyłes doznania sa mniejsze.
to jutro załoz 2 pary majtek i zobacz czy bedzie wygodnie i fajnie
hehe.
1 w zupelnosci wystarczy- gwarantuje!
w sumie nawet gdybys nie uzywał gumek to nic by sie nie stało bo bierze tabletki
wiec mozna sie kochac do woli i bez zabezpieczenia, pod warunkiem ze sa przestrzegane podstawowe zasady
powodzenia i nie popełniaj wiecej takich błedow bo nast razem peknie i nie bedziesz wiedzial kiedy .
Carwer napisał: | Ale nie pękła żadna , |
wiec skad ten wytrysk w srodku? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Carwer
|
Wysłany: Nie Maj 01, 2011 9:20 pm Temat postu: |