Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasica92
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 2:06 pm Temat postu: |
|
|
Współżyłam właśnie w te dni płodne i teraz się martwie.Już wiem co to nadżerka dzięki za informacje ale czy przez nadzerke moze mi sie spóźniać okres? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
xpux
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 5:14 pm Temat postu: problem |
|
|
ja mam w sumie dziwna sytuacje
wiem ze mam prawdopodobnie torbiel czekoladowa, wyszlo to jakis czas temu w badaniu usg, tak przypadkiem
no i od jakis 2-3 miesiecy mam strasznie nieregularny okres (raz mialam 20 dni, poprzednio 32 a teraz ciagle niema[31 dzien] gdy normalnie cykl trwa u mnie 28 dni :/)
od roku nie mialam zadnego faceta z malym wyjatkiem, w obecnym cyklu, ok 5 dnia kochalam sie z moim chlopakiem. tzn, to byl ostatni dzien krwawienia, bo okres nawet jeszcze lekki mialam. dodatkowo uzywalismy gumek ktore nie pekly no i on w dodatku nie mial wytrysku. czy jest w ogole jakies prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy?! bo jakos mnie to meczy. i niewiem czy kupowac test, czy spoznia mi sie przez ten torbiel, jak ostatnio... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justar
|
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 7:45 pm Temat postu: czy jestem? |
|
|
Chciałabym abyście mi pomogli,bo niektórzy tylko oceniają po pozorach
Ostatnią miesiączkę miałam 7 lipca.Kochałam się z chłopakiem w nocy 17/18 sierpnia.Był to stosunek przerywany(mało pamiętam,ale chyba tak było).Nie biorę pigułek.Od kilku dni boli mnie brzuch i piersi.Sutki też,Czy to mogą być objawy okresu,a ja przesadzam???Po prostu się martwię,bo nie jestem jeszcze gotowa
Proszę umieszczać posty w odpowiednich, istniejących już tematach, a nie tworzyć nowe. Temat przyłączam do już istniejącego.
Mala_mi
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
scarlett
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 9:17 pm Temat postu: to znowu ja |
|
|
Dostalam @.... wlasciwie to nie wiem co to bylo, bo bylo bardzo skape i trwalo zaledwie 2 dni
Bardzo soe martwie, ze moge byc w ciazy.
Zrobilam test hcg jakies 2 tygodnie po stosunku ( z prezerwatywa, kotra nie pekla) wynik <0,1.... 4 testy ciazowe pokazuja 1 kreske... czy to mozliwe, ze wszystkie sposoby sprawdzania zawiodly????!!!!!!!! _________________ scarlett |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 9:46 pm Temat postu: |
|
|
Justar napisz więcej szczegółów tzn. ilu dniowe masz cykle oraz czy są one regularne. Bez tego trudno cokolwiek powiedzieć bo te objawy które opisujesz mogą swiadczyc zarówno o ciaży jak i oznaczać nadchodząca miesiaczkę. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 9:54 pm Temat postu: |
|
|
xpux szans na ciaże nie ma. Skoro była prezerwatywa, a wytrysk i tak był na zewnątrz to nie było możliwosci zajscia w ciaży.
scarlett test bhcg jest testem z krwi więc tutaj możliwości pomyłki nie ma. W dodatku wszystkie 4 testy nie mogą się mylić. Jeden tak, dwa no ewentualnie też ale 4?! Weż to na logike, jeżeli byla prezerwatywa to w jaki sposob miało dojść do zapłodnienia? Jak plemniki miały się dostać? Przecież nie wycinają sobie dziury w lateksie a drugi potem jej nie ceruje - żeby nie było śladu. Nie mam pojęcia jak CI to wytłumaczyc ze szans na ciaże nie ma... biorąc pod uwagę że nie tylko ja Ci o tym pisałam. Byc moze ze stresu ci się tak wszystko poskracało... nie panikuj... albo idź do lekarza ginekologa może jemu uwierzysz skoro nie wierzysz w to co tutaj się do Ciebie pisze :/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justar
|
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 10:23 pm Temat postu: czy |
|
|
Cykle mam regularne,Co 27/28 dni. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 10:28 pm Temat postu: Re: czy jestem? |
|
|
Justar napisał: |
Ostatnią miesiączkę miałam 7 lipca.Kochałam się z chłopakiem w nocy 17/18 sierpnia.Był to stosunek przerywany(mało pamiętam,ale chyba tak było).Nie biorę pigułek.Od kilku dni boli mnie brzuch i piersi.Sutki też,Czy to mogą być objawy okresu,a ja przesadzam???Po prostu się martwię,bo nie jestem jeszcze gotowa |
Moment bo się pogubiłam od 7 lipca nie miałas miesiaczki a kochałaś się z chlopakiem w sierpniu? Okres spoznia ci się prawie miesiac? Czy sie pomylilas? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
a n i a26
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 10:37 pm Temat postu: czy jestem może w ciaży :( ?? |
|
|
Witam
Niedawno kochałam się z moim chłopakiem, to był sex przerywany
ale nie spuścił mi sie tam bo nie doszedł
i miałam dni niepłodne, mam tak jakby objawy ciąży boli mnie w podbrzuszu troszkę
alę myślę,że to ciążą urojona bo ciągle myślę,że jestem w ciąży itp.
pomóżcie . !!
i mam pytanie,jestem w ciąży ???
odpisujcie. !!! bo nie pokoję się
Nie zakładaj nowych tematów jeśli istnieją pokrewne!!!Używaj opcji "szukaj"!!!
Przeczytaj regulamin forum!!!
Przeniosłam do pokrewnego / nowicjuszka
Drugi post, w nowym temacie usunełam. Proszę nie robić śmietnika z forum i nie dublować postów!
Mala_mi
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 10:39 pm Temat postu: |
|
|
kasica Nie pytałam o to czy dni płodne czy nie bo to wiem...Pytałam o konkretny dzień cyklu...
Czytanie ze zrozumieniem...
Może się spóźniać przez nadżerkę może się spóźniać przez ciążę. Zrób test jak minie 14-16 dni od ostatniego stosunku. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|