Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" (part 21)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
iwonka3424

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 6:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podobno plemniki mogą przeżyć do 72godz. od stosunku. Czy to prawda, bo jeśli tak to przetrwają do moich dni płodnych.Dzięki za odpowiedź.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 6:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moga przetrwac, dlatego tez w tym celu dodajemy ten zapas 4 dni. Zatem nie przetrwaja. Spokojnie.

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 8:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

byla taka mozliwosc, 3tygodnie temu,od 2mam podejzenia, rozmawialam ze strszymi kolezankami i uwazaja ze jest to mozliwe... Najgorsze jest to ze z tym chlopakiem juz nie jeste:( ale do rzeczy... zazwyczaj mialam regularne cykle ale od 2miesiecy nie biore tabletek i mi sie wszystko przestawilo... Ja mialam wogole bledne informacje,myslalam ze przed,po i w trakcie miesiaczki sa dni nie plodne a dowiedzialam sie ze to nie prawda i dlatego jest taka mozliwosc...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 10:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aa doszlo do wytrysku w srodku?

Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 10:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przed miesiaczka, sa nieplodne, jesli chodzi o "po" to roznie bywa... zalezy to od dlugosci cyklu. Przy "standardowym" cyklu (28 dni) dni plodne zwykle zaczynaja sie od 10 d.c. i jesli miesiaczka trwa powiedzmy 7 dni to potem mozesz jeszcze sie kochac przez 2 dni... ale zawsze wspolzycie po niesie jakies ryzyko, bo nie wiadomo czy cos sie nie przesunie....

PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 11:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak sie denerwije. jak bede w ciazy to maskara

Dodano po 1 minutach:

mam regularne cykle co 28 dni. to byl 8 dzien cyklu, wiec??
Powrót do góry
roza3101

PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 11:54 pm    Temat postu: Spóźniajcysie okres Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam 15 lat , pierwsza miesiaczka pojawiła mi sie około 3 lat temu, do tej pory była regularny, jednak miałam dostać okres 8 sierpnia a nie mam go do tej pory. Nie uprawiałam sexu ani nic w tym stylu, czym moze byc to spowodowane pomóżcie mi

Przeczytaj regulamin forum.
Przyłączyłam do pokrewnego / nowicjuszka
Powrót do góry
Mmmadzia

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Wto Sie 25, 2009 12:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stresem, brakiem witamin lub czymś poważniejszy...
Najlepiej idź do ginekologa i powiedz jaki masz problem, zbada i powie co i jak...
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Sie 25, 2009 12:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dni płodne masz od 8 do 17 dnia cyklu.
scarlett

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Wto Sie 25, 2009 8:02 am    Temat postu: czy to moglo opoznic???? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej;
Spoznia mi sie okres, powinnam dostac 22.08.
Kochalam sie ze dwa tygodnie temu. Prezerwatywa nie pekla, bo sprawdzala ze 3 razy.
Na poczatku cyklu bralam antybiotyk i troche tabletek antykoncepcyjnych.
Troche, bo mialam opakowanie z 10 tablektkami ( zostalo mi takie po przesuwaniu krwawienia).... Zrobilam juz 4 testy ciazowe...jedna kreska....
Co moglo przesunac moj okres????
Pomocy

Nie zakładaj nowych tematów jeśli istnieją pokrewne!

Przeczytaj regulamin forum!

Przeniosłam do pokrewnego / nowicjuszka

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 22 z 52