Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" (part 21)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aannkkaa91

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Wrz 22, 2009 2:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak wiem ale oczekiwalam ze ktos moze miec wieksza wiedze na ten temat i chcialam poczytac wiecej opinii
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
isztar

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Wto Wrz 22, 2009 3:53 pm    Temat postu: witajcie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

musze sie z wami podzielic moja radoscia Very Happy
dostalam okres czyli nie ma ciazy Very Happy czyli testy mialy racje :Dhihih
co za ulga Very Happy
pozdrawiam
Powrót do góry
esqa22

PostWysłany: Wto Wrz 22, 2009 6:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam ponownie Wink moze pamietacie moja historie?tez czekalam na okres kochalam sie w dni plodne,chlopak nie skonczyl we mnie lecz mialam duze obawy czy aby do niczego nie doszlo.okres dostalam w terminie byl dosc intensywny,brzuch mnie bolal mocno jak zawsze jednak mialam takie obfite krwawienie tylko jakies 4,5 dni gdzie zawsze mialam 6,7 i boje sie ze mimo tego moge byc w ciazy,wiem ze sa takie przypadki typowych objawow niemam,jednak czasem pobolewa mnie w podbrzuszu,jakos tak dziwnie,czy mimo okresu moge byc w ciazy??
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Wrz 22, 2009 6:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

esqa22 nie, okres 4,5 to normaly okres. Musialyby to byc plamnienia, znacznie mniej obfite... jesli nie masz pewnosci zrob test, najlepiej z krwi da ci 100% pewnosc i po klopocie.
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Wrz 22, 2009 7:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aannkkaa91 cóż więcej można napisać ponadto co zostało napisane w innym temacie. Według mnie nie ma co panikować ale ryzyko zawsze jakieś tam istnieje, jednak plemniki musiałaby znaleźć sie naprawdę blisko wejścia pochwy .
isztar no widzisz Wink
esqa22 jeśli miałaś okres normalny czyli normalnie obfity to ciąży nie ma. Nawet jeśli sie skrócił o dzień, dwa. W czasie ciąży może wystąpić delikatne plamienie ale nie da sie tego pomylić z miesiączką.

Powrót do góry
scarlett

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Wto Wrz 22, 2009 8:46 pm    Temat postu: ciaza przy prezerwatywie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam;
Kochalam sie z chlopakiem w tym miesiacu 3 razy, 2 razy uzywalismy tylko gumek... nie pekly, sprawdzilam po stosunku testem "wody"nalewajac do prezerwatywy..., 3 raz byly dodatkowo globulka.... oczekuje okresu ale obawiam sie ze moge byc w ciazy....

Przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu. przeczytaj regulamin forum. Nie zakładaj nowych tematów gdy istnieją już pokrewne. / nowicjuszka
scarlett

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Wto Wrz 22, 2009 9:16 pm    Temat postu: znow strach Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To znowu ja... znow sie boje!!!!!!!
kochalismy sie w tym miesiacu 3 razy, 2 razy z sama gumka, a 3 raz z gumka i globulkami.... prezerwatywa nie pekla ale boje sie....
czy moge byc w ciazy Crying or Very sad
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Wto Wrz 22, 2009 11:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma szans na ciaze
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Wrz 23, 2009 9:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

scarlett czy po każdym stosunku będziesz pisała pytanie " czy mogę być w ciąży"?? Skoro tak bardzo panikujesz i się stresujesz może nie pora na sex? warto tak sie zadręczać?
Używaliście prezerwatyw i globulek. Jeśli gumka nie pękła, nie zsunęła się to byliście zabezpieczeni. Nie ma co wałkować tematu

Powrót do góry
gwiazdka1

PostWysłany: Sro Wrz 23, 2009 1:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam, mam pytanie.
W zeszłym miesiącu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne, więc nie orientuję się w tym momencie jak długi jest mój cykl... miesiączka przyszła po ok 27 dniach, trwała 4 dni. W piatym dniu kochałam się z męzem z finałem, czy duże jest prawdopodobieństwa zajścia w ciąze?

Dziękuję z góry za odpowiedź.

Pozdrawiam Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52  Następny
Strona 48 z 52