Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 8:38 am Temat postu: |
|
|
to wina antybiotyku w ciazy nie jestes. mozesz byc spokojna. napewno okres bedzie - cierpliwosci
antybiotyki, stres,zmiana klimatu,odchudzanie- to wpływa na przesuniecie.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
scarlett
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 11:46 am Temat postu: |
|
|
dzieki za odpowiedz.
Mysle, ze moglam sobie niezle nabalaganic tymi kilkoma tabletkami antykoncepcyjnymi... w sumie to wtedy jajeczko nie dojrzewa...
Fakt, dosc drastycznie sie ostatnio odchudzam.
Stresu nie brakuje... w takim razie bede czekac.
Dodano po 2 godzinach 55 minutach:
na wszelki wypadek zrobilam hcg, jutro wyniki _________________ scarlett |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 12:36 pm Temat postu: |
|
|
scarlettTo co zjadlas tylko kilka tabletek antykoncepcyjnych? Nie cale opakowanie?! Jak juz zaczyna sie brac tabletki to powinno sie zjesc cale opakowanie... jesli nie zjadlas calego opakowania to ja sie nie dziwie ze organizm zwariował Plus antybiotyk.... nie zazdroszcze twojemu organizmowi takiej rewolucji _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
scarlett
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 1:24 pm Temat postu: |
|
|
nooooooooooooooo,wiem, zachowalam sie jak nastolatka ( z szacunkiem do nastolatek, bo pewnie nie jedna jest madrzejsza ode mnie)
Mialam kilka tabletek, pojechalam za granice, nie poszlam do lekarza po nastepne opakowanie wiec wiecej nie mialam.
Po tych tych kilku mialam mini krwawienie z odstawienia.... no a teraz mam ciazoschiza.
Zrobilam kilka testow, wyniki negatywne, a dzis poszlam na hcg....
ehhhh, ale chyba nie pozostaje mi nic innego jak tylko czekac na okres.
Mam nadzieje, ze w koncu przyjdzie _________________ scarlett |
|
Powrót do góry |
|
|
|
czarna_J
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 3:06 pm Temat postu: jestem w ciąży ? |
|
|
Witam, mam problem..
Ostatnio z piątku na sobotę (21/22 sierpnia) kochałam się z moim chłopakiem. Były to dni płodne.. mój pierwszy raz. stosunek przerywany bez żadnego zabezpieczenia..
Minęło już 3 dni i czuję się jakoś dziwnie.. jestem zmęczona, spać mi się chce i bolą mnie tak lekko jajniki.. strasznie się cały czas stresuję, nie wiem co już mam myśleć i robić..
prosze pomóżcie.. Jestem w ciąży ?
Proszę umieszczać posty w odpowiednich, istniejących już tematach, a nie tworzyć nowe. Temat przyłączam do już istniejącego.
Mala_mi
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
KoffanaAgoosia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 3:11 pm Temat postu: |
|
|
objawy po 3 dniach od stosunku?? to niemozliwe poczytaj troche podrecznikow do biologii |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mmmadzia
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 3:13 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli będziesz tyle o tym myślec to uroisz sobie ciąże.
Obajwy występują po 4 tygodniach a nie po 3 dniach....
Poczekaj na okres a jak będzie się spóżniał to wtedy napisz o swoich wątpliwościach w odpowidnim temacie.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 3:41 pm Temat postu: |
|
|
A może troszkę najpierw poczytaj na temat cyklu, zapłodnienia itp a dopiero potem bierz się za seks?
Objawy się tak wcześnie nie pojawiają. To raz,
Dwa, że żeby cokolwiek powiedzieć, musisz podać ile trwają Twoje cykle, i który to był dzień cyklu.
Trzy, żeby doszło do zapłodnienia, potrzebna jest komórka jajowa i zdolny do zapłodnienia plemnik. Więc jeśli Twój partner wyjął z ciebie penisa na czas, a Ty nie miałaś owulacji to w ciąży nie będziesz.
Możesz wykonać test ciażowy14-16 dni po stosunku.
I nie zakładaj nowych tematów jeśli istnieją pokrewne, oraz nie powielaj postów. Przeczytaj regulamin forum! _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 3:42 pm Temat postu: |
|
|
czarna_J Objawy ciazy po 3 dniach nie wystepuja, narazie sobie wkrecasz. Ale radze zrobic test minimum 14 dni po stosunku w przypadku gdyby okres sie spoznial. Bo dni plodne i stosunek bez jakiegokolwiek zabezpieczenia moze skonczyc sie ciaza! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
caly moj swiat
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 3:45 pm Temat postu: szukam potwierdzenia |
|
|
raczej nie jestem panikara.. i wątpie ze moglo by cos byc nie tak.. jednak chcialabym potwierdzic swoje zdanie.
okres waha mi sie pomiedzy 26-32 dniami... raczej cykle mam dluzsze ale czasem zdaza i sie wlasnie ze mam krotkie ponizej 28 dni...
wspolzylam z moim mezczyzna w 4 dniu cyklu bez zabezpieczenia.. trwalo to dosc dlugo... ok 20-30 min ale chyba nie doszlo do erekcji...
nie wydaje mi sie zebym mogla zajsc w ciaze.. jednak chcialabym pozanc wasze zdanie
z gory dziekuje:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|