Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" (part 21)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Markus88

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sie 18, 2009 9:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Znaczy się, jutro jak wspomniałem wybiera się do ginekologa więc wszystko się okaże. Aczkolwiek jak wspominałem jakby nie patrzeć wytrysku nie było + te testy skłaniają mnie ku myślom, że nic nie powinno się zdarzyć.

Pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Sie 18, 2009 9:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Popieram w pelni nowicjuszke - tabletki to bardzo dobre rozwiazanie jesli dziewczyna tak bardzo boi sie ciazy...

Jeśli chodzi o argumenty ... to dziewczynie mozesz zapewnic ze w ciazy nie bedzie po pierwsze stres, wszelkie zmiany klimatu, przyjmowane antybiotyki mogą opóźnić okres. Po drugie jeśli wytrysk nie nastapił wewnątrz niej (a nawet jeśli w niej ale w prezerwatywie) ... jak plemniki miały dostać sie do jajeczka? Nie jest to fizycznie możliwe.
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Sie 18, 2009 10:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bez wytrysku nie ma mowy o ciąży...Naprawdę Smile

Jak to mówią: z pustego i Salomon nie naleje Wink
Markus88

PostWysłany: Wto Sie 18, 2009 10:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oby się Pani nie myliła Wink
Czyli mogę rozumieć przez to, że opóźnienia nawet 3-4 tygodniowe czasami się zdarzają? Nie jest to od razu przesłanka do tego, iż kobieta zaszła w ciąże?

Dziękuję Pani za cierpliwość i jednocześnie obiecuje, że to już ostatni post w moim wykonaniu Wink Oprócz jutrzejszego z werdyktem.
Powrót do góry
somebody

PostWysłany: Wto Sie 18, 2009 10:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki nowicjuszka i mala mi za wyrazenie waszego zdania, okres dostala dzis rano ale nie moglem tego napisac z racji tego ze bylem w pracy Smile Jest po sprawie aczkolwiek moja dziewczyna to trudny przypadek i namowic ja do czegokolwiek graniczy z cudem. Chyba postawie ultimatum, ze albo tabletki albo samotnosc. Niestety, comiesieczne panikowanie i wysluchiwanie tego(wiem jak to brzmi ale przez kilkanascie miesiecy bylem cierpliwy, niestety wszystko ma swoje granice) non-stop mnie juz poprostu nudzi, wtedy sie zaczyna awantura o brak zainteresowania itp. Nie chce tego poprostu znosic a napewno nie musze. To przykre ale chce jej dobra, chce zeby skonczyla studia, zeby spala spokojnie. Wiec wole postawic jej ultimatum niz przekreslic zycie. Pozdrawiam Smile
Powrót do góry
desperat

PostWysłany: Wto Sie 18, 2009 10:31 pm    Temat postu: POMOCY!!!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, współżyję ze swoją partnerką od jakiegoś czasu.. kochamy sie przy użyciu prezerwatywy, oraz staram sie zawsze kończyć po za partnerką, ostatnie nasze współżycie miało miejsce 8 sierpnia natomiast okres zaczął się 12 sierpnia, dwa dni temu czyli 16 sierpnia skończył się jej okres, (okres pojawił sie 3 dni przed planowym rozpoczęciem) jednak mam pewne obawy czy nie jest w ciąży ponieważ w trakcie okresu zdarzyło sie ze zemdlała, teraz po okresie bywa tak, ze słabnie i ze ma nudności, oraz dziś zdarzyło sie ze wymiotowała.... ludzie czy to objaw ciąży?

Przeniosłam do pokrewnego / nowicjuszka
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Wto Sie 18, 2009 10:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Potrafią się zdarzać. Aczkolwiek nigdy nie jest to normą...Moim zdaniem przyczynia się do tego między innymi nadżerka (oprócz stresu i podróży).

Jeśli wcześniej nie było możliwości zajścia w ciążę to nie ma na nią szans Smile

Pozdrawiam Smile I zapraszamy na forum Smile Bo po to ono jest Smile
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Wto Sie 18, 2009 10:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

somebody Popieram Cie w całości Smile Nareszcie jakiś odpowiedzialny facet Smile

Tak trzymaj Smile

desperat Nie...W waszym przypadku ciąża jest fizycznie niemożliwa...A skoro się tak boisz to po prostu nie uprawiaj seksu...

Nie jest na diecie?Może zażywa jakieś leki?

Ostatnio zmieniony przez nowicjuszka dnia Wto Sie 18, 2009 10:46 pm, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry
desperat

PostWysłany: Wto Sie 18, 2009 10:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie zażywa żadnych leków i nie jest na diecie, obecnie jest od ponad tygodnia u swojej siostry na wakacjach w niemczech, czy zmiana otoczenia może być przyczyną takich dolegliwości?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Sie 18, 2009 10:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trudno powiedzieć, wyślij swoją dziewczynę koniecznie do lekarza, powinna zrobić min. badania krwi. Ciaża wykluczona a po drugie po tak krótkim czasie objawy nie występują.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 17 z 52