Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aannkkaa91
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 2:30 pm Temat postu: |
|
|
tak wiem ale oczekiwalam ze ktos moze miec wieksza wiedze na ten temat i chcialam poczytac wiecej opinii |
|
Powrót do góry |
|
|
|
isztar
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 3:53 pm Temat postu: witajcie |
|
|
musze sie z wami podzielic moja radoscia
dostalam okres czyli nie ma ciazy czyli testy mialy racje :Dhihih
co za ulga
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
esqa22
|
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 6:34 pm Temat postu: |
|
|
Witam ponownie moze pamietacie moja historie?tez czekalam na okres kochalam sie w dni plodne,chlopak nie skonczyl we mnie lecz mialam duze obawy czy aby do niczego nie doszlo.okres dostalam w terminie byl dosc intensywny,brzuch mnie bolal mocno jak zawsze jednak mialam takie obfite krwawienie tylko jakies 4,5 dni gdzie zawsze mialam 6,7 i boje sie ze mimo tego moge byc w ciazy,wiem ze sa takie przypadki typowych objawow niemam,jednak czasem pobolewa mnie w podbrzuszu,jakos tak dziwnie,czy mimo okresu moge byc w ciazy?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 6:52 pm Temat postu: |
|
|
esqa22 nie, okres 4,5 to normaly okres. Musialyby to byc plamnienia, znacznie mniej obfite... jesli nie masz pewnosci zrob test, najlepiej z krwi da ci 100% pewnosc i po klopocie. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 7:29 pm Temat postu: |
|
|
aannkkaa91 cóż więcej można napisać ponadto co zostało napisane w innym temacie. Według mnie nie ma co panikować ale ryzyko zawsze jakieś tam istnieje, jednak plemniki musiałaby znaleźć sie naprawdę blisko wejścia pochwy .
isztar no widzisz
esqa22 jeśli miałaś okres normalny czyli normalnie obfity to ciąży nie ma. Nawet jeśli sie skrócił o dzień, dwa. W czasie ciąży może wystąpić delikatne plamienie ale nie da sie tego pomylić z miesiączką. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
scarlett
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 8:46 pm Temat postu: ciaza przy prezerwatywie |
|
|
Witam;
Kochalam sie z chlopakiem w tym miesiacu 3 razy, 2 razy uzywalismy tylko gumek... nie pekly, sprawdzilam po stosunku testem "wody"nalewajac do prezerwatywy..., 3 raz byly dodatkowo globulka.... oczekuje okresu ale obawiam sie ze moge byc w ciazy....
Przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu. przeczytaj regulamin forum. Nie zakładaj nowych tematów gdy istnieją już pokrewne. / nowicjuszka _________________ scarlett |
|
Powrót do góry |
|
|
|
scarlett
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 9:16 pm Temat postu: znow strach |
|
|
To znowu ja... znow sie boje!!!!!!!
kochalismy sie w tym miesiacu 3 razy, 2 razy z sama gumka, a 3 raz z gumka i globulkami.... prezerwatywa nie pekla ale boje sie....
czy moge byc w ciazy _________________ scarlett |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 11:08 pm Temat postu: |
|
|
nie ma szans na ciaze _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 9:08 am Temat postu: |
|
|
scarlett czy po każdym stosunku będziesz pisała pytanie " czy mogę być w ciąży"?? Skoro tak bardzo panikujesz i się stresujesz może nie pora na sex? warto tak sie zadręczać?
Używaliście prezerwatyw i globulek. Jeśli gumka nie pękła, nie zsunęła się to byliście zabezpieczeni. Nie ma co wałkować tematu _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
gwiazdka1
|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 1:52 pm Temat postu: |
|
|
witam, mam pytanie.
W zeszłym miesiącu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne, więc nie orientuję się w tym momencie jak długi jest mój cykl... miesiączka przyszła po ok 27 dniach, trwała 4 dni. W piatym dniu kochałam się z męzem z finałem, czy duże jest prawdopodobieństwa zajścia w ciąze?
Dziękuję z góry za odpowiedź.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|