Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" (part 21)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Sie 29, 2009 10:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma szans na ciążę...Z czego ta ciąża ma być? To że boli może sugerować równie dobrze zbliżający się okres...Albo niewłaściwą dietę...Nie wkręcaj sobie bo nie ma sensu...
xpux

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sie 29, 2009 10:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mala_mi napisał:
xpux szans na ciaże nie ma. Skoro była prezerwatywa, a wytrysk i tak był na zewnątrz to nie było możliwosci zajscia w ciaży.

wytrysku w ogole nie bylo ;p
ale wiem ze w tym plynie wczesniej moga znajdowac sie plemniki, zapytalam by uspokoic sumienie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sob Sie 29, 2009 10:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to tym bardziej ciaża nie możliwa. Aby zajść w ciąże potrzebny jest wytrysk (w partnerce). Bo w "tym płynie" plemniki mogą się pojawić ale tylko przed samym wytryskiem. A jeśli było zabezpieczenia a i tak wytrsku nie było to nawet nie było możliwości aby plemniki tam ( w preejakulancie) się pojawiły
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Sie 29, 2009 11:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a n i a26 Nie rób z forum śmietnika! Ludzie ile macie lat używając słowa "spuścił" ? Mi to pasuje na poziom gimnazum Neutral Zamiast np miał wytrysk Neutral Ciąża wykluczona, chyba że urojona... a jeśli każdy stosunek ma tak się kończy to....

PostWysłany: Sob Sie 29, 2009 11:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Stop!Edycja!Ostatni okres mialam 7 sierpnia.To był sierpień.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Sie 29, 2009 11:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Justar jeżeli wytrysk nastąpił w tobie, albo zaraz krótko po wyjściu z CIebie to mam złe wieści - to były dni płodne a wiec istnieje ryzyko ciąży. Na początku września zrób test jeżeli miesiaczka się nie pojawi w terminie. Test albo standardowy dostepny w aptece, lub też test z krwi bhcg który można zrobić w lab. medycznym koszt ok. 30 zl

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Nie Sie 30, 2009 12:09 am    Temat postu: Czy to może być ciąża? Błagam o odpowiedź. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zawsze kocham się z moim chłopakiem z zabezpieczeniem (prezerwatywa). Kondom nigdy nam nie pękł. Ale zabawialiśmy się raz pod prysznicem i chłopak "pchnął" mnie z 5 razy bez "gumki". I wcześniej z 5 razy w morzu w zimnej wodzie. Nie doszło do wytrysku.
Jestem bardzo młoda.
Czy jest duże prawdopodobieństwo, że zaszłam w ciążę? Czy jest jakiekolwiek prawdopodobieństwo?
Proszę o odpowiedź.

Przeniosłam do pokrewnego / nowicjuszka
Powrót do góry
kasica92

PostWysłany: Nie Sie 30, 2009 12:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to był jakoś 9 , 16 , 17 dzien cyklu...dokładnie nie moge stwierdzic bo było pare takich sytuacji w których mogłabym zajsc w ciąze.Teraz chyba jeszcze za wczesnie na test.jesli dalej nie dostane to w środe jakos zrobie test
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Sie 30, 2009 2:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jak, jeśli nie było wytrysku?

W ciążę nie zachodzi się z powietrza...Potrzebne są komórka jajowa i plemnik...

Poczytaj trochę na temat...

I nie zakładaj nowych tematów jeśli masz przed nosem pokrewne!!!

Już specjalnie są tematy podwieszane żeby były od razu widoczne!
Przeczytaj regulamin forum!

renata1

PostWysłany: Nie Sie 30, 2009 7:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

boje sie strasznie,nie oge jeść i jak mam na coś ochote to nir jem bo i sie z ciążą kojarzy. czasami mnie podrzusze troche boli i jajniki.jak słysze w Tv o ciązy to mam schize straszną. czasami to mi nie dobrze sie robi jak pomyśle o jedzeniu. to było 3 tygodnie temu (mój 1 raz). mój chłopak pow że jak mu nie wieże to żeym poszła do ginekologa,ale nie mam za Bd kiedy Sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 31 z 52