Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży cz.29

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Maj 01, 2011 10:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie rozumiem...
miałes 2 gumki z czego zadna nie pekła wiec jak nasienie dostało sie do pochwy?
czy chodzilo Ci o to ze miałes wytrysk w srodku ale w gumce...
pogubiłam sie Rolling Eyes

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Carwer

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Maj 01, 2011 10:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wytrysk był w gumce
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Maj 01, 2011 10:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha to juz wszystko jasne Smile
z reszta tak jak pisałam- przy zazywaniu tabletek nie ma mowy o ciazy chocby kazdy stosunek konczyl sie wytryskiem w srodku Smile
spokojna glowa Cool

Powrót do góry
Beatka.b

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Maj 02, 2011 12:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Carwer - Nie wiem skąd ta panika jak wytrysk był w gumce, a dziewczyna bierze tabletki...
Powrót do góry
boje_sie

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Wto Maj 03, 2011 6:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam problem. Otóż przeprowadzaliśmy zabawy intymne z moją dziewczyną (rękami robiliśmy sobie nawzajem dobrze). Z mojego członka wydobywał się ten cały płyn preejakulacyjny czy co to tam jest. Czy możliwe jest, że moja dziewczyna zajdzie w ciążę jeśli przypadkowo przeniosłem trochę płynu z mojego członka pomiędzy jej nogi? Dodam że moja ukochana jest jeszcze dziewicą. Nie mam zielonego pojęcia czy w tym płynie znajdują się plemniki, dlatego proszę o szybką odpowiedź, od tej zabawy minęło już 36 godzin, więc ewentualnie można ratować sie jeszcze słynną tabletką 72h po.

2gie pytanie: czy plemniki mogą przejść przez ubranie? (taka symulacja sexu Smile )

Proszę o odpowiedzi.

Edit// dodam, że moja niewiedza w tej sferze jest ogromna, a wytrysk miałem około 5 min później (dokończyłem sam w WC).
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Maj 03, 2011 10:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

boje_sie napisał:
czy plemniki mogą przejść przez ubranie?

nie moga.

boje_sie napisał:
wytrysk miałem około 5 min później (dokończyłem sam w WC).

to bardzo wazne kiedy był wytrysk. im dluzej tym lepiej.
w Twoim wypadku nie ma mowy o ciazy. to było zwykłe podniecenie a w nim nie ma plemnikow.
swiadczy o tym to ze sam doprowadziles do wytrysku.

ps- dziewice rowniez zachodza w ciaze.
nast razem uwazajcie bo dni plodne to dla plemnikow bardzo dogodne srodowisko zycia Smile

podsumowujac: nie ma powodu do obaw i brania esc.

boje_sie napisał:
że moja niewiedza w tej sferze jest ogromna,

moze najpierw sie poedukujcie wzajemnie a dopiero potem czesc praktyczna?
no i nie zapomnijcie o zabezpieczeniu Cool

Powrót do góry
boje_sie

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Wto Maj 03, 2011 10:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki. piszę bo pierwszy raz mam taką sytuację, a dziewczyna pisze jutro maturę z polskiego Wink i przez to jest strasznie zestresowana. Czyli mogę jej napisać że nie ma czym się martwić, że będzie dobrze?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Maj 03, 2011 11:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak jest.
nie ma sie czym martwic Smile
w ciazy napewno nie jest.

Powrót do góry
Nowa8709

PostWysłany: Pią Maj 06, 2011 5:41 pm    Temat postu: Plamienia w środku cyklu...:( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam ma taki problem
Otóż 24 i 25 kwietnia kochałam się z moim chłopakiem
był to stosunek przerywany w dni płodne, tydzień po tym stosunku w 19 dniu cyklu pojawiło się u mnie dziwne plamienie koloru brązowego z lekką domieszką krwi i trwało do czwartku czyli pięć dni zaczęło się w sobotę.
Teraz takie pytanie co to może być? ciąża? może jakaś choroba?
Proszę o jak najszybsza i szczerą odpowiedź z góry dziękuję i pozdrawiam Smile
---Zapoznaj się z regulaminem. NIe powielaj postów i pisz w odpowiednim miejscu---tosia81
Powrót do góry
Beatka.b

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Maj 06, 2011 9:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w 19 dniu cyklu plamienie? Hmm... pomyślmy...
Nie wiem jak inne koleżanki ale ja nie miałam plamienia przed ciążą... Ale jak wiadomo organizm jest różny. Bardziej proponowałabym Ci poczekać do miesiączki bo plamienie w sumie nic nie znaczy. Jeśli Ci się będzie spóźniał okres to wtedy dopiero bym się martwiła. A robiłaś test ciążowy? Choć nie wydaje mi się, by mogła to być ciąża.

U niektórych kobiet plamienie przed miesiączką oznaczają jakieś tam niedobory więc może poczekaj do miesiączki i idź do lekarza. On Ci wyjaśni czemu u Ciebie wystąpiło to plamienie. Powodzenia;)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 9 z 41